Tine Fotballskole 26. - 30. juni 2017

Pga stor interesse har vi nå nådd taket på 150 deltakere til årets Tine Fotballskole. Eidsvold IF arrangerer tradisjonen tro Tine Fotballskole i sommer. I år vil det være i perioden 26. juni - 30. juni. Arrangementet vil være på stadion og vare fra 10:00-15:00 hver dag, og nytt i år er at vi kjørert fullt opplegg for alle mellom 6 - 13 år.

EIF HÅNDBALL reiser til Norges største håndball cup

I pinsen reiser EIF til Fredrikstad og Norges største håndball cup.

JIPPI - det ble siere i B-finalen

I helgen spilte vi Kolbotn cup - og vant B-finalen :)

Velkommen til Ekstraordinært årsmøte

Eidsvold IF avholder ekstraordinært årsmøte i henhold til årsmøtevedtak, onsdag 31 mai kl 19.00 på klubbhuset Eidsvoll stadion.

Sesongavslutning i EUB!

I dag har lokalavisen vår EUB skrevet om sesongavslutningen. Dette er moro, og viser at det er mye aktivitet i EIF Håndball. Vi ønsker flere spillere, så bli med! (Sak kan leses i EUB papirutgaven, og e-avisen)

Sesongsavslutning for EIF Håndball

Vi avslutter sesongen med å samles i Råholthallen, både spillere og foreldre. Det vil være innløp av spillere og servering av kaker og kaffe. Velkommen!

Våre lag reiser til Rødspette cup i påsken

To av våre lag forlater landet, og velger håndball cup i Danmark isteden for fjellet. G2003 og J2002 reiser til Frederikshavn i Danmark for å spille cup

GOD PÅSKE

Vi i EIF-håndball ønsker alle sammen en riktig god påske Noen av våre lag har aktiviteter i påsken, informasjon om dette kommer til uken.

Ny håndball søndag

Søndag 19. mars er vi klare for en ny håndball søndag i Råholthallen

G03 VANT TEMASERIEN - 2016/17

G03 vant temaserien for 2.året på rad :)

Håndball søndag igjen - 5 mars!

Da er det endelig håndball søndag i Råholthallen igjen. Dagen begynner med J10 og G10, før J12 overtar med to kamper. Dagen avsluttes med B-sluttspill kamper for J14 & J15. Møt opp og heia fram EIF!

UMBRO ny klubbsponsor for EIF Fotball

Det er inngått ny utstyrs- og sponsoravtale mellom Scantrade, G-Sport Eidsvoll og Eidsvold Idrætsforening. Den nye avtalen innebærer et vesentlig løft innen utstyr i EIF Fotball mens den samtidig styrker samarbeidet med vår lokale faghandel og samarbeidspartner G-Sport på AMFI Senteret.

©2017 123klubb for effektiv klubbdrift leveres av KX Products