SPRINTCUP ORIENTERING PÅ MYRA

Byåsen IL arrangerte 4. løp i Trondheim Sprintcup på torsdag 28.4. Start og mål var på Myra/ Kyvantet. Løpet foregikk i gatene rundt Myra. Det ble endelig en fin kveld med litt vår i lufta. Les mer..

BYÅSEN KVINNEFOTBALL - NM 1. runde

Tirsdag 26.04 startet jakten på NM-pokalen for kvinne-seniorene. Tynset var første hinder på vegen og det ble seier 2-1 til Byåsen

KAMP I SLUTTSPILL HÅNDBALL. Seier 26-24

Søndag 24.4 kl. 16 var det returkamp i sluttspillet i håndballen. Der møtte Byåsen Oppsal. Det ble jevnt denne gang også, men heldigvis seier til Byåsen 26-24.

PENSJONISTENE PÅ DALGÅRD

Hver fredag kl 11.00 samles veteraner fra Byåsen il på Dalgård til en hyggelig prat med kaffe og vafler. Fredag 9 april var det ekstra stas. Agnes Andersen og Gunnar Ødegård fylte 90 år i disse dager. Det var mer en 30 stk. som møtte opp. Åse Strand hadde til og med tatt turen fra Bjugn for å delta. Trivelig samling.

ÅRSMØTE I BYÅSEN IL - SAKSLISTE - INFO UTBYGGING GRANÅSEN

Årsmøte i Byåsen idrettslag torsdag 21.4.2016 kl. 20 i Nilsbyen, kafebygget. Starten av møtet ca. kl. 19:45 får vi informasjon fra Trondheim kommune om utbygging i Granåsen. Langrenn holder årsmøte samme dag og sted kl. 19. Les mer for saksdokumenter for møtet...

INFORMASJON OM UTBYGGING GRANÅSEN 21.4.

På årmøtet til hovedlaget og langrenn kommer Geir Paulsen, prosjektleder Trondheim kommune, til Nilsbyen. Han vil presenterer de planer som foreligger. Her er det mulig med både innspill og spørsmål til planen. Årsmøtet til langrenn starter kl. 19. Alle må gjerne møte da. Geir Paulsen starter ca. kl. 19:45. Årsmøtet hovedlaget etter at Granåsensaken er ferdig, dvs. ca. kl. 20:15.

BYÅSEN BESTE KLUBB I JUNIOR LANGRENN

Det finnes en statistikk som er publisert på langrenn.com. Her fremgår det at Byåsen IL er den klubben som hadde flest løpere (15 stk) som tok poeng i norgescupen. I poengoversikten er Byåsen IL nr. 3. Les mer..

BYÅSENAVISA APRIL 2016

Da er nytt nr. av avisa vår klar og sendt ut til noen av medlemmene i alle fall. Les mer for å lese avisa på nett....

Klubb-TV

Min Idrett

Sosiale media

Finn oss på Twitter her

 

Medlemsinfo

Medlemsavgift i Byåsen IL koster kr. 300 for enkeltmedlem og kr 600 for famile.  Medlemsavgiften gjelder for et kalenderår. Lurer du på noe, ta kontakt med oss på medlem@byasen.no.

 

©2016 123klubb for effektiv klubbdrift leveres av KX Products