VELKOMMEN TIL BYÅSEN ARENA 1. OKTOBER

Søndag 1.10.2017 blir det offisiell åpning av granulatprosjektet på Byåsen arena. Da kommer ordfører Rita Ottervik m.fl. Vi får barnefotball og kvinnefotball. Se plakat.

BRÅTESTEN VEL I MÅL

En fin kveld i Bymarka 20.9. Klar himmel og fine løpeforhold. Seier i dameklassen til Julie Myhre og i herreklassen til Dag Blandkjenn. Les mer..

Hjemmehåpet gleder seg til å løpe for nytt NM-gull

Les mer for å se hele siste pressemelding for NC/O-Idol/NM Stafett jr. som arrangeres helga 22.-24.9. med Byåsen IL som medarrangør.

LANGRENNSTRENING 7-10 ÅR fra 16.10.

Mandag 16. oktober starter vi treningene igjen i Byåsen IL Langrenn. Alle som vil delta, er hjertelig velkommen. Oppmøte kl. 18 på skistadion i Nilsbyen. Les mer for info..

Norgescupavslutning, O-idol og Junior-NM stafett, 22-24 september i Orkdalen

Stor helg for o-folket. Byåsen IL er med som arrangør av avslutnings helg på Knyken. Les mer for info.

HÅNDBALLSKOLE GUTTER OG JENTER- Start uke 42

Byåsen IL starter sin tradisjonelle håndballskole etter høstferien 2017. Tilbudet har tidligere vært rettet mot 2.klassinger, men i år har vi også et minitilbud til 1. klassinger. Les mer for info og påmelding.

FLOTT BLOGGINNLEGG OM 3-VANNSLØPET

En av deltagerne på løpet 14. september har skrevet et fint innlegg på sin blogg. Morsomt å lese og kanskje til inspirasjon til flere deltagere. Les mer for link til innlegget ....

Leif Lande- årets ildsjel i Trondheim 2017

Byåsen IL sin styreleder får årets ildsjelpris 2017. Dette er også en heder til hele Byåsen IL. Prisen deles ut på Idrettens Hederskveld 6. oktober. Her er det mulig å delta for alle ! Les mer for påmelding ..

Klubb-TV

Byåsen på Facebook

Cash Back Avtaler

Min Idrett

Sosiale media

Finn oss på Twitter her

 

Medlemsinfo

Medlemsavgift i Byåsen IL koster kr. 135 for enkeltmedlem fra 1.1.2017.  Medlemsavgiften gjelder for et kalenderår. Innmelding skjer via www.MinIdrett.no . Lurer du på noe, ta kontakt med oss på medlem@byasen.no.

 

©2017 123klubb for effektiv klubbdrift leveres av KX Products