Sommer- og seilcamp 2018

Sommercampen er åpnet for påmelding! DSSF tilbyr også i år vår populære sommercamp - aktiviteter på, i og ved vannet for barn i alderen 7-14 år. Gode muligheter til å prøve både jolle- og brettseiling - vi har flinke instruktører. Tilbudet gjelder uke 26, 27, 31, 32 og 33. Vær rask med påmelding, de mest populære ukene blir fort fulle!

Innkalling til årsmøte 2018

Det vil bli avholdt ordinært årsmøte for DSSFs medlemmer tirsdag 20. mars kl. 19.

Vedrørende utvikling på Husvikholmen og seilforeningens område

Årsmøtet 2017 vedtok at styret skulle gå i dialog med Frogn kommune om seilhyttas fremtid. For å kunne gi et best mulig tilbud til barn, unge og voksne, må seilforeningen ha eksklusiv tilgang til egne områder og fasiliteter, slik at vi kan fortsette å tilby sportslige seilaktiviteter på høyt nivå. Seilhytta har etter hvert fått betydelige oppgraderingsbehov. Oppgradering har også blitt viktigere fordi foreningen over tid har fått økt aktivitetsnivå, som krever mer plass til både sportslig utfoldelse og lagring av økt mengde utstyr.

Søk om båtplass - sommersesongen 2018

Aktive medlemmer i DSSF kan søke om båtplass på seilforeningens bryggeanlegg. Søknadsfristen for plass i sommersesongen (medio april - medio oktober) er 15. mars.

Bruk vinteren til faglig påfyll!

Foreningen er hele tiden avhengig av at medlemmer kan bidra når det skal arrangeres regattaer. Her er noen gode kursmuligheter for deg som vil videreutdanne deg som arrangør eller dommer på krets- og forbundsnivå.

Bli med på årsfest

Styret inviterer alle medlemmer og jolle- og brettforeldre til årsfesten lørdag 18. november. Tradisjonen tro samles vi for uhøytidelig samvær med skryt, ljug, premieutdeling og underholdningsinnslag i maritime omgivelser.

Velkommen til Uteligger'n

Seilsesongen 2017 avsluttes i Drøbak! Drøbaksund Seilforening Inviterer til årets siste regatta, Uteligger'n lørdag 30. september.

Tur & hav inviterer til høstcruise!

Vi gjenopptar en gammel og god DSSF-tradisjon og inviterer til felles høsttur 15.-17. september. Gamle og nye medlemmer ønskes velkommen til en sosial og hyggelig tur til Horten. Vi har fått låne Sykehusbrygga på Karljohansvern og det blir både fellesaktiviteter, grilling og uhøytidelig regatta.

DSSF på Facebook

Takk for støtte!

Været i Drøbaksundet

Støtt oss gjennom Grasrotandelen

©2017 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift