Ullevål Chicas med tre strake seiere i Stabæk Cup!

Ullevåls jentelag var overlegne i Stabæks jentecup i helgen. Klubbens satsing har båret frukter.

Ullevåls jentelag - Chicas - har trent sammen i tre år nå, og satsingen på jentebandy har båret frukter. I helgens turnering på Plassen var jentene utilnærmelige og vant tre strake seiere mot Drammen, Solberg og Ready.

I første kamp ble det enveiskjøring mot Drammen, og etter 25 minutter hadde Ullevåls jenter puttet 10 baller i målet til Drammens keeper. Kampens fokus ble derfor å holde taktikken og være tro mot oppgavene. Solberg gav jentene mer motstand, og kampen var jevnspilt. Ullevål vant til slutt 4:2, etter fint samspill og knallhard jobbing i forsvar mot store Solbergspillere. Siste kamp for dagen var mot Readyjentene, som Ullevål har møtt flere ganger tidligere. For to år siden tapte Ullevål stort, i fjor spilte de uavgjort, og i år ble det en klar seier 3:0. Ullevål stilte uten sin gode målvakt Stine Pedersen, men Sara Synnevåg stilte sporty opp som reserve, og var uredd i Ullevåls mål. Laget manglet også et par andre sentrale spillere, så laget har mer å gå på. Laget består av primært 2001 og 2002 spillere, men har også yngre spillere på vei opp. Det lover godt for videre satsing.

Jentebandy er blitt mer og mer populært, og det jobbes godt i mange klubber og rekrutteringen er god. Ullevål har kommet i gang, men har et stort potensiale som foregangsklubb og har mange ivrige spillere som ønsker å bli bedre. På årets bandyakademi er for eksempel 4 jenter med.Chicas spiller i gutter 02 serien for å få skikkelig matching. Det ser vi resultater av! Ønsker du å bidra med å etablere jentelag, ta kontakt med undertegnede.

Lagleder Stig Pedersen og trener Oddvar Ueland gjør en flott jobb med jentene. Det blir garantert flere seiere i årets sesong!

Fra v. Sara Stensrud Synnesvåg, Pia Sundby Indrevoll, Martine Bakken, Live Gåre Opstad, Helle Rygh Eia, Anna Littorin Sandbu, Stine Pedersen.

Nora Bergersen, Taran Tenge og Emilie Paulen var ikke tilstede når bildet ble tatt, men i høyeste grad tilstede på isen!

Høstsemesteret  2018
i Turn-avdelingen

starter 28.august.

Ukeplan finner du her.

Velkommen til trening i uke 34-2018

TURNSTYRET

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift