Sandbekken bad

I dag leser vi at det er forslag om 4 millioner til bruk for å renovere Sandbekken bad. Videre leser vi at 300 000 kroner er foreslått til økning i badets driftsbudsjett. Hyggelig lesing for oss.

PreO-sesongen 2018

Så er sesongen i gang og håpet om å se mange Nero-deltakere i løypa lever godt. Tid og sted for karusellen kommer når det er klart, men tid for ordinære løp er for det meste klart og jeg oppfordrer til påmelding. Foreløpig liste nedenfor.

Årsmøte 2018

Årets årsmøte er avviklet og saker i henhold til lover ble behørig behandlet. Valget ble gjennomført med gjenvalg på alle i styret, gruppeledere og utvalg.

Tur til Koster

Årets dagstur vil gå med buss til Strømstad og båttur til Kosterøyene. Turen vil gå 26. mai 2018 med avgang fra Strømmen 07.30 og fra Esso, Metro klokken 07.40. Påmelding til Gry Berg. Førstemann til mølla gjelder. Se detaljert program som vedlegg.

PreO sesongen 2017

Sesongen er forlengst avsluttet, men hvert år kåres årets PreO post. Vinner ble en post fra NM i Aremark, men blant årets 10 finalister var det tre poster fra vårt løp O-treffen. Vi er ikke mer beskjeden at vi påpeker at tre poster fra vårt PreO-løp O-treffen var blant topp ti. Det gjaldt post E9, E18 og E20.

Grasrotandel


Vipps

Vipps orientering nr. 45454

Sosiale medier

©2017 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift