Gresvik slo Greåker 3-0

Sesongens siste treningskamp ga solid seier over 4 div laget som ledes av legendene Kvisvik og Ahlsen. Men det var kun Thomas Skjærli Hansen som kunne si seg fornøyd. Faktisk var GIFs trener svært fornøyd med de svarene han fikk fra gifgutta. Gresvik leverte nemlig en god kamp hvor plan og innstilling gikk som hånd i hanske. Før en går løs på selve kampen må vi få nevne at de blå startet med fem (5) juniorer og avsluttet med seks (6) juniorer. Det er selvfølgelig svært positivt. Det til tross må det legges til at seniorer som Paulsen og Mårtensson vil komme til å bety mye for laget og de vil helt klart bli «livsviktige» denne sesongen.

Gresvik åpnet med en sterk vind i ryggen og tok kommando i kampen. Greåker virket tafatte og fikk ikke satt noe trykk på sine verter.
Alle vet at når Tobiño nærmer seg motstanderens mål så smeller det. Allerede etter 10 minutter leverte gjestenes keeper en kjemperedning fra svenskens kanonskudd.  Kampen jevnet seg litt ut men fortsatt var det GIF som førte og den bakre femmer hos de blå besto av 3 juniorer og to senior. Keeper Magnus var vel på nippet til å fryse fast. Aaserud ledet unge stopperkollega   A Engløkken Mainitz på en utmerket måte og begge leverte en god kamp. Det er også godt å se O M Brevik tilbake. En ung spiller som er like komfortabel som back og stopper. Venstre back O Nicolaysen er trygg og god og det var litt synd at han måtte ut med en kneskade.
T Tovan og C Paulsen styrte midtbanen og lettbeinte og elegante Tovan er en glede å se i aksjon. Smeltet sammen med råsterke Paulsen lagde de to en solid mur og var raske i overgangene. Tobiño slo i det 23 minutt en klassepasning ut høyre. Der tok lynraske N Signebøen med seg ballen, skar inn og slo en lang og lav pasning som måljeger M Mathisen slo inn på bakre stolpe. Fem minutter senere var det svenskens tur.  En rask overgang og gjennom løp fra senter og Mårtensson var fri. Det ender nesten alltid i et kanonskudd i mål. Så også nå og det sto 2-0. Det ble pauseresultatet.

Andre omgang ble en demonstrasjon av gifgutta. Gode bevegelser, gode pasninger, gode løsninger i frie og trange områder. Greåker greide heller ikke denne omgangen å true Gresvik som i det 71 minutt økte til 3-0. En lang pasning fant M Mathisen som lett løp fra en tungpusten Greåkerspiller. Som vanlig er Mikael iskald og setter ballen sikkert i kassa.

Gresvik rullerte nå voldsomt på laget og en kort stund var det nesten bare juniorer på banen uten at det senket nivået nevneverdig. Faktisk kunne og burde? Gresvik øket ledelsen. Slik ble det ikke men 3-0 lar seg avgjort høre.
Det er også gledelig å melde at Bjørn Gladsø Hæreid signerte overgang før kampen og at keeperkjempen Patrik Arntzen skal teste seg igjen etter flere kneskader.
Bjørn er god gammel Gresvikgutt som vi er meget glade for å ha tilbake. Likeså er vi glade for at Patrik vil gå på igjen. Vår keepersituasjon er prekær og både Bolstad og Skau Larsen sliter med skader. Da er det forståelig at det bli alt for mye for lovende M Femtehjell Larsen og skulle serve to jr lag et A lag og et B lag.

Vi takker Greåker for kampen og ønsker dem lykke til med sesongen.
Vi stilte slik: M Femtehjell Larsen – OM Brevik, J Aaserud, A Engløkken Mainitz (M Olsen i42 min), O Nicolaysen (C Ødegaard i 30 min) – C Paulsen (S Ravn i 20  min), T Tovan – N Signebøen, T Mårtensson (M Stene Johansen i 28 min), C Ødegaard ( A Arnesen i 35 min) – M Mathisen (A Signebøen i 28 min).

 
Kontingent, fotball 2018, 1. halvår
Innbetaling av kontigent er en av klubbens viktigste inntektskilder. Første utsendelse av Kontingent fotball 2018, 1. halvår ble gjort 25. januar 2018
Ubetalt beløp (ca): 49075
Ubetalt antall: 46
Betalt beløp: 258200
Betalt antall: 240
 

Våre samarbeidspartnere

©2017 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift