NM 11MOD - resultater

Norgesmesterskap i 11MOD i Drøbaksundet ble en suksess. Her finner du lenke til resultater og Facebookoppdateringer.

SAVE the DATE! Årsfest 10. november

Lørdag 10. november samles vi til årsfest på Sjøstjernen restaurant i Drøbak gjestehavn. Alle er velkommen: skippere, mannskap, jolle- og brettforeldre, nye og gamle medlemmer!

Velkommen til Håøya Rundt 2018

Nye muligheter til å plukke poeng i Oslo Big Boat Series 2018: Drøbaksund Seilforening inviterer til regattaen Håøya Rundt for NOR-rating klasser, 11:MOD og turklasse lørdag 18. august.

Lyst til å lære å seile?

Ønsker du å starte med seiling? Da er Drøbaksund Seilforening stedet! Nybegynnerkurs for barn i alderen 6-11 år starter med introduksjonskurs søndag 19. august.

Nybegynnerkurs i brettseiling sommeren 2018

Vil du lære brettseiling i sommer? Vår dyktige trener Kjell Klokkerhaug tilbyr kurs for alle svømmedyktige fra 10 år og oppover, lørdager og søndager kl. 12-15 og tirsdager og torsdager kl. 17-20.

Pressemelding: Drøbaksund Seilforening kan miste sine seilområder!

For Drøbaksund seilforening (DSSF) er tilgang til sjøen det aller viktigste. Med store utbyggingsplaner på alle sider av seilforeningen både på land og i sjøen, må foreningens tilgang til sjøen og vannspeilet være øverste prioritet for å sikre et fortsatt aktivt seilmiljø i kommunen.

11:MOD - velkommen til NM og jubileumsregatta!

DSSF har sammen med Norsk 11meter-klubb gleden av å invitere til jubileumsseilas og norgensmesterskap i Drøbak, 31. august - 2. september 2018.

Nybegynnerkurs brettseiling starter 5. mai

Har du lyst til å lære brettseiling? Vi starter opp kurs for nybegynnere helgen 5. og 6. mai kl 12-15.

Velkommen til nytt seilår!

De ivrigste seilerne er allerede i gang og mange har så vidt begynt å tenke på vårpuss. Uansett nærmer vi oss sesongen og snart vil du motta faktura for medlemskontingenten for 2018. I tråd med årsmøtets vedtak i mars, vil kontingentene i år reduseres noe, som følge av at seilforeningen har sagt opp det kollektive abonnementet på Seilmagasinet.

Terminlisten for tur og hav

I terminlistene finner du oversikter over lokale, regionale og nasjonale regattaer. I DSSFs terminliste for tur og hav er det også angitt hvem som har ansvar for å arrangere de ulike regattaene.

DSSF på Facebook

Takk for støtte!

Været i Drøbaksundet

Støtt oss gjennom Grasrotandelen

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift