Sesongen 2015

Årets sesong er ferdigspilt, og det har vært en fantastisk sesong for vårt a-lag

Onsdag kveld ble kretsmesterskapet avgjort da vi møtte Rakkestad 2 til dyst i Østfoldhallen. Rakkestad gikk dessverre seirende ut av den matchen, men til tross for det så kan ikke sesongen betegnet som noe annet enn en kjempesuksess. 

Målsetningen før sesongen var å rykke opp, og det klarte vi. Med god margin klarte å opprykket, og med noe mindre margin sikret vi avdelingsseier. På 20 kamper vant vi 17, spilte en uavgjort og tapte to kamper. Uansett nivå er det en sterk prestasjon, og viser at laget har vært utholdende og generelt gode gjennom en hel sesong. På de 20 kampene scoret vi ikke mindre enn 73 mål, og slapp kun inn 25. Det gir en positiv målforskjell på 48 mål. 

Kenth Børresen ble lagets toppscorer med totalt 46 mål (KM-Finalen medregnet), mens Mickael Thorvaldsen var den som var nest sist på flest scoringer med sine 16 målgivende pasninger. 

Nå gjenstår det bare å feire sesongen før vi tar en velfortjent ferie. Årets årsfest vil bli avholdt 7. november, og da vil årets spiller bli kåret. 

©2017 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift