Barneskirenn på Åse onsdag 21. mars kl 1730

Onsdag 21. mars er det klart for nytt barneskirenn på Åse, Oma. Oppmøte og påmelding er ved skihytta frå kl 17. Barneidrettsgruppa har også sine aktivitetar på Åse denne ettermiddagen.

Årsmøte tysdag 13. mars kl 20 på Sportellet

Strandebarm Idrettslag har årsmøte på Strandebsrm Sportell tysdag 13. mars klokka 20. Alle medlemer er velkomne. Det vert matøkt. Sjå sakliste nedanfor. Møt fram!

Sesongens siste karuselløp er unnagjort

Tysdag 6. mars vart sesongens siste karusell arrangert. Om lag seksti deltakarar stilte til start, og etterpå var det karusellavslutning i kantina på skulen. Der var det premieutdeling og trekking av gåvepremiar.

Flotte forhold for barneskirenn og lagsmeisterskap 24. februar.

Laurdag 24. februar var det duka for sesongens andre barneskirenn på Åse, med påfølgjande Lagsmeisterskap for Strandebarm for dei over 15 år. Veret var upåklageleg og løypene var reine trikkeskinnene i skogen mellom Oma og Børsheim.

Gode tider på nest siste vinterkarusell 13. februar.

Tysdag 13. februar vart sesongens nest siste vinterkaruselløp avvikla. Det var god deltaking med 55 personar til start. trass noko usatbilt ver, var føre ganske greitt denne februarkvelden. På bildet er Hanna Øygard, Elisabeth Skogasel, Sondre Svåsand Måge og Lars Mundheim Oma f.v. avbilda etter løpet.

Sjette løp i vinterkarusellen er unnagjort

Om lag førti trimmarar stilte til start på vinterkarusellen sjette løp denne sesongen. Det var noko vått og surt, men det stoppa ikkje den fine gjengen med trimmarar som stilte til start denne januarkvelden.

Barneskirenn på Åse fyrstkomande sundag 21. januar kl 11.

Det er fine skiforhold, og det vert arrangert barneskirenn på Åse fyrstkomande sundag 21. januar kl 11. Oppmøte og påmelding ved skihytta kl. 1030. Meir info nedanfor. sida. Vel møtt!

Vinterkarusellen starta det nye idrettsåret i Strandebarm

2. januar gjekk årets fyrste idrettsarrangement av stabelen i Strandebarm. Då vart femte løp i sesongens vinterkarusell gjort unna.

Besøk våre lagsider

©2017 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift