Varegg-akademiet er i gang

Våren lar vente på seg, men denne veka gjekk likevel startskotet for Varegg-akademiet. Det er eit tilbod til jenter og gutar som har lyst til å yte litt ekstra for bli endå betre.

Slik spilles barnekampene i Varegg Cup

Nå er kampoppsettet for barnelagene i Varegg Cup også klart. Det meldes om stor interesse for årets turnering - og gode muligheter for strålende vær!

Slik spilles ungdomskampene i Varegg Cup

Varegg Cup 2018 er bare noen uker unna! Oppsettet for ungdomskampene (G13 til G19) er nå klart. Kampoppsettet for barnelagene blir klart tidlig neste uke.

Nytt system for betaling av cup-penger

Styret i Varegg fotball har vedtatt et nytt system for tilbakeføring av penger til lagene basert på antall betalende spillere på det enkelte lag.

Over 30 påmeldte på Varegg FFO

På berre éi veke har vi fått 30 påmeldingar til Varegg FFO. Frå og med 22. januar opnar FFO også på måndag og onsdag, og det er framleis ledige plassar.

Velkommen til FFO i Varegg Fotball

Varegg Fotballfritidsordning er et tilbud til gutter og jenter fra 2. til 7. klasse. Vi holder til på Mulebanen, hvor vi kan boltre oss på et nydelig, nytt kunstgressdekke.

Trening 23 Nov 2017

Denne dagen ble det snø.. BALLEN VILLE IKKE RULLE, så det ble snømann istedenfor... Og det hadde ikke jentene så veldig mye imot!

Bli med på Bergen Fotballcup!

Neste års fotballnyhet i Bergen er klar: Bli med på Bergen Fotballcup for ungdom i august! Jenter og gutter mellom 13 og 17 år trenger et tilbud som dette.

Besøk våre lagsider

©2017 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift