Invitasjon til Hintertux

Kjersti Øvretveit Fjetland / 22.05 / 3 visninger
Nyhet

Kretsen inviterer til utvidet og åpen samling i Hintertux. klikk på overskriften for å se på invitasjonen og påmeldingsskjemaet.

Årsmøte Plogen Skiklubb 2. juni kl. 18.00

Kjersti Øvretveit Fjetland / 14.05 / 11 visninger
Nyhet

Plogen Skiklubb inviterer til årsmøte. Innkomne saker må være styret i hende innen 26. mai. Tid: Tirsdag 2. juni 2015 - kl. 18.00. Sted: Haugesund Sparebanks kantine (inngang fra Sørhauggaten) . Saksliste: 1. Åpning. 2. Godkjenning av innkalling og dagsorden. 3. Valg av ordstyrer, referent og to medlemmer til å underskrive protokollen. 4. Styrets årsberetning og rapport fra utvalgene 2014/2015 5. Årsregnskap for 2014. 6. Innkomne forslag. 7. Kontingent. 8. Utdeling av utmerkelser og premier. 9. Valg. 10. Eventuelt/avslutning Innkomne saker må være i hende innen 26. mai.

Jesper S. Pedersen på skitrening i Røldal med dame landslaget.

Kjersti Øvretveit Fjetland / 09.05 / 9 visninger
Nyhet

Jesper har vært i Røldal og trent med damelandslaget i alpint.Jesper Saltvik Pedersen, som har klubbtilhørighet i Polgen SK, er vår eneste para-alpinutøver med landslagsstatus for tiden. Som ensom «svale» på denne fronten har han fått spikret et eget treningsopplegg som gjør at hans utvikling blir i varetatt på best mulig måte. Endel av opplegget har vært deltagelse på damelandslagets fartssamling i Røldal.

17, mai Plogen stiller i folketoget, kommer du?

Kjersti Øvretveit Fjetland / 06.05 / 18 visninger
Nyhet

I år som mange andre år så stiller Plogen opp i folketoget som nr 28 bak Vard. Oppmøte er kl. 15.00 mellom Egon og Høyvik Blomster. Det blir trekking på gavekort blant dem som stiller i skiutstyr/Plogen klær. Plogen håper å se mange av medlemmene stille opp for å representere klubben sin denne dagen. Hipp hurra for 17.. mai og Plogen Skiklubb.

RAPPORT FRA FARTSSAMLING I SAUDA, 29.4-3.5

Kjersti Øvretveit Fjetland / 04.05 / 12 visninger
Nyhet

Samlingen i Sauda har blitt en flott tradisjon og også i år gav den et fantastisk sportslig utbytte. Hvor viktig bra vær er for å få dette utbyttet så vi tydelig i år, og heldigvis var værgudene med oss de tre siste dagene. Arbeidet Sauda skisenter la ned i forberedelser samt hjelp underveis kan heller ikke roses nok, fantastisk arbeid og positiv og serviceminded innstilling hele tiden gjør det enkelt å organisere slike samlinger. Vaffler og lapper i lunsjen bidro også til at vi fikk den flotte rammen rundt samlingen, så takk til bestemødrene fra Sauda!!!

Innbydelse til åpen skisamling på Fonna, 28-31.5

Kjersti Øvretveit Fjetland / 04.05 / 22 visninger
Nyhet

Også i år inviterer vi til en åpen fartssamling på Fonna i samarbeid med Hovden Skigymnas. Det legges opp til flere arenaer med super-g i ulike vanskelighetsgrader, kuler og hopp. Som tidligere deles løperne inn i grupper etter alder og rullerer mellom de ulike stasjonene de tre dagene samlingen strekker seg over. Samlingen er åpen for: løpere 11 år og eldre (løpere født i 2005 eller tidligere) Overnatting: Hovden-huset samt det hvite huset i Krossdalen.

Vedlagt finner dere informasjon om kretsens sportslige opplegg kommende sesong,

Kjersti Øvretveit Fjetland / 03.04 / 35 visninger
Nyhet

Vedlagt finner dere informasjon om kretsens sportslige opplegg kommende sesong, og påmeldingsskjema for utvidet opplegg neste sesong.

Plogen Skiklubb

Kontakt: epost: kjersti@fjetland.net tlf. 982 48 571

Postboks 1727   5505 Haugesund

Gøy på ski for alle