Kortbaneløp i Sørmarka Arena

Kortbaneløp foregår på ishockey baner, og den 29. januar 2018 fikk guttene prøve dette også.

Landsdelsmesterskapet på skøyter 2018

13-14 januar 2018 gikk det regionale løpet LDM, eller Landsdelsmesterskapet, av stabelen i Sørmarka Arena. Dette er det største regionale hurtigløpet på skøyter for aldersbestemte løpere på Vestlandet.

Presentasjon på storskjerm i Sørmarka Arena

Hvis du tilfeldigvis en dag befinner der i Sørmarka Arena oppdager du kan hende denne presentasjonen av Austrått IL Inline.

Årets dugnad - ENJOY 2017

Austrått Idrettslag har salg av Enjoy kort som den eneste felles dugnaden for idrettslaget. Alle innbetalinger og registreringer gjøres i Superinvite. Dette gjør det enkelere for dere som medlemmer/foreldre, samtidig forenkler dette administrasjonen av dugnaden for idrettslaget.

Inline: Informasjon om trening og løp vinterhalvåret 2017/18

Fra mandag 25. september flyttet vi treninga for de yngste løperne i inlinegruppa over på is i Sørmarka Arena. Fra samme dato flyttet de eldre løperne etter nå som Berlin Marathon Inlineskating er unnagjort og den mørke årstida står for dør.

Lokale løpere i Berlin Marathon Inlineskating 2017

For tredje året på rad reiste vi en gjeng fra Rogaland til verdens største inlineløp, Berlin Marathon inlineskating. I år var det 44. gang Berlin Marathon arrangeres og 21. gang det var klasse for inline løpere.

Visningsdag hos Østerhus

Tirsdag 26.09. blir det stor visningsdag hos Øster Hus!

Resultatliste inlinløpet på Reve gokartbane 27.08.17

Endelig fikk vi sol og tørr asfalt. Årets tredje inlineløp på Reve gokartbane i Klepp ble en opptur etter to løp som regnet bort.

6H Skaterace en annerledes og ny skøyteerfaring

Lagtempo hvor målet er at et lag skal gå flest mulig runder på en bane i løpet av et avgrenset tidsrom er en ny og fin inline erfaring.

Invitasjon til inline løp på Reve 27. august 2017

Alle gode ting er tre heter det. Derfor satser vi på at årets tredje inlineløp på Reve gokartbane søndag den 27. august ikke blir amputert pga. regn. Vi satser på sol og tørr asfalt.

©2017 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift