Rustad IL - Langrenn

 

"Topp og bredde - hånd i hånd"

Sammen blir vi gode

Oppstart trening for alle grupper

Håper dere alle har hatt en flott sommer med masse aktivitet og allsidighet. Ny sesong er godt i gang for de eldste, men MANDAG 21. august er det klart for sesongens første fellestrening for alle grupper. Oppmøte er Skullerud idrettsanlegg (ved Skullerudstua) kl. 18.00.

Idrettsuka i Østmarka - siste informasjon

Idrettsuka i Østmarka nærmer seg oppstart. Siste informasjon for deltakere og foreldre ligger vedlagt...

Blink skifestival i Sandnes

For gruppas eldste er sesongen i full gang. Blink skifestival i Sandnes er i gang og både Torgeir og Anders deltar fra Rustad.

Dugnad i startbua

Siden startbua må flyttes grunnet anleggsarbeid på Skistadionen, måtte den tømmes mest mulig. Tusen takk til alle, Roger Mostue, hele familien Eriksrud Karlsen, Andreas Sandsdalen og Anders Dahlen som stilte opp på dugnad.

Rustad IL 50 år - Stor bursdagsfest!

Rustad IL ønsker alle barn, ungdom og voksne hjertelig velkomne til aktivitetsdag og bursdagsfest 10. juni 2017.

Idrettsuka i Østmarka 14-18 august 2017

Langrennsgruppa i Rustad IL ønsker velkommen til idrettsuke i Østmarka, som vil bli en uke med mange og varierte aktiviteter på tvers av idretter. Arrangementet er åpent for alle født i 2002-2008, både medlemmer i Rustad IL og andre klubber. Aktivitetene vil bli ledet av personer med høy kompetanse og kreativitet og det vil i tillegg komme spennende gjestetrenere. Stikkord for uka er å ha det gøy med idrett.

Holmenkollstafetten lørdag 13. mai

Årets stafett samler i alt 5 lag fra Rustad, 1 seniorlag damer, 2 seniorlag menn, 1 lag menn superveteran og 1 lag damer superveteran. Oppmøte på Parkeringsplassen på Skullerud (nedre plass) lørdag 13. mai kl. 11.00 presis.

Rustadtøy - sommertøy

Webshopen er nå åpen, og det er nå mulig å bestille sommertøy og sykkeltøy - sommerjakke, sommerbukse, tights og singlet...

Barmarkssamling i Karlstad 16-18 juni 2017

Dette er langrennsgruppas største samling på barmark på tvers av gruppene fom 12 år tom senior. Samlingen er lagt opp slik at foreldre / eldre utøvere kjører bil nedover til Karlstad. Det er derfor mange som benytter seg av anledningen til å ta med seg hele familien nedover og yngre søsken enn 12 år er også hjertelig velkomne til å delta.

Spleis

Bli med på spleiselaget du også. Pengene går til tidenes aktivitetsdag for barn og unge i nærmiljøet, 10. juni 2017

Resultater fra Timesløpet - mandag 3. april

Resultater for alle over 11 år ligger nå ute..

Timesløpet går mandag. Her er løypa

Snøen har klart seg bra på østsiden av elva, og vi utnytter også det som er igjen av skiføre på sletta slik at vi tilsammen får en sløyfe på ca. 1 km i variert terreng.

©2017 123klubb for effektiv klubbdrift leveres av KX Products