STOR HOPP HELG I GRANÅSEN 6.-7.2.2016

ST-CUP ihopp og kombinert i Granåsen Rekruttsenter er et av skisesongens store høydepunkt. Tilsammen 43 utøvere deltok lørdag og de langt fleste (35b av 43!!!) deltok i både hopp og kombinert. Deltagelse fra både Møre og Romsdal og Nord Trøndelag gledet, og kjekt var det også med stor Byåsen IL deltagelse. Hele 30 løpere fra egen klubb! Les mer..

ÅRSMØTER

Det er snart tid for årsmøter. Alle avdelinger skal gjennomføre årsmøter før 31. mars. Hovedlaget har årsmøte 31. mars. Vi vil annonsere alle årsmøter her på denne siden. Valgkomiteene vil jobbe med nye styrekandidater. Vær positiv til en evt. henvendelse eller meld din interesse.

World Cup Trondheim 9. og 10. februar.

World cup hopp og kombinert bli arrangert i Granåsen 9. og 10. februar 2016. Arrangørene er godt i gang med planleggingen og håper på en ny folkefest i Granåsen. Hjemmesiden er oppdatert med nyheter og for kjøp av billetter. Les mer..

LOPPEMARKED - SVERRESBORG SKOLE

Lørdag 20. Februar kl 11-16 / Søndag 21. Februar kl 12-15 / Vi har masse lopper og bra lopper. /Og en fantastisk kafe med mange gode kaker og annen bakst. Lopper kan leveres på skolen fredag 19.Februar mellom kl 18-20. Vi tar ikke imot brune- og hvitevarer og dessverre heller ikke møbler uten avtale og forhåndsvisning. Men småmøbler er ok Arrangør: BYÅSEN KVINNEFOTBALL

HÅNDBALLSKOLE VINTERFERIE

Da drar vi igang med håndballskole igjen. Denne gang i uke 8. Impulse treningssenter i samarbeid med Byåsen Håndball Elite inviterer til Håndballskole i vinterferie - 22.-25. februar. Er du mellom 8 og 13 år, og liker å spille håndball, da er Impulse-Håndballskole noe for deg! Alle som deltar får en bag, drikkeflaske, ball og T-skjorte. Prisen til 1250,- Les mer for påmelding

POENGRENN LANGRENN 4.2.

Årets først poengrenn blir torsdag 4. 2. Rennet går i Nilsbyen og er åpent for alle mellom 2 og 16 år. Mange løyper tilpasset alder. Det blir langrennscross i fri stil denne gang. Les mer for påmelding etc...

MIDT-NORSK MESTERSKAP SKI. GODE PRESTASJONER

Helga 30-31. januar var det Midt-Norsk mesterskap i Surnadal. Mange flotte resultater fra Byåsens løpere. Seier i mange klasser og snart uttak til Ungdommens holmenkollstafett. Over 90 stk fra Byåsen tok turen til Surndal, inkl. foreldre. En fantastisk gjeng som bor sammen og har det sosialt. Strålende vær og skiforhold. Les mer for info..

KNYKENTUR FOR HOPPGRUPPA

En hel gjeng voksne og barn fra Byåsen IL hopp/kombinert gruppa tok turen til Knyken skisenter siste helga i januar 2016. Flott anlegg, mye moro og sosial samling for alle sammen.

Klubb-TV

Min Idrett

Sosiale media

Finn oss på Twitter her

 

Medlemsinfo

Medlemsavgift i Byåsen IL koster kr. 300 for enkeltmedlem og kr 600 for famile.  Medlemsavgiften gjelder for et kalenderår. Lurer du på noe, ta kontakt med oss på medlem@byasen.no.

 

©2015 Markedets beste IT-plattform for idretten 123klubb leveres av KX Products as