Aktiviteter høstferien på Vågslid

Kjersti Øvretveit Fjetland / 28.09 / 24 visninger
Nyhet

Høstferien nærmer seg og vi planlegger aktiviteter for barn, unge og de voksne som føler seg unge. Aktivitetene vil arrangeres på Vågslid. Vi garanterer frisk luft, skitne klær, litt slit og MYE SOSIALT. Fint om flest mulig foresatte deltar sammen med sine barn. Dette gjelder særlig for de yngste. Plogen Skiklubb stiller med aktivitetsleder, buss og henger. For transport av utøvere, sykler og annet utstyr benyttes Plogen-bussen samt private biler og hengere. Sykler som skal transporteres fra Haugesund til Vågslid leveres til Espen Anvedsen ved treningen i Skåredalen torsdag 1. oktober 18:30.

Samling Pitztal er avlyst

Kjersti Øvretveit Fjetland / 25.09 / 14 visninger
Nyhet

Responsen fra egne løpere og skigymnasets vedtak om å ikke reise dit, gjør at det blir for få løpere til å kunne forsvare en slik samling. Hans Blattmann jobber med et alternativ i samarbeid med Hovden Skigymnas i deler av den første uka i november.Den alternative samlingen vil være åpen for alle HL- og JR-løpere tilknyttet kretsens sportslige tilbud, og som til samlingen i Pitztal vil antall løpere måtte begrense seg til maksimalt 10 løpere.

Medlemskontingent 2015-2016

Kjersti Øvretveit Fjetland / 22.09 / 30 visninger
Nyhet

Medlemskontingent Plogen Skiklubb. Norges idrettsforbund har bestemt at alle medlemskontingenter må ha elektronisk sporing. Plogen skiklubb jobber nå med å legge inn medlemmer inn i nytt medlemsregisteret. Plogen har valgt å bruke medlemsregisteret som KlubbAdmin har og som er integrert med MinIdrett. En vil da få en mail som det står «betalingsvarsel» på. Dette er ingen purring, men fakturaen på medlemskontingenten. Litt dårlig tekst, men teksten ligger som standard i det nye systemet så Plogen kan ikke endre på den. Har en familiekontingent, 4 personer kan en få 4 mailer hvor det står betalingsvarsel. Det er bare 1 faktura som ligger til betaling, ikke 4. Når en har betalt blir hele familien registrert som betalt. Skulle en få problemer så ta kontakt med Kjersti Ø. Fjetland på mail: kjersti@fjetland.net

Oppstart av barmark 24. august

Kjersti Øvretveit Fjetland / 11.08 / 97 visninger
Nyhet

Hei, Plogen Skiklubb ønsker alle nye og gamle medlemmer velkommen til barmarkstrening i Skåredalen. Mandag kl. 18.00 - 19.00 for gruppe 5-7 år, 8-9 år og 10-12 år, gruppe 13 år og eldre kl. 19.00 - 20.30. NB torsdag starter gruppe 8-9 år og 10-12 år kl. 18.30-19.30 og 13 år og eldre kl. 19.30 - 21.00

RAPPORT FRA FARTSSAMLING I SAUDA, 29.4-3.5

Kjersti Øvretveit Fjetland / 04.05 / 91 visninger
Nyhet

Samlingen i Sauda har blitt en flott tradisjon og også i år gav den et fantastisk sportslig utbytte. Hvor viktig bra vær er for å få dette utbyttet så vi tydelig i år, og heldigvis var værgudene med oss de tre siste dagene. Arbeidet Sauda skisenter la ned i forberedelser samt hjelp underveis kan heller ikke roses nok, fantastisk arbeid og positiv og serviceminded innstilling hele tiden gjør det enkelt å organisere slike samlinger. Vaffler og lapper i lunsjen bidro også til at vi fikk den flotte rammen rundt samlingen, så takk til bestemødrene fra Sauda!!!

Innbydelse til åpen skisamling på Fonna, 28-31.5

Kjersti Øvretveit Fjetland / 04.05 / 106 visninger
Nyhet

Også i år inviterer vi til en åpen fartssamling på Fonna i samarbeid med Hovden Skigymnas. Det legges opp til flere arenaer med super-g i ulike vanskelighetsgrader, kuler og hopp. Som tidligere deles løperne inn i grupper etter alder og rullerer mellom de ulike stasjonene de tre dagene samlingen strekker seg over. Samlingen er åpen for: løpere 11 år og eldre (løpere født i 2005 eller tidligere) Overnatting: Hovden-huset samt det hvite huset i Krossdalen.

Vedlagt finner dere informasjon om kretsens sportslige opplegg kommende sesong,

Kjersti Øvretveit Fjetland / 03.04 / 87 visninger
Nyhet

Vedlagt finner dere informasjon om kretsens sportslige opplegg kommende sesong, og påmeldingsskjema for utvidet opplegg neste sesong.

Plogen Skiklubb

Kontakt: epost: kjersti@fjetland.net tlf. 982 48 571

Postboks 1727   5505 Haugesund

Gøy på ski for alle