Skuffende serieåpning for A-laget.

En tur til Halden pleier alltid å være en hyggetur. Ikke denne gang, Idd var verter på Risum kunstgress og vant 3-2. Resultatet var for så vidt greit.

Gresvik øynet en seier i serieåpningen. Treningskampene har gitt gode og fremgangsrike resultater. Når i tillegg Idd mangler flere av sine sentrale spillere håpet en på en knallstart.

Det ble en knallstart. Allerede etter 14 minutter leder Gresvik 1-0. En godt slått corner av Daniel havner på hodet til Mikael som header trygt i mål. Vi var i gang. Men, etter ca 20 minutter slokner/sovner gifgutta. Det som virket så trygt og solid ble mer og mer en kamp uten mål og mening fra gifs side. Lange pasninger uten ettertrykk ble enkelt å løse for hjemmelaget.

Nå var ikke Idd all verden og det var ikke vanskelig for Gresvik å holde ledelsen til pause.

Hva som skjedde under hvilen er ikke godt å si. I løpet av de 10 første minuttene snudde Idd til 2-1. En av Idds beste spillere kom inn i pausen og han scoret etter 8 minutter og la opp til et mål etter 10 minutter. Gresvik protesterte heftig på Idds 2-1 mål og hevdet hardnakket at det var offside. Ja, det var det, men når dommer har dømt så gjør han ikke om. Men det er besynderlig at en som hevder han er linjedommer i 2 div ikke vet at når det kun er en mann imellom så skal det blåses for offside. I vårt tilfelle var keeper Magnus utenfor.

Gresvik var i en periode lammet og fikk ingen ting til. Forsøkene var mange men manglet både presisjon og fantasi. Så, plutselig får Tobiño skuddhold. En kanon treffer stolpen.  Nå måtte det vel løsne. Men nei, I stedet gikk hjemmelaget i angrep og svarte med et stolpetreff. Verre skulle det bli. Et ulykksalig frispark til Gresvik på IDDS 16 meter ble snudd til en kontring.  Nok en gang var Idds nr 4 involvert. Et langt overlegg ble headet i mål til 3-1.

Der og da var fortvilelsen hos gifgutta stor. Som vanlig valgte det ledende laget å legge seg litt bakpå de siste 15 minuttene. Det kunne vært dumt for Gresvik kom som en vind og trykket Idd helt in i egen 16 meter. Sjansene kom og et flott legg fra Oliver banken Niclas i nettaket til 3-2. Like Etter hadde Tobiño en megamulighet men ble i siste liten frarøvet ballen. Der så vi 3-3.

Vel vel. Det er lenge igjen og vi er dønn sikre på at Gresvik reiser seg allerede til neste kamp. Vi syns O M Brevi, J Mørk, C Paulsen og T Mortensson var Gresviks beste.

Vi stilte slik: M Femtehjell Larsen – O M Brevik (M Olsen i 14 min), J Mørk, J Aaserund, O Nicolaysen – C Paulsen, T Tovan (N Signebøen i 30 min) – A Arnesen (B Hæreid i 5, S S Flatland i 10 min), D Matisen – M Mathisen (A Engløkken Mainitz i 15 min).

Våre samarbeidspartnere

©2017 123klubb for effektiv klubbdrift leveres av KX Products