Ski- og snowboardtrening i Sindrebakken

Alpingruppa har trening for x-over, freeski og snowboard mandager og onsdager i Sindrebakken og Parken.

Treningskvelder er mandager (18.00-20.00) og onsdager (18.00-21.00). Mandager er for alle, det vil si nybegynnere og oppover. Onsdager er per dags dato for viderekomne på x-over, freeski og snowboard - som kjører i Blåparken og den store Parken.

Dessverre har vi for få trenere til at de aller yngste også kan få et tilbud på onsdager. Vi jobber med saken, og har du lyst til å prøve deg er det bare å ta kontakt. Vi bistår også med trenerkurs om ønskelig. 

(Artikkelen fortsetter under filmen)

X-over er skilek for nybegynnere, og de som har kjørt litt og en god del på ski, pluss viderekomne. Under treningen er det Sindretrekket (på oversiden av Restaurant Laaven) som går. Det betyr at unger som ikke klarer å ta heisen alene må ha hjelp av foreldre. Treningen er variert og lystbetont, med sosial pause på Sindrestua. Ungene får teste hopp og bokser i Blåparken, skicross, porter og alt som er gøy på ski. Har du spørsmål kan du sende oss en mail på alpint.trysilgutten@gmail.com 

Freeski og snowboard trener i Parken og Blåparken. Det hender det blir en tur i crossløypa også. Akkurat som x-over er treningen lystbetont. Freeski er det samme som twintip. Er du nybegynner på snowboard er det mandager som gjelder. Når du begynner å få dreisen på kjøringen kan du også være med på onsdager.  

Har du lyst til å trene porter har alpingruppas renngruppe trening i bakke 63 i Høgegga på tirsdager, onsdager og torsdager 18.00-20.00. Oppstart blir så fort bakken er klar for trening. Har du spørsmål vedrørende treningskveldene i Høgegga kan du kontakte Ole P. Hegg på telefon 905 51 351.

 

Følg oss!

Våre sponsorer

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift