100 km/t

Så hardt skyter en 2002-spiller - Linus Berglund årets skytterkonge på bandyakademiet.

Sesongens bandyakademi ble avsluttet på fredag i strålende vintervær. De siste to fredagene har skuddteknikk stått på agendaen, og siste gang ble skuddhastigheten målt elektronisk. Ikke uventet var det 2002-spiller Linus Berglund som traff best of hardest, og fikk til slutt målt en hastighet på sterke 100 km/t. Juniorspillerne på isen klarte opp mot 120 km/t, så det står respekt av dette av en så ung spiller!

Årets bandyakademi har er blitt gjennomført 10 ganger i årets sesong og en rekke av klubbens krefter har bidratt med teoritema og andre innlegg. En stor takk til Trond Audun Sørensen, Eroll Ymeri, André Hagen fra NBF, Erik Nordbrenden, Greger Svenn og Steinar Schau.

Våre eminente juniorspillere Lasse Killingmo, Mehol Stenersen og Sigmund Karlseng har vært trenertrioen i år, med gode innhopp av Oddvar Ueland og Didrik Christensen. En spesiell takk til Lasse som har planlagt i forkant og også holdt flere gode teorisesjoner.

Spillerne har nå fått beskjed om å gi ris og ros tilbake slik at årets opplegg kan evalueres før neste sesong. Bandyakademiet er et tilbud til de ivrigste og ble raskt fulltegnet. Kapasiteten på 30 spillere i aldersgruppen 10-13 år er fornuftig. Så neste år vil 2005 til 2002 være målgruppen. Følg med!

Portalen for påmelding til vårsemesteret  2018
i Turn-avdelingen

åpner 5.desember kl 19:00.

Vær rask, partiene fylles fort opp!

Velkommen til trening i uke 2-2018

TURNSTYRET

©2017 123klubb for effektiv klubbdrift leveres av KX Products