Rustad IL - Langrenn

 

"Topp og bredde - hånd i hånd"

Sammen blir vi gode

Skullerud Idrettsanlegg - trening og snøproduksjon

På grunn av snøproduksjon i skianlegget på Skullerud Idrettsanlegg vil det ikke bli satt opp noen timeplan denne uken. Det vil være mulig å gå i løypa som er på andre siden av bekken («magasugløypa», den som pr. i dag det er snø i) tom mandag kveld 11. desember. De grupper som ønsker å gå på ski denne mandagen kan gjøre det, men husk at det kan bli folksomt og at man derfor må ta hensyn til hverandre. Anlegget stenger mandag kveld, grunnet snøproduksjon i hele anlegget...

Bua er åpen - mandag 11. desember

Har dere ikke fått trykket nye sponsormerker på tøyet ennå ?. Dette kan dere få gjort i bua - 17.30-19.30. Lever tøyet før trening og hent dette når treningen er ferdig!

Jentetrening torsdag kl 1800-1930

Jentetrening på ski - stilart skøyting - torsdag kl 1800-1930 på Skullerud Idrettsanlegg.

Oslo Sportslager - novemberkampanje

Vår store novemberkampanje starter nå! Vi har funnet frem massevis av kvalitetsprodukter til svært hyggelige priser. Benytt sjansen, det beste går først . Du ser noen av produktene her, hele annonsen finner du som vanlig nederst i nyhetsbrevet.

Velkommen til Jentetrening for aldersklassene 13-16 år

Vi drar i gang med jentetreninger igjen og håper på 100% oppmøte. Målet med treningene er å skape et godt jentemiljø samtidig som alle skal få utfordret seg selv.

Hurra - i dag er Rustad IL 50 år - Gratulerer med dagen!

Tusen takk til alle dere trenere , tillitsvalgte og foreldre som har bidratt til at vi kan være stolte av klubben vår - Rustad IL

Mange mottar purringer om dagen..

Det sendes ut purringer på ubetalte regninger i disse dager, VENNLIGST BETAL - ORDNE OPP I DISSE....

Rustad IL 50 år - Jubileumsbok

I et halvt århundre har Rustad idrettslag gitt barn og voksne, unge som gamle, aktivitet og kameratskap på Rustad. Når vi nå fyller femti synes vi det er naturlig å feire dette sammen med dere alle i lagets jubileumsbok.

Hovedsamling Skeikampen 2017 - 4 ledige plasser.

Da har vi fått 30 plasser til på Skeikampen. Her gjelder «førstemann til mølla-prinsippet» ved påmelding.

Rustad IL - Smørekurs 2017

Skismørekurs med Morten Tomter, skismører i Rustad i over 40 år. Vi arrangerer smørekurs i Varmestua i Fjeldstadbakken følgende dager, les mer...

Klubbkveld 7. november

Tirsdag 7. November kl. 18.00 blir det klubbkveld på Skullerud skole. Her kan du gjøre mange gode kjøp av klubbtøy og ikke minst ski, staver, støvler og masse annet fra vår gode samarbeidspartner Oslo Sportslager.

Startbua er åpen - mandag 20. novemberr

Startbua er åpen mandag 20. november mellom kl. 17.30-19:30 Det trykkes også nye merker på tøy kl. 17.30-18.15.

©2017 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift