Klare for 5. divisjon

Knuste SFK

Etter en knusende seier over SFK2 hjemme på Sportsplassen tirsdag er opprykket et faktum. 

Før kampen hadde vi en 9- poengs ledelse til nettopp SFK, med tre kamper igjen å spille. Mye skulle gå galt for at vi ikke skulle klare å rykke opp, men med tirsdagens strålende opptreden er alle mulige eventualiteter feid bort. 

Kampen startet i et høyt tempo med to lag som ville frem og score mål. Gjestene startet best og tok ledelsen etter 17 minutter. Vi brukte noen minutter på å heve oss etter vertenes scoring, men vi klarte å kjempe inn en utligning etter 26 minutter. Etter utlignigningen tok vi føringen i kampen, fosset mot sarpingenes mål. Ola Thorvaldsen fant en fri Kenth Børresen som førte oss i ledelsen etter drøye halvtimen. Det samme gjentok seg like før pause, og vi kunne dermed gå til pause på stillingen 3-1. 

Andre omgang ble en ren transportetappe, etter at spissparet Kenth Børresen og Mickael Thorvaldsen puttet på to scoringer. Ved begge scoringene var sistnevnte sist på ballen, mens Børresen tok på seg rollen som regissør. Dermed endte det hele 5-1. 

 

Kampfakta: 

0-1 (17 min) Sarpsborg

1-1 (26 min) Markus Granly (Kenth Børresen)

2-1 (37 min) Kenth Børresen (Ola Thorvaldsen)

3-1 (45 min) Kenth Børresen (Ola Thorvaldsen)

4-1 (53 min) Mickael Thorvaldsen (Kenth Børresen)

5-1 (54 min) Mickael Thorvaldsen (Kenth Børresen)

 

http://www.fotball.no/fotballdata/Kampfakta/?matchId=6127772

 

Med opprykket klart er delmål en for sesongen fullført. Nå gjenstår jobben med å bli seriemester, og allerede søndag venter neste kamp når vi tar turen til Ullerøy. 

 

Obs! Ikke nok med at opprykket ble klart tirsdag kveld, i tillegg passerte Kenth Børresen den magiske 40- målsgrensen. Det vil si at han er tre scoringer bak sin eventyrlige rekord fra 2009. 

©2017 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift