Møt opp på MIF-hytta 21. mars til DBK-MIF konkurransen

DBK-MIF-konkurransen er 21. mars på MIF-hytta, så nå er det bare å intensivere treningsøktene. Ja, å skaffe seg barnevakter i god tid for de som trenger det. For "de uinnvidde" kan det nevnes at denne konkurransen har vært arrangert siden 1934 - altså i 84 år! Distanse: To runder i 3-kilometeren, stilart klassisk. Påmelding på MIF-hytta til kl. 18.30, start kl 19.00. Alle som går på ski oppfordres til å stille opp, også fotball- og bandyspillere i klubben. Fra 15-årsklassen og oppover (de som har lov til å gå 5 km).

Martin Kirkeberg Mørk tok begge NM gullene under Junior NM i langrenn i Steinkjer.

17 åringen fra DBK tok klubbens første NM gull for junior i langrenn gjennom alle tider. Fredag vant han 10 km klassisk og lørdag vant han 10 km fristil. En enorm prestasjon av Kirkeberg Mørk.

Emma Kirkeberg Mørk historisk - tok to NM Gull i langrenn

Under Hovedlandsrennet (NM) i langrenn for klasene 15-16 år sist helg på Lygnasæter tok DBK utøveren, Emma Kirkeberg Mørk, to Gull!

Martin Kirkeberg Mørk til topps

DBKs Martin Kirkeberg Mørk vant 10 km klassisk i Holmenkollen i Norgescupen på søndag. Han ble nummer tre i skøyting på fredag, og dette er utrolig sterke prestasjoner i nasjonalidretten! Antagelig er dette Ballklubbens første seier i et Norgescuprenn noen sinne. Etter to av fire Norgescuphelger er han nummer to sammenlagt. Uten stavbrekk den første helga på Beitostølen ville Martin ledet sammenlagt. Om to uker er det junior-NM i Steinkjer, så dette blir spennende.

Årmøte 2018

Dammens Ballklubb Årsmøte avholdes mandag 19. mars 2018 kl. 1800 på klubbhuset. Dørene åpnes kl. 17.30.

Flere DBKere i Hauern

Håkon Wold i Menn 46-50 år var DBKs raskeste under Hauern på søndag med respektable 2.25 på de 41 km mellom Kanada og Spiraltoppen. Spesielt gledelig var det at Ballklubben fikk en klasseseier i kvinneklassen. Fanny Møller Endresen gjorde et gnistrende comeback i konkurransesporet, og med sluttiden 2.50 ble det en klar seier i Kvinner 21-25 år.

Dobbel kretsmester i Buskerud

Martin Kirkeberg Mørk, Ballklubbens eminente langrennsløper, er i kanonform om dagen. I helga gikk DBK-gutten i M 17 år inn til to suverene KM-titler i henholdsvis klassisk på Konnerud på lørdag og fristil på Heistadmoen utenfor Kongsberg på søndag.

Medlemskontingent 2018

Utsending av medlemskontingenten for 2018 er nå rett rundt hjørnet og klubben er avhengig av at personopplysningene vi har på dere stemmer slik at fakturaen kommer riktig frem. Klubben vil i år også sende denne fakturaen ut på VIPPS så derfor må dere sjekke at mobil og mail er korrekt. Les mer...

Besøk våre lagsider

Ski news

©2017 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift