Jul på Vinterkarusellen

Årets julaløp på Vinterkarusellen i Strandebarm gjekk føre seg i fine vinterforhold med nokre få minusgrader tysdag 12. desember. Omlag 70 trimmarar stilte til start i den fine førjulskvelden. Etterpå vanka det saft, gløgg og pepperkaker. Nissen var på plass og delte villig vekk twist og mandariner.

Litt vinter på vinterkarusellen.

Minusgrader prega tredje løp i vinterkarusellen 21. november. Nær 60 deltakarar stilte til start i den fine novemberkvelden. Torild Kveberg var tilbake, og var raskast av kvinnene som ofte før.

Andre løp i Vinterkarusllen

Det 2. løpet i årets vinterkarusell gjekk av stabelen den 31. oktober i greitt haustver. Det var fin temperatur med lett duskregn. Igjen var det Sindre Omvik frå Rosendal IL som var fyrst over målstreken.

Hugs basaren sundag 19. november kl 16

Sundag 19. november kl 16 er det klart for årets idrettslagsbasar. Me satsar igjen på ein kjekk ettermiddag med mange fine gevinstar. Møt fram. Alle velkomne!

Aktivitetane i symjehallen er i gang.

Aktivitetane i symjehallen for komande vinterhalvår er i gang. Sjå informasjon og opningstider nedanfor.

Vellukka opning på Vinterkarusellen

Tysdag 10. oktober gjekk det fyrste av åtte løp i Vinterkarusellen av stabelen. 64 deltakarar stilte til start. Sjølv med regn i lufta, var det ganske bra då løpet pågjekk. Sjå resultat nedanfor.

Haustprogrammet til barneidrettsgruppa er klart.

Barneidrettsgruppa startar opp onsdag 18. oktober. Den dagen er det aktivitetar i idrettshallen. Programmet utover hausten fram til jul, er synt nedanfor.

Sesongens siste friidrettstemne onsdag 13. sept. kl 18

Fyrstkomande onsdag er det klart for sesongens siste stemne. Det er påmelsing frå kl 17 og den må vera ferdig kl 1745. Det er gratis å delta og det er premiering. Øvelsane er synte nedanfor. Velkomen!

Besøk våre lagsider

©2017 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift