BYÅSENAVISA - JUNI 2018

Nytt nr. av Byåsenavisa er under utdeling. Og kan leses på nettet. Les mer.

KOMBINERTSKOLE I GRANÅSEN 14.-16.AUGUST

Granåsen Skiteam arrangerer Kombinertskolen i Granåsen 14-16 august. Landslagsutøverne er med som instruktører på en av dagene. Påmelding til trokatt@online.no. Pris er 1600kr . Halv pris for de under 10år. Alle er velkommen til å være med.

TRONDHEIM KOMMUNES IDRETTSSTIPEND 2018

Trondheim kommune deler hvert år ut idrettsstipend til to gutter og to jenter i alderen 15 - 22 år, som er medlem i idrettslag/-organisasjoner i Trondheim. Søknadsfrist er 01. juli

JOBB I ALLIDRETT ?

Lyst på å jobbe som trener i Byåsen IL allidrett? Treninger mandag eller tirsdag. Vi jobber i team på 4-5 stk. Du må synes det er moro å jobbe med barn. Søknadsfrist 1. august. Les mer for søknadsskjema.

IDRETTSSKOLE - BYÅSEN ALLIDRETT

Byåsens allidrett tilbud starter opp i september. Påmelding er åpen. Tilbudet gjelder barn født 2013 eller tidligere. Dette er et allsidig idrettstilbud hvor barna får prøve flere typer idretter. Les mer..

St. Olavsloppet 2018 - Byåsen IL 's lag

Da er lagoppsettene begynt å komme på plass. Enda muligheter for flere å delta, mange som løpet mye. Spesielt på onsdag og torsdag. Start i Trondheim 27. og innkomst Østersund 30. juni. Les mer for mer info.

KVINNEKAMP PÅ DALGÅRD

Lørdag 16. juni møtes Byåsen kvinnefotball og Fart IL til kamp i 1. divisjon. Stedet er Byåsen arena. Kampstart kl. 13.

OPPRYKK TIL 1.DIVISJON J13 FOTBALL

Med seier over Sverresborg 5-1 så ble det tabelltopp og opprykk for J13. Les mer.

Klubb-TV

Byåsen på Facebook

Cash Back Avtaler

Sosiale media

Finn oss på Twitter her

 

Medlemsinfo

Medlemsavgift i Byåsen IL koster kr. 150 for enkeltmedlem fra 1.1.2018.  Medlemsavgiften gjelder for et kalenderår. Innmelding skjer via www.MinIdrett.no . Lurer du på noe, ta kontakt med oss på medlem@byasen.no.

 

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift