Ny overbevisende seier

Rolvsøy ble aldri noen utfordrer til Gresvik som vant enkelt 5-0

En ufyselig kald og sterk vind spilte hovedrollen i denne kampen som begge lag hadde nytte av i hver sin omgang.
Rolvsøy hadde medvind i første og skapte tre gode muligheter som alle traff en målstang. En kan vel si at det var manglende kvalitet i alle tre situasjonene. Etter hvert jevnet kampen seg ut men spillkvaliteten var periodevis fraværende.
Den eneste gangen det var tegn til litt dramatikk var da en Rolvsøyspiller i det 25 minutt setter foten i ankelen til keeper Fredrik som etter bandasjering blir erstattet av Magnus som tilfeldigvis var på kjøreopplæring med pappa Bertil. Unggutten steppet inn i joggesko og fritidsklær. Sporty J

Så, i det 39 minutt våkner giffarna. Mikael er plutselig alene og måljegeren setter iskaldt 1-0.
Nå skjedde mye. I det 42 minutt slår Daniel en lav corner som Robin mesterlig flikker til 2-0. Det var en klassescoring.
Det skulle bli 3-0 før pause.  Marius tråkler seg frem på høyrekanten og blir felt i 16 meteren. Straffen var udiskutabel og Rene banker ballen i mål i det 45 minutt.

Andre omgang starter med GIFpress godt hjulpet av vinden. Ballen danser rundt på Rolvsøys banehalvdel uten at noen i blått greier å utnytte overtaket.  Det måtte en enkeltprestasjon til. Christian dro fra høyre mot venstre før han fant en ny vei inn i 16 meteren. Derfra plasserte han ballen i keepers venstre hjørne og det sto 4-0 i det 54 minutt.

Resten av omgangen ble et stooort gjesp. Mest oppsiktsvekkende var Christoffers heading utenfor, hvor det virket enklere å treffe det åpne målet.
Det skulle bli 5-0. Scoringen kom i det 89 minutt og sist på ballen var Marius.

Alt i alt en grei gjennomkjøring for flere spillere som har fått lite spilletid i det siste.

Vi takker Rolvsøy for kampen og ønsker lykke til med sesongen.

Vi stilte slik: F Skau Larsen (M Larsen Femtehjell i 65 min) – M Olsen, J Nilsen, C Paulsen, M Berger – R Solbrekke, C Paulsen – R Olsen, N Signebøen (A Signebøen i 20 min), D Mathisen (J Gellein i 45 min) – M Mathisen.

 
Kontingent, fotball 2018, 1. halvår
Innbetaling av kontigent er en av klubbens viktigste inntektskilder. Første utsendelse av Kontingent fotball 2018, 1. halvår ble gjort 25. januar 2018
Ubetalt beløp (ca): 26326
Ubetalt antall: 24
Betalt beløp: 277650
Betalt antall: 258
 
©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift