Kiosken på Eidsvoll Stadion har åpnet for sesongen

Kiosken på stadion har nå flyttet inn på klubbhuset og vil være åpen mandag - torsdag 18.00 - 20.30. I tillegg vil den være åpen på alle A-lagskamper og enkelte dager med mye aktivitet.

Fra glede til fortvilelse på overtid

EIF-spillerne jublet som besatt da innbytter Lars Kristiansen satte inn 1-0 på overtid, men med kampens siste spark på ballen sikret bortelaget ett poeng.

Jakter nye poeng mot Fet

Mandag spilles årets andre seriekamp når Fet kommer på besøk til Eidsvoll stadion.

Invitasjon til Trenerforum 18. april 18.00 -19.30

Det avholdes nytt trenerforum 18. april kl. 18.00 - 19.30. på Eidsvoll Stadion. Gjelder for trenere på alle årganger - Velkommen!

Lek med ball - tirsdager 17.00 - 18.00

Lek med ball er et tilbud for jenter og gutter født i 2012-2014 (4-6 år) og har aktivitet på Eidsvoll stadion på tirsdager kl. 17.00 - 18.00 Påmelding til aktiviteten er nå åpen via eget påmeldingskjema på nettsiden.

Nærmer seg seriestart

9.april spiller A-laget årets første seriekamp. Her kan dere lese om status på troppen noen dager før det braker løs.

Godt oppmøte på Årsmøtet

50 personer deltok og fikk i tillegg til det vanlige programmet med seg kåring av hele 5 nye Æresmedlemmer, utdeling av innsatspokaler og årets ildsjel. (Foto: Bjørn Hytjanstorp)

Lill Hagen tildelt Æresmedlemskap

Lill har vært medlem av håndballgruppa i EIF siden hun var 6 år gammel . Først som spiller fra Loppetass til Senior og nå de siste 17 årene som trener for ungdom og senior. (Foto: Bjørn Hytjanstorp)

Anne Haugstulen utnevnt til Æresmedlem

Direkte over telefon på Årsmøtet ble Anne Haugstulen informert om at styret har utnevnt henne til Æresmedlem i klubben. Det var en ydmyk og glad leder av Vandrelaget som takket for utnevnelsen til stor applaus fra salen

Øyvind Cock-Olsen tildelt livslangt Æresmedlemskap

Øyvind runder snart 40 år som kasserer for hoppgruppa og har i en årrekke vært en tillitsmann for EIF. Det ønsket klubben å markere ved å dele ut den høyeste utmerkelsen klubben har. (Foto: Bjørn Hytjanstorp)

Knut Sundby utnevnt til Æresmedlem

Knut har hatt mange verv i klubben utenfor hoppgruppa og var også i en periode leder av hele idrettslaget. Dette verdsettes særdeles høyt av klubben! (Foto: Bjørn Hytjanstorp)

Dag Stalsberg nytt Æresmedlem

Dag har et stort hjerte for EIF og er en sann patriot. Med flere 100 kamper, trener både for aldersbestemte lag og A-laget for klubbens fotball lag. Syntes styret at det var på høy tid og gi Dag klubbens høyeste utmerkelse (Foto: Bjørn Hytjanstorp)

©2017 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift