SCANDIACUP PÅ LADE UKE 26

Norges nest største fotballcup er i gang på Lade. Byåsen IL stiller med over 40 lag denne gang. Ta gjerne en tur til Lade og opplev fotballglede

BYÅSEN ALLIDRETT. PÅMELDING FOR HØSTEN 2016

Påmeldingen er godt i gang. Dette er et kjempetilbud til barn født 2010 eller tidligere. Et første møte med idrettten for mange. Mer info og påmelding på hjemmesida til allidrett finnes under "Våre idretter".

MINI-OLAV I TRONDHEIM

I forbindelse med at St.Olavsloppet 2016 har målgang i Trondheim lørdag 2.juli, arrangerer vi Mini-Olav på Torget. Start utenfor Det Norske bygget...Les mer

ST OLAVSLOPPET - Byåsens lag

Lagene 104 og 200 er snart klare til start. Men vi tar i mot enda flere løpee. Les mer for info..

MINISERIE PÅ DALGÅRD

121 lag og flere hundre unge spillere i aldersgruppen 7-10 år spilte kamper fordelt på ti baner. Femten unge dommere fra Byåsen dømte. Og foreldre, besteforeldre og trenere smilte i kapp med sola på Byåsen Arena søndag 12.juni da Byåsen stod som arrangør for helgens mini-serierunde i Trondheim vest.

KLUBBMESTERSKAP ORIENTERING 16-6

Stedet er Nilsbyen. Åpent for alle som vil være med. Start kl. 18. Les mer for info og påmelding...

VERDENS MINSTE HOPPBAKKE ÅPNET

Helårsbakke, vel og merke. K5 er størrelsen og bakken ble åpnet 11. juni kl. 11 av olymoisk mester Jørgen Gråbak. Jørgen kom rett fra trening i K90, men syntes det var like spennende å hoppe i K5 (kanskje litt uvant vil vi tro). Bakken har fått kommunal anleggstøtte og er som vanlig bygd på dugnad av Byåsen IL hopp-kombinert gruppa. Les mer..

UTTAK ORIENTERING !

Ingeborg Eide tatt ut til Junior VM, Ragnhild Eide til Ungdoms- EM. Byåsen IL gratulerer med uttaket. Les mer ..

Klubb-TV

Min Idrett

Sosiale media

Finn oss på Twitter her

 

Medlemsinfo

Medlemsavgift i Byåsen IL koster kr. 300 for enkeltmedlem og kr 600 for famile.  Medlemsavgiften gjelder for et kalenderår. Lurer du på noe, ta kontakt med oss på medlem@byasen.no.

 

©2016 123klubb for effektiv klubbdrift leveres av KX Products