Sommerferie for barmarkstreningen Skåredelen.

Kjersti Øvretveit Fjetland / 14.06 / 35 visninger
Nyhet

Siste barmarkstrening i Skåredalen før sommerferien var 11. juni.Plogen Skiklubb ønsker alle en fin sommerferie og ønsker alle velkommen tilbake etter sommerferien.

Invitasjon til Fonna 2 alpint

Kjersti Øvretveit Fjetland / 04.06 / 100 visninger
Nyhet

Da er tiden inne for påmelding til neste samling på Fonna. Påmeldingsfrist er 14. juni på påmeldingsskjema.

Knut Sørskår på rekruttlaget langrenn for svaksynte og bevegelseshemmende. Klikk her for mer

Kjersti Øvretveit Fjetland / 27.05 / 82 visninger
Nyhet

Plogen løper Knut Sørskår, 16 år og svaksynt er tatt ut på rekruttlaget i langrenn. Rekruttlaget er forankret under landslaget for syns bevegelseshemmede og landslaget har fått Lars Berger er ny hovedtrener. Knut begynner på HTG til høsten og satser videre på langrenn. Plogen ønsker han lykke til videre med langrenns karrieren.

Invitasjon til Hintertux

Kjersti Øvretveit Fjetland / 22.05 / 45 visninger
Nyhet

Kretsen inviterer til utvidet og åpen samling i Hintertux. klikk på overskriften for å se på invitasjonen og påmeldingsskjemaet.

Årsmøte Plogen Skiklubb 2. juni kl. 18.00

Kjersti Øvretveit Fjetland / 14.05 / 51 visninger
Nyhet

Plogen Skiklubb inviterer til årsmøte. Innkomne saker må være styret i hende innen 26. mai. Tid: Tirsdag 2. juni 2015 - kl. 18.00. Sted: Haugesund Sparebanks kantine (inngang fra Sørhauggaten) . Saksliste: 1. Åpning. 2. Godkjenning av innkalling og dagsorden. 3. Valg av ordstyrer, referent og to medlemmer til å underskrive protokollen. 4. Styrets årsberetning og rapport fra utvalgene 2014/2015 5. Årsregnskap for 2014. 6. Innkomne forslag. 7. Kontingent. 8. Utdeling av utmerkelser og premier. 9. Valg. 10. Eventuelt/avslutning Innkomne saker må være i hende innen 26. mai.

Jesper S. Pedersen på skitrening i Røldal med dame landslaget.

Kjersti Øvretveit Fjetland / 09.05 / 113 visninger
Nyhet

Jesper har vært i Røldal og trent med damelandslaget i alpint.Jesper Saltvik Pedersen, som har klubbtilhørighet i Polgen SK, er vår eneste para-alpinutøver med landslagsstatus for tiden. Som ensom «svale» på denne fronten har han fått spikret et eget treningsopplegg som gjør at hans utvikling blir i varetatt på best mulig måte. Endel av opplegget har vært deltagelse på damelandslagets fartssamling i Røldal.

17, mai Plogen stiller i folketoget, kommer du?

Kjersti Øvretveit Fjetland / 06.05 / 40 visninger
Nyhet

I år som mange andre år så stiller Plogen opp i folketoget som nr 28 bak Vard. Oppmøte er kl. 15.00 mellom Egon og Høyvik Blomster. Det blir trekking på gavekort blant dem som stiller i skiutstyr/Plogen klær. Plogen håper å se mange av medlemmene stille opp for å representere klubben sin denne dagen. Hipp hurra for 17.. mai og Plogen Skiklubb.

RAPPORT FRA FARTSSAMLING I SAUDA, 29.4-3.5

Kjersti Øvretveit Fjetland / 04.05 / 50 visninger
Nyhet

Samlingen i Sauda har blitt en flott tradisjon og også i år gav den et fantastisk sportslig utbytte. Hvor viktig bra vær er for å få dette utbyttet så vi tydelig i år, og heldigvis var værgudene med oss de tre siste dagene. Arbeidet Sauda skisenter la ned i forberedelser samt hjelp underveis kan heller ikke roses nok, fantastisk arbeid og positiv og serviceminded innstilling hele tiden gjør det enkelt å organisere slike samlinger. Vaffler og lapper i lunsjen bidro også til at vi fikk den flotte rammen rundt samlingen, så takk til bestemødrene fra Sauda!!!

Plogen Skiklubb

Kontakt: epost: kjersti@fjetland.net tlf. 982 48 571

Postboks 1727   5505 Haugesund

Gøy på ski for alle