Fotballkontingenten er rett rundt hjørnet

Nå er det den tiden av året. Serien starter i april og klubben skal dekke forsikringer og sørge for at alle som vil kan spille fotball i Nordre Fjell.

Prisvinnende Fair Play Utvalg

Ikke alle kan smykke seg med et like dyktig Fair Play Utvalg som oss. Og dette har NFF bestemt seg for å hedre. Nordre Fjell Fotball ble kåret til Årets Fair Play Klubb 2017. Hvilken bragd! Les mer om deres prisvinnende arbeid.

Innkalling til Årsmøte

Vi ønsker deg velkommen til møterommet i Ågotneshallen for å være med å bestemme fremtiden til klubben. Kom og bidra til å finne veien sammen.

Bli en støttespiller for lokalfotballen

Vil du være med å bidra til din lokale fotballklubb? Vær med å skape fremtidens idrettsutøvere.

Samhold, gode prestasjoner og moro

Ta en liten pust i bakken, og les om hvordan Jenter 14 har tatt i mot 2017 med åpne armer. Før du aner er vi på plass med fotballhverdagen i 2018.

Verdier, tidsklemmen og veien videre

Lørdag arrangerte NFF Hordaland lederkurs del 1 for Nordre Fjells medlemmer. De ti oppmøtte har alle viktige roller i klubben, enten som trener, sportslig utvalg, Fair Play ansvarlige og styremedlem. Sammen gikk de løs på verdiarbeidet i klubben.

Brakseier for G13

Det skal mer til enn bare regn for å stoppe våre spillere. Gutter 13 feide over all motstand når de spilte kamp på søndag. Les Runes oppsummering fra søndagens oppgjør.

Oppfordrer til samtale om mobbing

Mandag kveld stilte 50 av våre ungdommer opp for å høre Guttorm Helgøy fra Trygg i Fjell snakke om mobbing. Guttorm fikk all oppmerksomhet når han utfordret dem til å finne svarene.

Dato Hjemmelag Bortelag Res
17.04 skogsvåg - Nordrefjell G11 Nordre Fjell IL LG11 1 8-2
©2017 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift