Rustad IL - Langrenn

 

"Topp og bredde - hånd i hånd"

Sammen blir vi gode

Startbua er åpen - mandag 16. oktober

Startbua er åpen mandag 16. oktober mellom kl. 17.30-1800 og 1915-1945

Husk å betal medlemskontingenten!

Husk å betal medlemskontingenten din! - det er over 400 ubetalte medlemskontingenter og fristen var 9. oktober...

Treninger for alle grupper fram mot jul!

Treningene for alle grupper starter opp igjen mandag 9. oktober. Det vil være litt vekslende hvor treningene foregår fra mandag 9. oktober og fram til jul da det veksles mellom inne og utetreninger. Det er kun de to yngste gruppene (2011 og 2010) som kun har innetrening fram til jul. Alle de andre gruppene har også utetrening(er) i tillegg. Vedlagt ligger oversikt over tidspunkter for innetreningene.

Hovedsamling Skeikampen 2017 - Påmelding

Status 13. september: Det er fullt pr. 13. september - men det jobbes med å få flere plasser. Selv om påmeldingsskjemaet viser fullt, vil det åpnes igjen når vi har fått bekreftet at vi har fått flere plasser. Det vil bli lagt ut informasjon når det åpner igjen.

Timesløpet mandag 28. august - resultater

Gratulerer til 2008 gruppa, med seieren i Timesløpet 28. august. Det ble løpt totalt 2290 runder av 760 meter, som blir 1740km. Med 207 deltakere blir det 8,4 km i snitt på hver enkelt.

Timesløpet mandag 28. august i Fjeldstadbakken

På grunn av utbygging på stadionområdet ved Skullerud er årets timesløp flyttet til Fjeldstadbakken. Start og mål ved Fjeldstadstua.

Terrengløp onsdag 23. august er avlyst...

Opprinnelig sto det KM i terrengløp - onsdag 23. august på programmet, og arrangementet skulle gått på Skullerud Idrettsanlegg. Grunnet anleggsarbeid på Skullerud Idrettsanlegg, er dette avlyst.

Oppstart trening for alle grupper

Håper dere alle har hatt en flott sommer med masse aktivitet og allsidighet. Ny sesong er godt i gang for de eldste, men MANDAG 21. august er det klart for sesongens første fellestrening for alle grupper. Oppmøte er Skullerud idrettsanlegg (ved Skullerudstua) kl. 18.00.

Idrettsuka i Østmarka - siste informasjon

Idrettsuka i Østmarka nærmer seg oppstart. Siste informasjon for deltakere og foreldre ligger vedlagt...

Dugnad i startbua

Siden startbua må flyttes grunnet anleggsarbeid på Skistadionen, måtte den tømmes mest mulig. Tusen takk til alle, Roger Mostue, hele familien Eriksrud Karlsen, Andreas Sandsdalen og Anders Dahlen som stilte opp på dugnad.

Blink skifestival i Sandnes

For gruppas eldste er sesongen i full gang. Blink skifestival i Sandnes er i gang og både Torgeir og Anders deltar fra Rustad.

Rustad IL 50 år - Stor bursdagsfest!

Rustad IL ønsker alle barn, ungdom og voksne hjertelig velkomne til aktivitetsdag og bursdagsfest 10. juni 2017.

©2017 123klubb for effektiv klubbdrift leveres av KX Products