VEL HJEMME IGJEN

Fredag 23.2. landet Johannes Høsflot Klæbo på trøndersk jord igjen. Litt sent om kveld for de yngste, men Byåsen IL møtte opp med blomster. Under klubbmesterskap i langrenn onsdag 21.3. vil det bli mer feiring av Didrik og Johannes. Og Johannes får utdelt Olavstatuetten. Og skal vel gå skirenn.

JØRGEN GRAABAK FIKK OL-SØLV

Gratulerer til Jørgen for kjempeinnsats på OL lagkonkurranse kombinert torsdag 22.2. Endelig lyktes det, etter et litt trasig OL med vanskelige værforhold. Byåsen IL gratulerer med OL SØLV !

OL GULL I SPRINT STAFETT

Johannes gikk sprintstafett for Norge under OL 21.2. På laget hadde han med seg Martin J. Sundby. Og så ble det gull igjen. 3 gull må vel være bra ! Byåsen IL gratulerer på nytt !

SKANDINAVISK CUP LANGRENN

Det blir finale i årets skandinaviske cup i Granåsen helga 23.-25.februar. Fredag er det sprint, lørdag og søndag klassisk og skøyting. Ta turen bortom og se på flott langrenn ! Gratis adgang. Les mer for info.

OL-GULL TIL JOHANNES OG DIDRIK

En spennende OL-stafett i Sør-Korea 18.2. Sammen med Marin J. Sundby og Simen Hegstad Krüger gikk Byåsen gutta inn til OL-gull. Nok en superavslutning av Johannes. Byåsen IL gratulerer !

ÅRSMØTER I AVDELINGENE I BYÅSEN IL - OPPDATERES

Årsmøter for de enkelte avdelinger finner du ved å les mer på denne nyheten...

ÅRSMØTE I BYÅSEN IDRETTSLAG

Det innkalles med dette til årsmøte i Byåsen idrettslag den 20. mars 2018 kl. 19:30 på Myra klubbhus. Se mer for hele innkallingen.

GULL TIL JOHANNES PÅ SPRINTEN

Da ble det OL-gull. Tirsdag 13. februar ble en historisk dag for Johannes, og for Byåsen IL. En unik prestasjon av en unik langrennsløper. Byåsen IL gratulerer med OL gull. Og det var stor stemning i Nilsbyen da rennet gikk !

Klubb-TV

Byåsen på Facebook

Cash Back Avtaler

Min Idrett

Sosiale media

Finn oss på Twitter her

 

Medlemsinfo

Medlemsavgift i Byåsen IL koster kr. 135 for enkeltmedlem fra 1.1.2017.  Medlemsavgiften gjelder for et kalenderår. Innmelding skjer via www.MinIdrett.no . Lurer du på noe, ta kontakt med oss på medlem@byasen.no.

 

©2017 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift