REKORD SEIER FOR GRESVIK IF

Ja, det ble en festkveld i Trondalen mot totalt hjelpeløse Skjebringer

Det ble aldri noen form for kamp mot gjestene fra Skjeberg SK. Vi skal selvfølgelig nyte seieren og glede oss over et lag og mannskap som sto på helt til siste minutt og scoret utrolige ni (9) mål de siste 45 minuttene. Det er i snitt, ett mål pr femte (5) minutt.

Det er også helt unødvendig, men vi gjør det likevel. Trener Thomas fikk se mye av det som er trenet på de siste 45, og opplevd nok en av sine mest gledelige dager som ung trener. Det er da også vel fortjent.
Nå, litt om  «kampen»
Det tok faktisk 15 minutter før første mål ble notert. Det var Mikael som ble spilt igjennom fra egen banehalvdel. Mikael er alltid trygg i slike situasjoner, også nå. Så i det 22 minutt var det Alexander som frekt bryter seg mellom to store karer og elegant lobber i mål.
At Gresvik ble snytt for en soleklar straffe hvor Tobiño også ble skadet var ikke den anerkjente internasjonale dommer Kim Haglund verdig.
Så fikk vi litt spansk tiki-taka hvor ball og bevegelse var på svært godt nivå og Alexander som siste mann påæ ball til 3-0 i det 39 minutt. Mikael avsluttet omgangen med et flott skudd til 4-0 i det 44 minutt.

Selv om det var stor forskjell på lagene de første 45 minuttene satt vi allikevel med en følelse av at Gresvik tross banespill ikke lot ball og bevegelse gjøre jobben. Det ble litt mye «ego» på de blå.

Mulig var det nettopp det trener Thomas ga beskjed om i pausa, for makan til andre omgang er det lenge siden vi har opplevd. Målene trillet inn:
46 min. 5-0 Niclas lobb på sin første ballberøring,
47 min. 6-0 Mikael på flott pass fra Alexander,
49 min. 7-0 Nicklas i ei klynge midt foran mål,
55 min.  8-0 Mikael på farten alene,
57 min.  9-0 Christian på bakre etter pass fra Mikael,
70 min. 10-0 Niclas med sin andre lobb for kvelden,
82 min.11-0  Anders som fikk noen minutter som spiss og limet et innlegg i nettet,
85 min. 12-0 Simon klistrer ballen vakkert i mål fra 16 meter,
90 min. Alex satser på en volley som seiler i nettet.
At vi i tillegg ble snytt for en ny soleklar straffe da Ole Martin regelrett ble veltet av en som var dobbelt så stor.

En godt gjennomført kamp av Gresvik som kan være stolte av at nok engang var det både 16-17 og 18åringer på banen for de blå. Det er lovende.

Det er kun en ting jeg er usikker på, og det er om Skjeberg SK kommer til å gjennomføre sesongen.
Vi ønsker dem og dommer lykke til med resten av fotballsesongen.

Vi stilte slik: M Femtehjell Larsen – O M Brevik ( S Flatland i 24 min), J Nilsen, J Aaserud, O Nicolaysen (C Ødegaard i 45 min) – T Mårtensson (N Signebøen i 45 min), C Paulsen (T Tovan i 31 min), D Mathisen – A Arnesen, M Mathisen (A Engløkken Mainitz i 22 min)
 

Våre samarbeidspartnere

©2017 123klubb for effektiv klubbdrift leveres av KX Products