Ullevål 2 vant 2. divisjon!

Ullevål 2 vant 2. divisjon etter å ha slått bunnlaget Hauger 10-2(5-0) på bortebane!

Kun seier var godt nok for Ullevål 2 da de møtte bunnlaget Hauger på bortebane tirsdag kveld. Etter en jevn innledning på kampen dro Ullevål 2 i fra da det nærmet seg pause, og målene rant inn også i annen omgang. Det ble til slutt seier 10-2(5-0) etter mål av Bjørn Fredriksen(5), Peik Gaare(2), Henrik Jacobsen, Wilhelm Teisner og Bjørn Riborg. Dermed vant Ullevål 2 2. divisjon etter å ha vunnet seriens ni siste kamper.

Kampen mot Hauger var ganske jevn innledningsvis, men Ullevål tok føringen etter fire minutter gjennom en god enkeltmannsprestasjon av Peik Gaare. Hauger fikk et par gode utlikningsmuligheter, men det var Ullevål som skulle score det neste målet også. Omgangen var drøyt halvspilt da Bjørn Fredriksen og Henrik Jacobsen kombinerte fint. Høyrehalfen ble satt opp alene med keeper, og der var han trygg, og han doblet dermed Ullevåls ledelse. Derfra og til pause var det kun Ullevål det skulle dreie seg om. 3-0 ble styrt inn av Wilhelm Teisner på Henrik Jacobsens skudd, mens Bjørn Fredriksen scoret de to siste målene før pause alene med keeper. Den ene av disse scoringene kom etter et glimrende løft fra Wilhelm Teisner, som åpnet opp hele Haugers forsvar.

Innledningen på annen omgang ble enda mer rotete enn i første omgang, og det var Hauger som hadde et lite initiativ de første ti minuttene. Likevel var det Ullevål som skulle få det første målet etter et kvarters spill. Aleksander Smerkerud brøt et Hauger-angrep, og på den påfølgende kontringen satt han opp Peik Gaare på høyresiden. Han klarte å dra seg inn alene med keeper, og årets toppscorer kunne dermed øke til 6-0. Fortsatt fungerte ikke Ullevål-maskineriet helt, og Hauger skulle få 6-1 målet på en kontring. Seieren var dog aldri truet, og 7-1 kom gjennom Bjørn Riborg på en cornerretur. Deretter var det Haugers tur til å score igjen, før det ble Bjørn Fredriksen-show med tre mål de siste ti minuttene. Først scoret han 8-2 alene med keeper etter glimrende forarbeid av Henrik Jacobsen. Få minutter senere kopierte han scoringen, da han på nytt avsluttet mellom bena på Haugers sisteskanse. På kampens siste slag på ballen scoret han direkte på innslag, og seieren ble dermed fastsatt til 10-2. Med det klatret Bjørn Fredriksen opp på delt annenplass på toppscorerlisten sammen med Wilhelm Teisner, kun ett mål bak Peik Gaare.

Sesongen begynte trått for Ullevål 2 med to tap på de to første kampene. Det snudde da Ready 3 ble nedsablet på Bergbanen, og seieren mot Hauger var den niende på rad. Ullevål 2 vant dermed 2. divisjon ett poeng foran både Ullern 2 og Strømsgodset. Det har vært en glimrende sesong for Ullevål 2 med bra oppmøte, og spillende trener Einar Andreassen har i flere tilfeller vært nødt til å la spillere stå over kamper pga. mange spillere å velge mellom. Det har knapt nok blitt benyttet juniorspillere i år, om man ser bort fra keeperplassen, og ingen av spillerne som har spilt for Ullevål 2 i år har fått istid i Eliteserien. Det viser at Ullevål 2 har hatt en stor tropp med mange ivrige spillere!

Fordi 1. divisjon skal slankes fra fire 2. lag til to 2. lag før neste sesong, ser det ut til at Ullevål 2 også neste sesong spiller i 2. divisjon, og man får ingen mulighet til å rykke opp.

Portalen for påmelding til høstsemesteret  2018
i Turn-avdelingen

åpner 7.juni kl 19:00.

Vær rask, partiene fylles fort opp!

Velkommen til trening i uke 35-2018

TURNSTYRET

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift