Gøy på jentefest

Mange fant veien til Mulebanen søndag 29. oktober, da Varegg Fotball inviterte til en egen fotballdag for jenter. Dette kan vi komme til å gjøre oftere!

Bli med på Bergen Fotballcup!

Neste års fotballnyhet i Bergen er klar: Bli med på Bergen Fotballcup for ungdom i august! Jenter og gutter mellom 13 og 17 år trenger et tilbud som dette.

40 poeng og mer enn godkjent

3. divisjon var vesentlig tøffere i år enn tidligere. Det er all grunn til å applaudere A-laget, som med lørdagens seier over Førde sikret 40 poeng og en 6. plass på tabellen.

Kjøp hyttetomt på Skagahøgdi, hjelp Varegg!

Nå kan du kjøpe en hyttetomt på toppen av Skagahøgdi Skisenter til sterkt rabattert pris. På toppen av det hele: Varegg Fotball tjener gode penger på handelen!

Varegg 3 vant slaget om opprykk

Varegg 3 styrer mot opprykk til 6. divisjon etter lørdagens seier mot Åsane 2. Fort Stemmemyren er reetablert som en fryktet arena.

Velkommen, jenter og gutter 2011!

Har du en jente eller gutt som har begynt på skolen i høst og som har lyst til å spille fotball? Da må du ta turen til Badstuen torsdag 14. september!

Varegg slo Brann 2

Varegg vant fortjent over Brann 2 på selve valgkvelden. Det ble en fin revansj etter vårens forsmedelige tap mot rødtrøyene.

Talentene slipper til

Det gror godt i yngre Varegg-rekker. Blant talentene som stormer frem, finner vi 16 år gamle Sigmund Graff. Nå trener han sammen med de beste på a-laget.

Dato Hjemmelag Bortelag Res
16.05 Varegg Fotball LJ12 Varegg J12 Flaktveit J12 2

Besøk våre lagsider

©2017 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift