Tap 5-4 etter sudden death for guttelaget i NM finalen

Ullevål åpnet forrykende og ledet 3-0 etter 22 minutter. I annen omgang kom Mjøndalen mer med utlignet til 4-4 3 minutter før full tid.

Det ble en "ryssare" av en NM finale på Vassenga. Perfekte isforhold, mange tilskuere (250) og flott ramme rundt finalen gjorde at alt lå til rette for en flott kamp. Og det ble det virkelig. 

Ullevål gikk veldig agressivt ut og presset Mjøndalen høyt på banen. Simen Schau styrte inn 1-0 etter 2 minutter på en corner av Ola Røed. 2-0 kom ved Timian Strømdahl Fossli etter 11 minutter på et frekt skudd.. Erik Audun Sørensen la på til 3-0 etter 22 minutter på corner. Ullevål hadde flere sjanser uten å lykkes å få ballen i nota.. 3 minutter før pause utlignet Mjøndalens kaptein Ola VIgdal utlignet til 3-1 på et flott raid.

I annen omgangs 52. minutt scoret Ola Vigdal nok en gang og utlignet til 3-2. Ullevål tok time-out og dette ble utnyttet av Timian Strømdahl Fossli som økte ledelsen til 4-2 etter 56 minutter.

Mjøndalen presset Ullevål og Sondre Andreassen scoret 2 flotte mål på knallharde skudd, det siste  3 minutter før full tid som gjorde at det sto 4-4 etter full tid. Det måtte ekstraomganger til og kampen vippet bege veier. Ullevåls Fredrik Bakken hadde en stor sjanse til å avgjøre, men keeper reddet mesterlig.

7 minutter ut i første ekstraomgang avgjør Mjøndalen finalen ved Kristian Andersen på et knallskudd. 

Finalen var god propaganda for norsk ungdomsbandy og publikum fikk se spillere med store ferdigheter. Begge lag skal takk for en flott kamp, men dessverre gikk ikke det ikke veien for Ullevåls gutter denne gangen.

MIF hadde organisert flott bankett for begge lags spillere, trenere og foreldre. Ordfører i bygda, Bent Inge Bye, holdt tale og  var imponert over standarden på lagene og takket begge lag for en flott kamp.

 

 

 

 

Portalen for påmelding til høstsemesteret  2018
i Turn-avdelingen

åpner 7.juni kl 19:00.

Vær rask, partiene fylles fort opp!

Velkommen til trening i uke 35-2018

TURNSTYRET

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift