NERO karusellen 2017

Samtlige syv løp er gjennomført med bra deltakelse. Totalt 110 starter har vi hatt med ca. halvparten fra Nero. Fullstendig resultatliste finner dere under PreO fanen.

Paraorientering

Onsdag ble det arrangert Paraorientering på Fjeldsrud skole og for de som trener der så fikk de en ny og spennende opplevelse. Lone Brochmann fra NOF hadde laget et opplegg som åpenbart falt i smak.

Paraorientering Barn-Ungdomsgruppa

Det blir Paraorientering (Stjerneorientering) på Fjellsrud skole Tirsdag 19.9 kl.18.30 - 20.00.

Karusell 7

Årets siste karuselløp er den 13. september på Ekeberg, Oslo. Som en ekstra gulrot i siste løpet trekker vi ut en gevinst på kr. 500,- blant deltakerene. Betingelsen er at du har vært med på tidligere løp.

Innbydelse til kurs i medisinsk Qigong

Det blir oppstart 20. september av nytt kurs i medisinsk Qigong på Solbakken. Kurset varer i 12 uker.

PreO høst 2017

Sesongen er i gang og karuselløp på Gullhaug-Tømte ble avviklet 16. august. Neste løp er på Stensby 30. august og siste på Ekeberg, Oslo 13. september.

NERO høsten 2017

Hei alle. Vi registerer at dagene blir kortere og med det vet vi at høsten nærmer seg. Men høsten kan være fin ikke minst med tanke på at alle NERO aktivitetene igangsettes igjen. Klikk på Nyhetsfanen og Nero-nytt aug.17 så ser dere info. På gjensyn til dere alle.

Nero i triatlonløypa

Kim og Petter har trent svømming på Sandbekken gjennom vinteren og tiden er inne for å vise at treningen ikke har vært forgjeves.

Grasrotandel


Vipps

Vipps orientering nr. 45454

Sosiale medier

©2017 123klubb for effektiv klubbdrift leveres av KX Products