Årets dugnad - ENJOY 2017

Austrått Idrettslag har salg av Enjoy kort som den eneste felles dugnaden for idrettslaget. Alle innbetalinger og registreringer gjøres i Superinvite. Dette gjør det enkelere for dere som medlemmer/foreldre, samtidig forenkler dette administrasjonen av dugnaden for idrettslaget.

Inline: Informasjon om trening og løp vinterhalvåret 2017/18

Fra mandag 25. september flyttet vi treninga for de yngste løperne i inlinegruppa over på is i Sørmarka Arena. Fra samme dato flyttet de eldre løperne etter nå som Berlin Marathon Inlineskating er unnagjort og den mørke årstida står for dør.

Lokale løpere i Berlin Marathon Inlineskating 2017

For tredje året på rad reiste vi en gjeng fra Rogaland til verdens største inlineløp, Berlin Marathon inlineskating. I år var det 44. gang Berlin Marathon arrangeres og 21. gang det var klasse for inline løpere.

Visningsdag hos Østerhus

Tirsdag 26.09. blir det stor visningsdag hos Øster Hus!

Resultatliste inlinløpet på Reve gokartbane 27.08.17

Endelig fikk vi sol og tørr asfalt. Årets tredje inlineløp på Reve gokartbane i Klepp ble en opptur etter to løp som regnet bort.

6H Skaterace en annerledes og ny skøyteerfaring

Lagtempo hvor målet er at et lag skal gå flest mulig runder på en bane i løpet av et avgrenset tidsrom er en ny og fin inline erfaring.

Invitasjon til inline løp på Reve 27. august 2017

Alle gode ting er tre heter det. Derfor satser vi på at årets tredje inlineløp på Reve gokartbane søndag den 27. august ikke blir amputert pga. regn. Vi satser på sol og tørr asfalt.

Resultatliste inlineløpet på Reve 18. juni 2017

Også dette løpet ble amputert pga. regn. 13 løpere møtte opp før start. 9 trakk seg da det begynte å regne like før start.

Invitasjon til inline løp på Reve 18. juni 2017

Årets første inlineløp på gokartbanen på Reve i mai ble sterkt amputert pga. regn. Vi håper på sol og tørre forhold på det neste løpet den 18. juni 2017.

Resultatliste inlineløpet på Reve 21. mai 2017

Løpet ble kraftig amputert pga. regn og svært glatt bane på Reve.

Inlineløp 21.05.2017

Forhåndspåmeldingen til inlineløpet på Reve gokartbane den 21. mai 2017 har åpnet.

Inline: Spreewald Marathon

Spreewald Marathon en tradisjonsrik og flott vår maraton i Tyskland som bare måtte prøves.

Inline: Treningstider sommerhalvåret 2017

Vi er igjen i den lyse årstida og det er på tide å finne fram rulleskøytene. For nå er vi i gang med den organiserte inline treninga igjen.

©2017 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift