PreO sesongen 2017

Sesongen er forlengst avsluttet, men hvert år kåres årets PreO post. Vinner ble en post fra NM i Aremark, men blant årets 10 finalister var det tre poster fra vårt løp O-treffen. Vi er ikke mer beskjeden at vi påpeker at tre poster fra vårt PreO-løp O-treffen var blant topp ti. Det gjaldt post E9, E18 og E20.

Årsmøte

Nedre Romerike Handicapidrettslag avholder årsmøte torsdag 8. mars kl. 19 i Velferden, Str. Ihlensv. 113. Vanlige årsmøtesaker. Forslag må være styret i hende innen 22. februar. Styret

Eddie Stefors er død

Så har en av våre støttespillere gått bort da Eddie Stefors i en alder av 75 år døde den 4. februar på Ahus etter lengre tids sykdom. I NERO har han vært medlem i mange år og han startet sin karriere innen vår klubb som lagleder for vårt damelag i sittende volleyball i 1985. Senere har han vært svært aktiv innen idrettene våre med særlig stor grad på svømming. I 2003 ble han gruppeleder i Boccia og han virket der inntil han ble syk. Eddie har også i mange år vært involvert i klubbens styrearbeid og i arrangementskomiteen. Eddie har forlatt oss, men vi som har lært ham å kjenne og arbeide med ham står igjen med stor takknemlighet.

Medisinsk Yoga

Det igangsettes nytt kurs i MediYoga med oppstart 10. januar 2017. Kurset varer 15 uker.

Innbydelse til kurs i medisinsk Qigong

Nytt kurs for våren starter 10. januar 2018 og vil vare 15uker.

NERO julebord 2017

Fredag 24. november ble arrangert julebord med 40 gjester.

Tur til Åmodtdammen

Tur med ski gruppa i Nero hil.

Julekafe 2017

Årets julekafe samlet mange som bød fram sine varer og enda flere i kjøpegruppen.

Grasrotandel


Vipps

Vipps orientering nr. 45454

Sosiale medier

©2017 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift