Klikk på knappene under for å komme til nettsider som håndballen bruker:

Snart starter håndballsessongen

Snart er sommeren slutt , og våre lag starter opp treningen

SOMMERFERIE

De fleste lag har nå tatt sommerferie, noen holder det igang, da de skal på cup etc.

Klubbapp

Nå har du som er medlem av EIF tilgang til klubbappen tilknyttet EIF sin hjemmeside

Spiller fra EIF på regional talentsamling

Helgen 8-10. juni arrangerer Håndballforbundet region Øst - regional talentsamling i Rakkestad for spillere født 2003 Her er EIF så heldige å få med 6 spillere (3 jenter og 3 gutter)

Rent og pent - den nye lagsdugnaden i EIF

Nå kan laget ditt bidra til rene flater og trivelige forhold for alle våre medlemmer og besøkende i Råholthallen og på Eidsvoll stadion. Laget får 5000kr til sportslig eller sosiale formål. Man kan nå søke for to dugnadsperioder: 1: juli, august og september eller 2: oktober, november og desember

SESONGAVSLUTNING 2018 - EIF HÅNDBALL

EIF håndball inviterer til sesongavslutning 24. mai 2018. Vi ønsker alle spillere, trenere, støtteaparatm foreldre, besteforeldre og andre som ønsker å være med på å takke våre spillere og trenere for årets sesong.

Vi er klare for Norgehuscup Håndball - 1 mai

Velkommen alle Håndballvenner! Nå nærmer det seg NorgeshusCup 2018 og vi som arrangør gleder oss veldig! Vi venter mye spiller glede og høy stemning blant de 43 lag som skal delta.

Øyvind Cock-Olsen tildelt livslangt Æresmedlemskap

Øyvind runder snart 40 år som kasserer for hoppgruppa og har i en årrekke vært en tillitsmann for EIF. Det ønsket klubben å markere ved å dele ut den høyeste utmerkelsen klubben har. (Foto: Bjørn Hytjanstorp)

Knut Sundby utnevnt til Æresmedlem

Knut har hatt mange verv i klubben utenfor hoppgruppa og var også i en periode leder av hele idrettslaget. Dette verdsettes særdeles høyt av klubben! (Foto: Bjørn Hytjanstorp)

Lill Hagen tildelt Æresmedlemskap

Lill har vært medlem av håndballgruppa i EIF siden hun var 6 år gammel . Først som spiller fra Loppetass til Senior og nå de siste 17 årene som trener for ungdom og senior. (Foto: Bjørn Hytjanstorp)

Dag Stalsberg nytt Æresmedlem

Dag har et stort hjerte for EIF og er en sann patriot. Med flere 100 kamper, trener både for aldersbestemte lag og A-laget for klubbens fotball lag. Syntes styret at det var på høy tid og gi Dag klubbens høyeste utmerkelse (Foto: Bjørn Hytjanstorp)

Anne Haugstulen utnevnt til Æresmedlem

Direkte over telefon på Årsmøtet ble Anne Haugstulen informert om at styret har utnevnt henne til Æresmedlem i klubben. Det var en ydmyk og glad leder av Vandrelaget som takket for utnevnelsen til stor applaus fra salen

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift