Fotball Etter Skoletid for 3-7 klasse

FESTen har sålangt vært en suksess. Ønsker du å delta fra januar 2016?

Telenor Xtra - Fotball Etter SkoleTid på Kurland

SFK startet opp med F.E.S.T på Kurland for elever i 3. - 7. klasse ved Kurland skole og Lande skole mandag 9. november! Vi har nå holdt åpent fra kl. 13:30 - 16:30 mandag, onsdag og torsdag siden oppstarten, og tilbakemeldingene har sålangt vært udelt positive. Tiltaket er uten tvil vært en suksess, som SFK ønsker å videreføre. 

Vi ønsker derfor at potensielle deltagere gir oss beskjed snarest mulig og innen 10. desember pr epost til post@sarpsborgfk.no med navn på deltager, fødselsdato, adresse, navn på foresatte, samt mobil og epostadresse. Vi har begrenset kapasitet og deltagere som melder interesse tidligst vil bli prioritert i opptaksrunden. Informasjon om pris og opplegg fra januar kommer pr epost til alle som melder seg innen 13. desember. 

Vi er en del av fotballforbundets Telenor Xtra ordning, som er en landsomfattende fotballfritidsordning med utdannede trenere som vektlegger et godt og kvalitetssikret tilbud til barna ettet skoletid. Det er hovedfokus på fysisk aktivitet, kosthold og leksehjelp. Mer informasjon om hvordan dagen vil se ut vil komme i bekreftelsesepost etter påmelding. Vi har begrenset antall plasser i testperioden ut året. 

Ansatte i F.E.S.T har en god blanding av fotballfaglig og pedagogisk kompetanse. Hovedansvarlig er Alexander Berglund, med bakgrunn fra trenerverv i SFK, kretslag og arbeid med ungdom i skoleverket. Med seg har han Fredrik Hauge, som har 7 års erfaring som trener i SFK og i tillegg er ansatt som lærer på Kurland skole og Christer Pedersen, som har lang fartstid som trener på forskjellige nivåer både i SFK og på Kretslag og har i tillegg utdannelse innen idrett og ernæring. 

F.E.S.T har i første omgang vært en 5 ukers test med begrenset antall plasser. Fra oppstarten 9. november fortsetter ordningen til og med torsdag 10. desember. 

Dersom du har ytterligere spørsmål eller ønsker mer informasjon kan du kontakte hovedansvarlig Alexander Berglund (478 18 085), daglig leder Kent Jonas Trinborg (481 81 440) eller sende epost til post@sarpsborgfk.n

FØLG OSS PÅ FACEBOOK

FØLG OSS PÅ INSTAGRAM

HOVEDSPONSORPARTNERE

 

STØTTESPILLERE 

 
©2017 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift