Bli med på årsfest

Styret inviterer alle medlemmer og jolle- og brettforeldre til årsfesten lørdag 18. november. Tradisjonen tro samles vi for uhøytidelig samvær med skryt, ljug, premieutdeling og underholdningsinnslag i maritime omgivelser.

Velkommen til Uteligger'n

Seilsesongen 2017 avsluttes i Drøbak! Drøbaksund Seilforening Inviterer til årets siste regatta, Uteligger'n lørdag 30. september.

Tur & hav inviterer til høstcruise!

Vi gjenopptar en gammel og god DSSF-tradisjon og inviterer til felles høsttur 15.-17. september. Gamle og nye medlemmer ønskes velkommen til en sosial og hyggelig tur til Horten. Vi har fått låne Sykehusbrygga på Karljohansvern og det blir både fellesaktiviteter, grilling og uhøytidelig regatta.

Velkommen til Håøya Rundt 2017

Lørdag 12. august er det klart for Håøya Rundt og 5. runde i Indre Oslofjord Big Boat Series 2017.

Nybegynnerkurs optimist

Mandag 14. august starter vi opp med nybegynnerkurs for optimist for barn i alderen 7-11 år. Optimistjollen er det første steget på vei til å forstå seiling og kurset/treningen blir gjennomført i trygge omgivelser i Vindfangerbukta.

Vil du lære brettseiling i sommer?

DSSF arrangerer sommerkurs i brettseiling for alle nybegynnere mellom 10 og 99. Over to dager går vi igjennom utstyr, seilteknikk og manøvre på brettet. Målet er at du etter endt kurs skal kunne seile brett på egenhånd og kunne delta på DSSFs faste treninger til høsten.

To store og to små på eventyr

Med mottoet «det er bedre å angre på noe du har gjort, enn noe du ikke har gjort» legger familien Sternell ut på langtur. I ett år skal S/Y Skyline være deres hjem og i begynnelsen av juli kaster de loss fra Drøbak med Karibia som mål.

Onsdagsregatta starter 3. mai

Sesongen er i gang og onsdag 3. mai arrangeres første onsdagsregatta i vårserien. Alle som skal delta må registrere seg i SailRace. Husk også kurskveld for alle som skal arrangere regatta onsdag 26. april kl. 19 på seilhytta.

DSSF på Facebook

Takk for støtte!

Været i Drøbaksundet

Støtt oss gjennom Grasrotandelen

©2017 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift