Bjørn Øyvind Aase har spilt over 1000 fotballkamper for Torvastad idrettslag!

Under en markering før 6.divisjonskampen mellom Vard 3 og Torvastad 2 mandag 30. oktober, ble Bjørn Øyvind Aase hedret for å ha spilt 1000 kamper for Torvastad idrettslag. Bjørn Øyvind har spilt 317 kamper i Ungdomsavdelingen, 471 A-lags kamper og altså over 200 kamper på 2er-laget og OldBoys.

Oppdatert informasjon om Fotballdag med FKH og Geminor

Torvastad idrettslag ilag med FK Haugesund og Geminor arrangerer fotballdag på Torvastad idrettssenter mandag 9.oktober. Påmelding inne 2.oktober til til@torvastad.no , kostnad kr 200 (ikke kr 250 som det står i TILposten) Program for dagen:

Kurs NFF Grasrottreneren

Torvastad idrettslag arrangerer delkurs 1 og 2 av NFF Grasrottreneren, lørdag og søndag 30.sept og 1.okt.

Fotballdag med FK Haugesund og Geminor

Idrettslaget har gleden av å arrangere fotballdag med FKH og Geminor på Torvastad idrettssenter mandag 9.oktober (høstferien). se vedlagte invitasjon

TINE fotballskole 2017

3 dager med TINE fotballskole på Torvastad idrettssenter ble avsluttet med et populært besøk av Sondre Tronstad og Fredrik Pallesen Knudsen fra FK Haugesund på onsdag.

Gutter 13 tok bronse i Lyngdalcup

Fantastisk prestasjon av Gutter 13 år, som slo Lyngdal 1-0 i bronsefinalen idag. Gutter 13 har i år deltatt med 2 lag i Lyngdal, og begge lagene kom til A-sluttspillet. Gratulerer med bronsemedaljen!

Klubb-TV

©2017 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift