SFK styrker sin administrasjon

Sarpsborg Fotballklubb har ansatt Utviklingsansvarlig som vil følge opp sportslig aktivitet i klubben.

Sarpsborg Fotballklubb ansetter Alexander Berglund som Utviklingsansvarlig

Alexander Berglund (22) har blitt ansatt i Sarpsborg Fotballklubb som Utviklingsansvarlig. Alexander er nylig ferdig med sin UEFA B-trener sertifisering og har på få år bygd seg opp en ganske så fin fotball-CV som hovedtrener for lag i SFK, i tillegg til krets og analyseoppdrag for S08. Alexander har vært i gang med store deler av jobben siden nyttår og han har vært engasjert som ansvarlig for FEST siden november. Likevel er det først etter årsmøtet nå i mars han er blitt ansatt og har jobbet heltid på anlegget. Trenere, ledere, spillere og foreldre i barne- og ungdomsavdelingen vil garantert merke Alexanders tilstedeværelse i tiden framover. 

Utviklingsansvarlig vil bruke mye av tiden sin på å videreutvikle vår fotballfritidsordning Fotball Etter SkoleTid, men vil også være hands on hva gjelder klubbens øvrige sportslige virksomhet, og alt som berører arbeidet med rekruttering og spillerutvikling. Herunder ligger alle rekrutteringstiltak, sportslig planlegging av arrangement, utdanning av trenere og instruktører, samt hospiteringsordning og kontakt med krets/toppklubb. Alexander vil også være hovedansvarlig for våre 4 fotballskoler, Jentefotballdagen og rekrutteringstiltaket Velkommen til Fotball. 

​De overordnede sportslige mål for Sarpsborg Fotballklubb er å rekruttere så mange barn, ungdom og foreldre som mulig i Sarpsborg til fotballaktivet på Kurland. I tillegg skal vi beholde så mange som mulig i klubben så lenge som mulig. Vi skal skape A-lag med overtall av egenutviklede spillere, samt utvikle spillere som tar steg til høyere nivå fra våre A-lag. Denne styrkingen av det sportslige apparatet i klubben, vil sørge for at vi på sikt vil oppnå disse sportslige målsetninger og mer til. 

Den første oppgaven til Alexander blir å forenkle og videreutvikle vår sportsplan, ta ut hovedbudskapet og formidle det nedover i organisasjon. 

Vi ønsker Alexander lykke til og offisielt velkommen på laget. 

FØLG OSS PÅ FACEBOOK

FØLG OSS PÅ INSTAGRAM

HOVEDSPONSORPARTNERE

 

STØTTESPILLERE 

 
©2017 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift