Innkalling til Årsmøte 2018

Torsdag den 22. mars 2018 - kl. 19.00 på Klubbhuset på Åsen stadion. Vil du vite hva som skjer i idrettsmiljøet på Åsen? Har du lyst til å være med å påvirke nærmiljøet? Som medlem i Åsen IL kan du foreslå eller stemme på saker som du er opptatt av.

Lygnatur 2018

Nå kan du bestille bussplass på vår årlige Lygnatur.

OL GULL til Ragnhild Haga

Gratulerer Ragnhild, dette var fortjent!

Statoil NC senior 2018 på SKI-TV

Mange gode skiløpere og utøvere fra landslaget har meldt sin ankomst. Vi håper at alle som har anledning kommer og heier frem våre helter. Om du ikke rekker å komme til Åsen stadion kan du også se alle tre konkurranser på SKI-TV.

KM Normal

Strålende vær og fantastiske forhold for alle. Den første dagen av KM Akershus som Gjerdrum IL og Åsen IL arrangerte i felleskap ble en fantastisk opplevelse for både utøvere, støtteapparat, publikum og funksjonærer!

Program KM Helg

Nå er programmet for helgen klart.

Innkalling til ekstraordinær årsmøte i Åsen Idrettslag

Torsdag, 08. februar 2018 kl 20:00 - 21:00 På klubbhuset på Åsen stadion, Åsvegen 589, Nannestad Agenda: Erstatning for tråkkemaskin PB160

Åsen IL Telenorkarusellen 2018

ONLINE PÅMELDING STENGT. ETTERANMELDING VED START, MØT OPP I GOD TID:-) Vi ønsker små og store skiløpere velkommen til årets skikarusell i skianlegget til Åsen IL på Røtterudmoen.

©2017 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift