Over 30 påmeldte på Varegg FFO

På berre éi veke har vi fått 30 påmeldingar til Varegg FFO. Frå og med 22. januar opnar FFO også på måndag og onsdag, og det er framleis ledige plassar.

Velkommen til FFO i Varegg Fotball

Varegg Fotballfritidsordning er et tilbud til gutter og jenter fra 2. til 7. klasse. Vi holder til på Mulebanen, hvor vi kan boltre oss på et nydelig, nytt kunstgressdekke.

Velkommen til Varegg Cup 2018

Fotballgutter fra syv til 19: Hold av helgene 9. - 11. og 16. - 18. mars 2018. Varegg Fotball inviterer til til en ny Varegg Cup, og påmeldingen er startet!

Trening 23 Nov 2017

Denne dagen ble det snø.. BALLEN VILLE IKKE RULLE, så det ble snømann istedenfor... Og det hadde ikke jentene så veldig mye imot!

Bli med på Bergen Fotballcup!

Neste års fotballnyhet i Bergen er klar: Bli med på Bergen Fotballcup for ungdom i august! Jenter og gutter mellom 13 og 17 år trenger et tilbud som dette.

Gøy på jentefest

Mange fant veien til Mulebanen søndag 29. oktober, da Varegg Fotball inviterte til en egen fotballdag for jenter. Dette kan vi komme til å gjøre oftere!

40 poeng og mer enn godkjent

3. divisjon var vesentlig tøffere i år enn tidligere. Det er all grunn til å applaudere A-laget, som med lørdagens seier over Førde sikret 40 poeng og en 6. plass på tabellen.

Kjøp hyttetomt på Skagahøgdi, hjelp Varegg!

Nå kan du kjøpe en hyttetomt på toppen av Skagahøgdi Skisenter til sterkt rabattert pris. På toppen av det hele: Varegg Fotball tjener gode penger på handelen!

Besøk våre lagsider

©2017 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift