DHL Express Barneskirenn med Henrik Kristoffersen

DHL Express og Henrik Kristoffersen gjentar suksessen for fjerde år på rad, og har gleden av å invitere til alpint skirenn for jenter og gutter i aldersklassen 3-12 år i Marikollen Skisenter søndag 4. februar klokken 10.00 - 14.00.

Rælingsspretten 2018 - 20.-21. januar

Rælingen Skiklubb - Alpin har gleden av å invitere til Rælingsspretten for jenter og gutter i årsklassene U12 (11 og 12 år), 10 år, 9 år og 8 år og yngre i Marikollen.

Telenor Karusellen 2018 - påmelding er åpnet!

RSK-Alpin har gleden av å invitere til Telenor karusellen for jenter og gutter i årsklassene 12 år og yngre i Marikollen. Det første rennet vil foregå i skileik området og de to følgende renn vil gå i den store bakken. RSK-Alpin ønsker gjennom Telenor Karusellen å tilby barna en uformell og variert alpinidrett. Det er ingen spesielle krav til utstyr. Telenor karusellen skal samle de yngre for å ha det gøy, og konkurrere sammen. Alle er invitert, også nye som ikke er medlemmer. Bli med! Det er lagt opp til 3 arrangement i løpet av januar og februar

Skiskole 2018

Påmelding til skiskole 2018 er nå åpnet! Og nå også med "Litt øvet"-kurs!

Lyst til å trene alpin i vinter?

Rælingen skiklubb alpin har flere grupper og nivåer, fra nybegynner som er Teknikern til de som har trent alpin i mange år.

©2017 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift