Vellukka opning på Vinterkarusellen

Tysdag 10. oktober gjekk det fyrste av åtte løp i Vinterkarusellen av stabelen. 64 deltakarar stilte til start. Sjølv med regn i lufta, var det ganske bra då løpet pågjekk. Sjå resultat nedanfor.

Haustprogrammet til barneidrettsgruppa er klart.

Barneidrettsgruppa startar opp onsdag 18. oktober. Den dagen er det aktivitetar i idrettshallen. Programmet utover hausten fram til jul, er synt nedanfor.

Sesongens siste friidrettstemne onsdag 13. sept. kl 18

Fyrstkomande onsdag er det klart for sesongens siste stemne. Det er påmelsing frå kl 17 og den må vera ferdig kl 1745. Det er gratis å delta og det er premiering. Øvelsane er synte nedanfor. Velkomen!

Vellukka Strandadalsløp

Det årlege Strandadalsløpet vart arrangert laurdag 26. august. Det var som vanleg kort- og lang løype. Dette året vart det fint ver, og deltakinga var bra. Resultat er synt nedanfor.

Datoar for Vinterkarusellen

Fyrste løp i Vinterkarusellen er tysdag 10. oktober kl 19 ved Strandebarm Idrettspark. Løypa er den same som før om åra, 4 km lang med start og mål på Idrettsparken, vending på Børsheim like utanfor Strandebarmheimen. Nedanfor er synt datoane for årets karuelløp.

Terminliste for fotballkampane i haust

Fotballen rullar etter sommarferien, og terminlista for laga er klar. Nedanfor er det synt oversikt over heimekampane til laga i Strandebarm Idrettslag. Møt opp og heia. Det er fine faselitetar for fansen og det er open kiosk på alle kampane.

Resultat frå friidrettstemne onsdag 23. aug. kl 18

Onsdag 23. august gjekk det fyrste friidrettstemnet etter ferien av stabelen. Det var flott ver og mange fine prestasjonar. Mange rekruttar deltok med stor iver på 60m og i lengde. På 100m vart det ny pers på Ole Marcus Løkhammer.

Bestemannspremiar HFF 2017

Nedanfor er synt oversikt over bestemannspremiar. Der finn du namn, klasse, resultat, poeng og vinnarpremie.

Besøk våre lagsider

©2017 123klubb for effektiv klubbdrift leveres av KX Products