Husk Hovedlandsrennet 2018 - Lønnberget

LANGRENN - HOPP - KOMBINERT 22.-25. februar 2018 Langrennsøvelsene er lagt til Lygna Skisenter, mens hoppingen vil foregå i Lønnberget Hoppsenter på Raufoss.

Innkalling til Årsmøte i Raufoss IL Allianse

Tirsdag 20.mars kl 19

RA løpet 2018

RA løpet arrangeres lørdag 10 mars Arrangør: Benteler BIL Raufoss Turrennet er 24 km. Mulighet for kort løype tur/retur Sveum (ca 10km). Se vedlegg for detaljer.

Buss til Birken lørdag 17. mars 2018

Benteler BIL Raufoss har satt opp buss til årets birkebeinerrenn. Bussen kjører direkte til start, men kan slippe av deltakere som må hente startnummer på Rena. Bussen står ved start til alle har startet. Se vedlegg for detaljer.

Innkalling til årsmøte i Raufoss IL Innebandy

Årsmøte på Sportshytta torsdag 15.mars 2018 kl 19.00. Saker som ønskes behandlet må være styret ihende innen 1.mars. Velkommen!

Innkalling til årsmøte i Raufoss IL Langrenn

Styret innkaller herved til årsmøte i Raufoss IL Langrenn. Årsmøtet avholdes den 12. mars 2018 fra kl. 18:00 på Sportshytta (hytta ved friidrettsbanen). Saker som et medlem ønsker tatt opp på årsmøtet, må sendes styret senest 26. februar 2018 på mail til trondevensen@hotmail.com. Se vedlegg.

Smart idrettsmat

Vi vil i år tilby et litt sunnere alternativ i kiosken. I tillegg til vafler, pølser og sjokolade vil det bli mulig å velge et litt sunnere alternativ for de som ønsker dette. F. eks. grove vafler, wraps, matmuffins o.l. Tine har et konsept som de kaller Smart Idrettsmat hvor de tilbyr oppskrifter, produkter og verktøy for å lage en mer fargerik idrettskiosk.

Sesongavslutning på Gålå 06.04-08.04.2018

Vi oppfordrer alle som er interessert i å være med på sesongavlutningen på Gålå til å være tidlig ute med å reservere hotellrom. Se vedlegg for mer info!

Protokoll fra årsmøte

Vedlagt er protokoll fra årsmøte i Raufoss IL Langrenn

Besøk våre lagsider

Grasrotandelen

Vår hovedsponsor

Våre samarbeidspartnere

         

 

    

  

    

          

 

    

           

 

 

         

          

 

 

  

 

 

          

 

   

 

 

 

©2017 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift