SOLID SEIER OVER TUNE

Gresvik hadde ingen problemer med å slå hjemmelaget Tune på fredag.

Gresvik regnet med å slå Tune ganske klart. Det er ofte en dårlig inngang til en fotballkamp hvor det er viktig å befeste at en er bedre enn motstanderen for der igjennom å få bekreftet egen kvalitet.

Hjemmelaget tok ledelsen 1-0 etter fem minutters spill. Det er ikke å unnslå at Gresviks solide stopper Aaserud leverte årets feilpasning som foranledning.
Det blir derfor helt riktig å være enig med trener Thomas sin uttalelse om at, spesielt seniorspillerne på dette unge lagets lojalitet til medspillere og spilleformasjon er beundringsverdig.

For, etter baklengsmålet sto «de voksne» frem med trygg veiledning, egen innsats, spillforståelse og ikke minst mål. 1-1 kom i det 20 minutt. Alex forfulgte en lang pasning i bredde, vant ballen og spilte til Christoffer som duellerte «med livet som innsats» og passet til en fri Tobiño som trillet ballen i mål.  Nå var det gjort. Gresvik tok ledelsen 2-1 i det 26 minutt. Alex løp på en nydelig pasning fra Daniel og skled ballen i mål.

Det ble pauseresultatet, som godt kunne vært et par mål større. Det kunne også stått uavgjort. Et frispark like før pause ble mesterlig reddet av keeper Magnus.

Her var det bare å jobbe videre. Plan samarbeid og lojal innstilling måtte følges de neste 45 minuttene. Det ble da også utvist. Gresvik økte til 3-1 i det 65 minutt. Et frispark ble reddet av Tunes keeper men returen ble banket i nettmaskene av en alltid aggressiv Christoffer.

Kampens siste mål kom i det 75 minutt.  Det ble en scoring for historiebøkene. Daniel fosser ned langs sin venstre side og slår et magisk innlegg hvor ingen andre enn tvillingbror Mikael header knallhardt i mår. En nydelig scoring.

Gresvik hadde nå full kontroll, men lot Tune få prøve seg ved et par tilfeller. Bare for keeper Magnus å vise sin klasse.

Alt i alt en dønn solid og vel fortjent seier som for alvor bringer Gresvik opp i tetsjiktet.
Vi takker Tune og dommer for kampen og ønsker fortsatt god fotballsesong.

Vi stilte slik: M Femtehjell Larsen – O M Brevik, J Aaserud, A Engløkken Mainitz (S S flatland i 10 min), O Nicolaysen (C Ødegaard i 25 min) – N Signebøen (M E Stene Johansen i 10 min), C Paulsen, T Mårtensson, D Mathisen – A Arnesen (M Mathisen i 25 min), M Mathisen (T Tovan i 35 min)

Våre samarbeidspartnere

©2017 123klubb for effektiv klubbdrift leveres av KX Products