Ledig stilling: Trener for Optimist, NC-gruppa

Vi søker en dyktig og entusiastisk trener til våre 3 mest erfarne optimistseilere. NC-gruppa trener sammen med øvrige optimistgrupper på mandager og onsdager. Kandidaten bør ha inngående kjennskap til optimist og seiling generelt og helst ha tidligere erfaring som trener eller instruktør.

Lyst til å lære å seile?

Ønsker du å starte med seiling? Da er Drøbaksund Seilforening stedet! Nybegynnerkurs for barn i alderen 6-11 år starter med introduksjonskurs søndag 19. august.

Nybegynnerkurs i brettseiling sommeren 2018

Vil du lære brettseiling i sommer? Vår dyktige trener Kjell Klokkerhaug tilbyr kurs for alle svømmedyktige fra 10 år og oppover, lørdager og søndager kl. 12-15 og tirsdager og torsdager kl. 17-20.

Pressemelding: Drøbaksund Seilforening kan miste sine seilområder!

For Drøbaksund seilforening (DSSF) er tilgang til sjøen det aller viktigste. Med store utbyggingsplaner på alle sider av seilforeningen både på land og i sjøen, må foreningens tilgang til sjøen og vannspeilet være øverste prioritet for å sikre et fortsatt aktivt seilmiljø i kommunen.

11:MOD - velkommen til NM og jubileumsregatta!

DSSF har sammen med Norsk 11meter-klubb gleden av å invitere til jubileumsseilas og norgensmesterskap i Drøbak, 31. august - 2. september 2018.

Nybegynnerkurs brettseiling starter 5. mai

Har du lyst til å lære brettseiling? Vi starter opp kurs for nybegynnere helgen 5. og 6. mai kl 12-15.

Velkommen til nytt seilår!

De ivrigste seilerne er allerede i gang og mange har så vidt begynt å tenke på vårpuss. Uansett nærmer vi oss sesongen og snart vil du motta faktura for medlemskontingenten for 2018. I tråd med årsmøtets vedtak i mars, vil kontingentene i år reduseres noe, som følge av at seilforeningen har sagt opp det kollektive abonnementet på Seilmagasinet.

Terminlisten for tur og hav

I terminlistene finner du oversikter over lokale, regionale og nasjonale regattaer. I DSSFs terminliste for tur og hav er det også angitt hvem som har ansvar for å arrangere de ulike regattaene.

DSSF på Facebook

Takk for støtte!

Været i Drøbaksundet

Støtt oss gjennom Grasrotandelen

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift