Caroline klar for Bislett Games

På torsdag stiller Caroline på sitt til i dag største stevne. Mangekjemperen Caroline er nemlig invitert til å løpe 800 meter i en av de nasjonale forøvelsene under Oslo Bislett Games

Sondre nummer tre i Folksam Challenge

Sondre Guttormsen har tilbragt tid i Gøteborg den siste uken. På lørdag ettermiddag deltok han i elitestevnet Folksam Challenge på Slottskogsvallen i Gøteborg. Her ble det en solid tredjeplass.

Fantastiske prestasjoner i Nordisk Mesterskap i Mangekamp

Nær sagt "som vanlig" hadde Ski IL friidrett deltagere i Nordisk mesterskap i mangekamp. I Kuortane, Finland viste både Caroline Fleischer (U23) og Hedda Hauge (U18) at de er utøvere av topp klasse.

Kanonløp i Skara

Sondre Guttormsen har allerede klart kvalifiseringskravet til Junior EM i stav. På tirsdag var Sondre bare 13 hundredeler fra EM-kravet på 110 meter hekk.

Klubbrekord på 800 meter og 1,81 i høyde

Caroline Fleischer fortsetter der hun slapp for en drøy uke siden. Under Trondheimslekene på søndag satte hun to nye personlige rekorder. Først hoppet hun 1,81 meter i høyde og ikke lenge etterpå løp hun 800 meter på 2:10.83. 800 meter resultatet er ny klubbrekord i Ski IL friidrett, mens høydresultatet plasserer henne inn på andreplassen på Norgesstatistikken så langt i år.

Caroline med tangering av personlig rekord

Under første dag av BDO-lekene i Stjørdal tangerte Caroline Fleischer sin personlige rekord i høyde. Caroline hoppet 1,80 og er med det nummer to på norgesstatistikken.

Sondre nummer to i Munchen

Under en stavgalla i Gräfelfing, Munchen i Tyskland sesongåpnet Sondre med en solid andreplass i juniorklassen. Sondre hoppet 5,15 og hadde veldig gode forsøk på norsk juniorrekord 5,36. Imorgen hopper han i eliteklassen sammen med blant annet tidligere olympisk medaljør Malte Mohr.

Norsk mester i Mangekamp

Caroline Fleischer tok sitt andre senior - NM gull i 7 kamp. I varierende Bergensvær gjennomførte Caroline en meget solid mangekamp i Arna Idrettspark i helgen

Følg oss!

Støtt Ski IL Friidrett

©2017 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift