TRONDHEIMSLØPET 4. JUNI

Det nærmer seg løpsdato. Løpet starter fra badehuset på Kyvatnet som alle år. I år er det også ungdomlløp Plakater er lagt ut som bilder. Les mer for forhåndspåmelding...

FREDRIKSTAD CUP

Byåsen håndball bredde stiller med mange lag på en stor håndballcup i Fredrikstad helga 22.-24.5.2015. En av kampene skal vises på TV2 Sportskanalen kl. 15 søndag 24. mai. Les mer for link til cupen.

Resultater 3-vannsløpet

Resultater er nå klare. Les mer ...

BYÅSEN AVISA APRIL 2015

Det ligger ute nytt nr. av Byåsenavisa nå. Avisa distribueres i postkassene til medlemmer og andre. Les mer for å se avisa på nett.

3-vannsløpet HØST 2015

Nytt løp blir onsdag 30. september 2015

3-VANNSLØPET VÅR 2015 - MÅL

Trykk på knappen "3-vannsløpet"for resultater. Flott kveld på Myra, med rekorddeltagelse. Hele 300 deltok. Så blir det snart et storløp. Noe justeringer må til for å takle dette. Resultater er klare (kan komme justeringer). Det ble løyperekord til Ola Sakshaug denne gang. Resultater : Det ble gledelig nok litt flere deltagere enn vi hadde brikker. Så noen kan ha glippet i målgangen. Med så mange klasser, kan det være noe som har havnet i feil klasse også. Send oss en mail til torgeira71@gmail.com hvis noe bør endrres. NB! Tidene er justert med 10 sek. pga feil starttid. Les mer for bilder..

ÅRSMØTE HOPP/KOMBINERT UTSATT

Årsmøte for Byåsen IL Hopp/ Kombinert utsatt i ca. 2 uker. Ny dato kommer. Frist for innsendelse av saker er mandag 11. mai. Endelig saksliste offentligjøres en uke før årsmøte: mandag 18.mai. Styret

DUGNAD PÅ MYRA 19. mai

Da tar vi en runde med søppelrydding ute og inne på tirsdag 19. mai på Myra. Mellom kl. 20 og 21. Ta med rake/rive ! Alle er velkommen !

-

Sosiale media

Finn oss på Twitter her

 

Medlemsinfo

Medlemsavgift i Byåsen IL koster kr. 300 for enkeltmedlem og kr 600 for famile.  Medlemsavgiften gjelder for et kalenderår. Lurer du på noe, ta kontakt med oss på medlem@byasen.no.

 

©2015 Markedets beste IT-plattform for idretten 123klubb leveres av KX Products as