Rustad IL - Langrenn

 

"Topp og bredde - hånd i hånd"

Sammen blir vi gode

Siste nytt om Idrettsuka 2018

Rustad IL ønsker alle deltakere i den fjerde utgaven av Idrettsuka i Østmarka hjertelig velkomne. Det er i alt påmeldt 163 deltakere i alderen 9-15 år. Vi gleder oss til å møte dere mandag 13. august og ta del i en spennende uke med mange ulike aktiviteter.

Rustads Anders Gløersen til topps i Karlstad Stadslopp

Anders Gløersen var helt suveren i årets Karlstad stadslopp. Med tiden 31.22 på 10 km vant han med hele 31, 4 sekunder ned til toer Arne Post. Anders var med i teten hele veien men, noen kilometer før mål takket Anders for følget og satte inn sluttspurten. Ingen klarte å følge med og det ble en knusende seier!

Holmenkollstafetten lørdag 5. mai

Årets stafett samler i alt 4 lag fra Rustad, 1 seniorlag menn, 1 lag menn superveteran, 1 lag damer superveteran og 1 lag i mix klassen. Oppmøte på Parkeringsplassen på Skullerud (nedre plass) lørdag 5. mai kl. 11.00 presis.

Idrettsuka i Østmarka - 13-17 august 2018

Langrennsgruppa i Rustad IL ønsker velkommen til idrettsuke i Østmarka, som vil bli en uke med mange og varierte aktiviteter på tvers av idretter. Arrangementet er åpent for alle født i 2003-2009, både medlemmer i Rustad IL, andre klubber og andre. Aktivitetene vil bli ledet av personer med høy kompetanse og kreativitet og det vil i tillegg komme spennende gjestetrenere. Stikkord for uka er å ha det gøy med idrett.

Barmarkssamling i Karlstad 15-17 juni 2018

Dette er langrennsgruppas største samling på barmark på tvers av gruppene fom 12 år tom senior. Karlstad Stadslopp og Rulleski står på programmet denne helgen.

Webshopen for Rustad-tøy er åpen

Webshopen for Rustad-tøy er åpen. Logg deg inn og bestill Rustad-tøy fra sommer kolleksjonen. Løpetøy, sykkeltøy osv... Bestillingsfrist 19. april.

Klubbrenn 5 - langløp - resultater

Flott vær og fine snøforhold preget klubbrenn 5 - langløp. Litt bløtt, men ellers veldig flotte forhold.

Timesløpet tirsdag 3. april - resultater

Resultatene fra timesløpet er klare. Gratulerer til 2008 gruppa, som vant klassekonkurransen med 388 runder tilsammen.

Felles skiaktiviteter for alle i langrennsgruppa i april

For en fantastisk vinter vi har hatt i år. På Skullerud idrettsanlegg er det fortsatt masse snø og den bør vi utnytte.

Timesløpet tirsdag 3. april

Arrangeres på Skullerud idrettsanlegg tirsdag 3. april med start kl. 18.00 Her blir det fellesstart for alle klasser og vi håper at mange stiller opp. Blir det ny rekord i antall deltakere i år?

Sesongavslutning for Rustad IL Langrennsgruppa

Vi ønsker alle medlemmer av langrennsgruppa, trenere, tillitsvalgte, foreldre og søsken velkommen til sesongavslutning på Felleskapshuset på Abildsø - tirsdag 10. april kl. 18.00

Klubbmesterskap 2018 - resultater

Nydelig vær og gnistrende føre preget årets klubbmesterskap. Kjempeflotte forhold for store og små. Resultater for 11 år og eldre ligger vedlagt. Familiestafetten ble vunnet av Familien Vigdal.

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift