Kjempekamp av Gutter 2005 Blå

Gutta gjorde en kjempekamp borte mot Skogstrand på tirsdag og ga hjemmelaget kamp til døren.

Tirsdag 28.5 var det tid for ny storkamp for Gutter 2005 Blå. Skogstrand, alltid en fryktinngytende motstander, sto på motsatt banehalvdel. Våre gutter hadde absolutt ikke tenkt til å stå med luen i hånden og gikk rett i strupen på sin motstander. I løpet av de første minuttene hadde de røde allerede banket inn to mål og ledet for første gang denne sesongen (eller noensinne?) en kamp! Skogstrand kom imidlertid sterkt tilbake og resten av kampen ble en jevn og nervepirrende opplevelse for et engasjert publikum. Våre gutter satte ny scoringsrekord med 6 (!) mål og gikk (nesten) seirende ut av oppgjøret. Herlig innsats av gutta!

 

1. Omgang

Vi begynner med noen bilder av scoringer!

Thomas plasserer ballen til side for en sjanseløs keeper!

Ikke akkurat et scoringsbilde, men her har Jesper (bakerst) banket inn 2-0 fra midtbanen. Målet kom som lyn fra klar himmel, så da er det ikke lett for en fotograf å få med seg alt! Daniel og Arbi er meget fornøyde med sin lagkamerat.

På frispark imot må organer som er vitale nå, eller som kan bli det i fremtiden, beskyttes! Det synes å råde en viss forvirring rundt hvilke organer som er vitale, men skulderen er åpenbart meget, meget vital!

Vidar Ferguson. Skal man få den nødvendige kustus på uregjerlige barn i hyperaktiv alder, må man anta sin mest autoritære form. Noe i overkant macho vil mange kanskje hevde, men man gjør hva situasjonen krever!

Og det virker! Det er nesten nifst å observere hvordan han klarer å holde alles oppmerksomhet fangen. Se hvordan barna intenst suger til seg av Vidars råd og, for oss legfolk, nesten uforståelig kompliserte taktikkerier.

Engasjerte foreldre skapte en fin ramme rundt kampen, skjønt det er noe usikkert hvor populært dette var hos enkelte av spillerne.

Måltyven Theodor setter en leken tunnel til tellende resultat.

Innleide William fra 2005 Rød dundrer en ball utagbart i hjørnet.

...Og da jubler både målskytter selv og lagkamerater!

Alle kampers høydepunkt! Resultatet spiller liten rolle bare man får takket skikkelig for kampen! 

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift