Resultatliste Friidrettsfestivalen

Komplett resultatliste for Friidrettsfestivalen er klar

Bestemannspremiar Hardanger Friidrettsfestival.

Her er oversikten over bestemannspremiane på friidrettsfestivalen.

Hardanger Friidrettsfestival 16.-17. juni

Friidrettfestivalen nærmar seg. Helga 17.- 17. juni er det klart for sesongens største hending i Idrettsparken. Nedanfor er synt øvelsesutval og annan info.

Fotballkamp G9 tysdag 22. mai kl 1730 mot Norheimsund

Strandebarm G9 møter Norheimsund FK Svart på Idrettsparken tysdag 22. mai kl 1730. Desse er 5 spelarar på kvart lag, og dei kan rotera på spelarar undervegs. Møt fram og sjå på festleg barnefotball denne tysdagskvelden. Open kiosk.

Friidrettsstemne onsdag 23. mai kl 18

Onsdag 23. mai kl 18 er det klart for nytt friidrettstemne på Strandebarm Idrettspark. For rekruttane er det 60m og liten ball. For 10 år og eldre er det også andre løpsøvelsar i tillegg til spyd og lengde. Sjå øvelsesutval nedanfor.

Barneskirenn på Åse onsdag 21. mars kl 1730

Onsdag 21. mars er det klart for nytt barneskirenn på Åse, Oma. Oppmøte og påmelding er ved skihytta frå kl 17. Barneidrettsgruppa har også sine aktivitetar på Åse denne ettermiddagen.

Årsmøte tysdag 13. mars kl 20 på Sportellet

Strandebarm Idrettslag har årsmøte på Strandebsrm Sportell tysdag 13. mars klokka 20. Alle medlemer er velkomne. Det vert matøkt. Sjå sakliste nedanfor. Møt fram!

Sesongens siste karuselløp er unnagjort

Tysdag 6. mars vart sesongens siste karusell arrangert. Om lag seksti deltakarar stilte til start, og etterpå var det karusellavslutning i kantina på skulen. Der var det premieutdeling og trekking av gåvepremiar.

Besøk våre lagsider

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift