17. mai stiller Plogen i folketoget, kommer du?

I år som mange andre år så stiller Plogen opp i folketoget. Oppmøte senest kl. 15.00. Plogen stiller om nr 41 i folketoget, bak Hjerte for byen og foran Haugesund og Karmøy Swing klubb. Oppmøte mellom Høyvik Blomster og Risøy Broa. De som stiller med renndress, rollerblades, rulleski, Plogenklær, hjelm, ski, staver o.l er med i trekningen av et gavekort pålydende 500 kr. Plogen håper å se mange av medlemmene stille opp for å representere klubben sin denne dagen. Hipp hurra for 17.. mai og Plogen Skiklubb.

Årsmøte Plogen Skiklubb mandag 19. mars 2018

Plogen Skiklubb ønsker alle medlemmer velkommen til årsmøte mandag den 19. mars kl. 18.00 i kantinen til Haugesund Sparebank. Saksliste: 1. Åpning. 2. Godkjenning av innkalling og dagsorden. 3. Valg av ordstyrer, referent og to medlemmer til å underskrive protokollen. 4. Styrets årsberetning. 5. Årsregnskap for 2017. 6. Innkomne forslag (må være innkommet til 5. mars) 7. Kontingent. 8. Valg. 9. Eventuelt/avslutning

Resultater Kretsmesterskap Haukelirennet alpint

Sjekk vedlegg for alle resultater fra Kretsmesterskap alpint i slalom og storslalom.

Paralympisk møteplass Forum Expo, Stavanger 24 februar

Idretten inviterer til en gøyal idrettsdag i Stavanger. Målgruppen er mennesker med fysisk funksjons- og/eller synsnedsettelse i alle aldre, og fra hele fylket. Denne dagen vil noen av idrettslagene i fylket presentere muligheter. Muligheter for å oppleve idrettsglede og mestring, og et sosialt nettverk. Målet er at DU skal ha muligheten for å finne DIN idrett. Og skulle det være noe DU føler vi mangler har vi svært lyst å få vite om det. Del gjerne vår flyer og informasjon videre i ditt nettverk. Meld deg på via FACEBOOK/Folkepulsen så fort som mulig.

Aktiviteter langrenn Haukelifjell

Alpinsamlinger

Klubbmesterskap 02.04.2016 sl og ssl påmelding til plogenski@gmail.com innen torsdag 31.03.2016 kl 20.00

Samarbeidspartnere

Følg oss!

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift