SPILLERTRØYER FÅR DU KUN KJØPT PÅ CSKSHOP.NO

Spillertrøyene kan nå enkelt bestilles på CSKSHOP.NO Her kan du også kjøpe det nye CSK skjerfet, supporter T-skjorte og CSK lue.

Trener, lagleder, frivillig foresatt for allidrett.

Bli med aktivt i klubben som trener lagleder. Bra for klubben, ditt barn og deg selv. Vi kan love mange hyggelige stunder og idrettsglede!

Oppstart Idrettsskolen

Oppstart Idrettsskolen mandag 28. august 2017. Allidrett for 4, 5 og 6-åringer

Husk å betale lisensen før håndballeventyret setter i gang for fullt!

I disse dager sendes det ut mail til spillere med lisenskrav. Betaling gjør du via Min Idrett. Skulle du mangle KID-NR kan du kontakte oppmannen på ditt lag så får du hjelp der.

Trygge rammer i CSK

CSK har tre kjerneverdier som vi ønsker at alle i klubben skal ta del i. De er TRYGGHET, RESPEKT OG MESTRING. Disse er satt opp i CSK pyramiden hvor trygghet er grunnlaget og en forutsetning for å lykkes med å skape respekt og mestring.

Skøyter

Besøk våre lagsider

Allidrett uke 2-6.

Skøyter på Idrettsplassen øverst i Jakobslivegen! Utstyr: Skøyter og hjelm.Det kan være lurt med regnbukse og regnvotter. 

Kull 2012: Kl. 17.30

Kull 2011: Kl: 18.00

Kull 2010: Kl: 18.30

Vi setter opp ganske korte økter med styrt aktivitet på skøyter, Erfaringsmessig er en halvtime nok for de fleste. Forberedelsene tar også sin tid. Det er lov å være på isen både før og etter kullets oppsatte tidspunkt, men det er greit at dere holder litt avstand til de som har aktivitet.

Mvh CSK Idrettsskolen

©2017 123klubb for effektiv klubbdrift leveres av KX Products