Nederlag i Østfoldhallen

Lisleby vant 4-1 over Gresvik som aldri fant frem takter fra tidligere kamper i vinter.

Gresvik gikk ut i 4-3-3 med et særdeles lavt press på ballfører. Håpet var kanskje at relativt raske flankespillere i Alexander og Daniel skulle få kontringsmuligheter med Mikael og Tobias stormende inn på overlegg.  Det fungerte nesten i det 5 minutt. Ødegaard overlappet Daniel og sendte et perfekt innlegg rett på hodet til Mikael som fra snaue 5 meter nærmest stusset ballen inn til keeper. Her burde det avgjort stått 1-0 til de b
Etter dette ble det mer eller mindre en stillingskrig hvor begge lag slet med å få til noen angrep med brodd men presterte massevis av feilpasninger.

Symptomatisk vil en si det er når Lisleby får en corner hvor deres spiss helt uhindret, umarkert og uoppdaget får heade inn 1-0 i det 30 minutt. Her var det null aggresjon fra gifguttas side.
12 minutter senere i det 42 minutt skyter en Lislebyspiller et løst skudd som det gis en retur på. Kun Lislebyspillere var våkne på det. Gifgutta sto og så på at det enkelt kunne trilles ball i mål til 2-0.

Det ble pauseresultatet og Gresvik skal ikke skamme seg. Tross alt er Lisleby skyhøye favoritter i sin avdeling og har flere 4 div skalper på sin samvittighet denne vinteren og et definitivt opprykksmål denne sesongen.

Andre omgang var bare to minutter gammel når Lisleby øker til 3-0. Kampens klareste offside for øvrig. Igjen flatet kampen ut og spillemessig var det ikke mye som skilte lagene. Gresviks unggutter prøvde og prøvde og en kan med sikkerhet si at det kun var mangel på erfaring og rutine som skilte lagene. Gresvik kom etter hvert lengere frem på banen og Trym fant Tobias med en flott pasning. Tobiño nyter slike muligheter og klinket ballen i nettet fra ca. 22 meter i det 70 minutt. Nå hadde Gresvik flere halvsjanser men ble avslørt på nevnte erfaring og rutine.

Så på en kontring i det 76 minutt får Lisleby en corner. Igjen, akkurat som ved 2-0 får Lislebys spiss stå helt fri og han kan enkelt heade inn 4-1 til sluttresultat.

Man kan si det var flere områder med forbedringspotensialer, men man kan også si,  som for øvrig jeg vil påstå; Dette var en kamp hvor Gresviks unggutter ikke fikk organisering, bevegelser, samhandling og agressivitet til å stemme. Det er tilbake neste kamp.

Vi takker Lisleby for kampen og ønsker lykke til med sesongen.

Vi stilte slik: M L Femtehjell – M Olsen (M Amson i 28 min), J Nilsen (A Engløkken Mainitz i 28 min), C Ødegaard – T Tovan (R Olsen i 15 min), S Ravn (O Nicolaysen i 45 min), T Martinsson (A Arnesen i 10 min) – A Arnesen (N Signebøen i 70 min), M Mathisen, D Mathisen.A Engløkken MainitzA Engløkken Mainitz

 

 
Kontingent, fotball 2018, 1. halvår
Innbetaling av kontigent er en av klubbens viktigste inntektskilder. Første utsendelse av Kontingent fotball 2018, 1. halvår ble gjort 25. januar 2018
Ubetalt beløp (ca): 26326
Ubetalt antall: 24
Betalt beløp: 277650
Betalt antall: 258
 
©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift