Kunne du tenke deg å bli familiehjem eller besøkshjem?

Kunne du tenke deg å bli familiehjem eller besøkshjem? Vesterled er en organisasjon som har tilknyttet en rekke familiehjem og besøkshjem. Vårt ressurssenter følger opp våre hjem og sammen skal vi gjøre en forskjell for barn/ungdom. Vi kan tilby tett oppfølging, støttefunksjoner, kompetanseheving, tilgjengelighet 24/7. Vesterled har et inkluderende sosialt miljø som har fokus på relasjon og normalitet. Vi søker familier, par og enslige som er trygge voksne og har overskudd til å gi omsorg og trygge rammer til barn og unge. Er du interessert i mer informasjon om dette er noe for deg? Ta gjerne kontakt for en uforpliktende prat. Kontakt info: Vesterled Sjøhuskleiva 15, 5523 Haugesund 52 70 82 80 post@vesterled.org www.vesterled.org Rekrutteringsansvarlig Gro Hamre 911 24 495 gh@vesterled.org

Avlyst trening 30. og 31.januar

På grunn av uvær i fjellet er all trening denne helgen avlyst.

Jubileumsfeiring, Plogen skiklubb 40 år

Hold av helgen 1.-3. april, da planlegges det klubbmesterskap og feiring av at Plogen Skiklubb er 40 år. Hele jubileumsfeiringen vil skje på Haukelifjell Skisenter den 2. april, dag og kveldsarrangement. Nærmere detaljer og påmeldingsinformasjon kommer.

Politiattester for trenere/lagledere i Plogen skiklubb

Norsk idrett skal være et trygt sted å være for alle. NIFs lover stadfester at alle ansatte og frivillige som skal utføre oppgaver for idrettslaget som innebærer et tillits- eller ansvarsforhold overfor mindreårige eller mennesker med utviklingshemming, skal avkreves politiattest. Ordningen omfatter både ansatte og frivillige, og gjelder uansett om personen får lønn for oppdraget eller ikke

Resultater Telenorkarusell 1 2015/2016

Da er sesonges første karusell i alpint gjennomført, resultater se vedlegg.

Alpinrenn 2016

Alpinrenn, påmelding på min idrett(den enkelte betaler selv) og melding til epost: plogenski@gmail.com 16-17 jan.: Ecocup hemsedal, for U14 og U16. 23-24 jan.: Hovden i farten, for alle over 10 år super G 30-31 jan.: Sirdalen ssl og sl, for alle aldere 13-14 feb. Svanndalen SG i Sauda, for alle alderend, for alle aldere, 27-28 feb. Haukelifjell Kretsmesterskap for Agder og Rogalad, her trenger vi flere funksjonerer gamle helter velkommen.

Ski lek og ski trening på Haukelifjell sesongen 2015-2016

Nå er vinteren kommet på Haukelifjell og Plogen Skiklubb inviterer dere til ski lek og ski trening. Klikk på overskriften for å få opp vedlegg for oversikten over alle datoer for aktivitetene på Haukelifjell denne vinteren.

Nye klubb klær

Plogen skiklubb har gått til innkjøp av nye klubb klær. Klikk på overskriften og sjekk vedlegg for priser og bilder

Alpinsamlinger

Alpinrenn, påmelding på min idrett(den enkelte betaler selv) og melding til epost: plogenski@gmail.com

16-17 jan.: Ecocup hemsedal, for U14 og U16.

23-24 jan.: Hovden i farten, for alle over 10 år super G

30-31 jan.: Sirdalen ssl og sl, for alle aldere

13-14 feb. Svanndalen SG i Sauda, for alle aldere

27-28 feb. Haukelifjell Kretsmesterskap for Agder og Rogaland, for alle aldere, her trenger vi flere funksjonerer.

               

 

 

Alpintrenning på Haukelifjell, se plaketer for dato

De som er under 10 begynner kl 11 og har en økt, de som er over begynner kl 10 og harto økter, om det er noen under 10 som vil ha to økter er det bare å møte opp kl 10, det er en fordel å møte 10 minutter før treningen starter.

Påmelding til : plogenski@gmail.com    Slik at vi sikre at vi har nok trenere

 

 

©2015 Markedets beste IT-plattform for idretten 123klubb leveres av KX Products as