Oddvar med i debatt om kvinner i fotball

Lørdag 22. september skal leder i klubben, Oddvar Monslaup, delta i debatt om kvinners vei videre i fotballen sammen med store profiler som blant andre Gro Espeseth. Bli med du også!

Starten på noe nytt?

John, Callum og Aaron fra Stoke City FC har vært en uke på Ågotnes og gitt av sin kunnskap til våre medlemmer. Og ungene? De flokket seg rundt dem og var ivrige etter å imponere. Allerede er det flere som vil melde seg på neste års fotballskole. Dette er kanskje starten på noe nytt?

Ny seier i lokalderby

Med høy tenning og ekstremt temperament var det lite som kunne stoppe våre røde herrer fra å hente hjem en ny seier til Ågotnes i det intense lokaloppgjøret mot Nest-Sotra 2.

Har du treningsutstyr som ligger og støver ned?

Torsdag 28. juni står vi klart på Ågotnes for å ta i mot treningsutstyr for å kunne bidra til å gi det nytt liv hos noen andre.

Dansa halling med motstandarane

Guttar 11-laget til Nordre Fjell kom heim frå Hallingcup med 10-4 i målforskjell og null tap.

Ta et standpunk #TackleHomophobia

Til tross for at regnbueflagget ble klippet ned fra flaggstangen bare noen uker etter at det ble heist, så er Nordre Fjell stolt forkjemper for at alle har en plass i fotballen. Og på lørdag skal vi bevise at kjærlighet vet ingen grenser.

SUPPORTERDRAKT

For en drøm! Macron har laget supporterdrakt. Så enten du heier på din sønn på 10, datter på 14 eller elsker å se A-laget spille så er dette drakten for deg.

Ny kontingentrunde for fotball

Vi har nå sendt ut en ny runde med kontingenter. Sjekk epost og vipps for å sjekke om du har fått noe. Husk å sjekke søppelkassen også!

Dato Hjemmelag Bortelag Res
18.08 Sotra 2 Nordre Fjell IL
10.08 Nordre Fjell IL Nest-Sotra 2
05.06 Sund-Nordrefjell G11 Nordre Fjell IL LG11 1 11-1
29.05 Nest-Sotra- Nordrefjell G11 Nordre Fjell IL LG11 1 4-1
22.05 Sotra-Nordrefjell G 11 Nordre Fjell IL LG11 1 11-4
16.05 Sund SK MG9 SSK G09 Kvit Nordre Fjell IL MG9 Kvit/Rød
©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift