KLART FOR 3-VANNSLØPET HØST 2015

Løpet går 30.9.2015. Påmelding er åpnet. Nytt denne gang er at vi differensierer startkontingent for de som melder seg på påforhånd (150 kr) og de som melder seg på løpsdagen (200 kr). Påmelding være åpen til og med 29.9. Starten er kl. 18:30 ved demningen Kyvannet. Barneløpet kl 18 er gratis og påmelding ved starten på Myra.

ALLIDRETTEN STARTE OPP - FORELDREMØTE 27.8.

13 trenere var samlet til oppstart av allidrettssesongen 2015/2016. Maj Elin Svendahl fra Sør-Trøndelag Idrettskrets informerte blant annet om rettigheter og bestemmelser i barneidretten. I tillegg ble trenerne introdusert for nye leker og aktiviteter som de kan ta med seg i planlegginga av sesongen. Trenerne gleder seg til å komme igang med treningene, håper deres barn gjør det samme!

INNVIELSE AV NY BANE DALGÅRD + BARNEFOTBALL

Byåsen breddefotball arrangerer sammen Trondheim kommune innvielse av den nye kunstgressbanen på Dalgård søndag 30.8. kl. 12. Det blir også gratis intro kurs i fotball for barn født 2009, samt foreldremøte. Les mer ..

HOPPRENN I REKRUTTANLEGGET 29.8

Høstens første hopprenn går av staben lørdag 29/8. Vi ber om at flest mulig melder seg på MinIdrett, men påmelding i bakken er mulig fra 10:15 til 10:45. Startkontigent kr 50, kiosk og premier. Alle som vil delta er velkommen i bakken, også veteraner og eliteløpere som vil vise sine ferdigheter.

MYRADAGEN 30. AUGUST 2015

Myradag blir det i år også. Mange flotte artister, mat og lek/idrett. Vi starter kl. 16. Grillet laks i boks med grønnsaker, hamburgere, pølser, kaker. Ta med kontanter.

BYÅSEN ELITE HÅNDBALL - STØTT LAGET

Som kjent fra pressen er den økonomiske situasjonen i vår eliteklubb vanskelig. Dette påvirker ikke økonomien i Byåsen IL som er en egen breddeklubb, men vi oppfordrer alle til å støtte laget med 1000 kr eller mer. Les mer.

MIN IDRETT - ALLE MÅ REGISTRERE SEG

Husk at alle som skal være medlem av et idrettslag må være registrert i Min Idrett. Les mer for info

FRIIDRETTEN IGANG IGJEN

Nå er kunstgressbanen lagt på Dalgård, men friidretten blomster som aldri før rundt kunstgressen. Litt arbeid gjenstår før friidrettsbanen er tilbake i den stand den skal være.

-

Sosiale media

Finn oss på Twitter her

 

Medlemsinfo

Medlemsavgift i Byåsen IL koster kr. 300 for enkeltmedlem og kr 600 for famile.  Medlemsavgiften gjelder for et kalenderår. Lurer du på noe, ta kontakt med oss på medlem@byasen.no.

 

©2015 Markedets beste IT-plattform for idretten 123klubb leveres av KX Products as