Velkommen til nytt seilår!

De ivrigste seilerne er allerede i gang og mange har så vidt begynt å tenke på vårpuss. Uansett nærmer vi oss sesongen og snart vil du motta faktura for medlemskontingenten for 2018. I tråd med årsmøtets vedtak i mars, vil kontingentene i år reduseres noe, som følge av at seilforeningen har sagt opp det kollektive abonnementet på Seilmagasinet.

Terminlisten for tur og hav

I terminlistene finner du oversikter over lokale, regionale og nasjonale regattaer. I DSSFs terminliste for tur og hav er det også angitt hvem som har ansvar for å arrangere de ulike regattaene.

Brettgruppa starter trening 24. april

Det har endelig begynt å bli varme i sola og snøen er nesten forsvunnet. Brettgruppa starter opp igjen trening tirsdag 24. april.

Velkommen til vårdugnad!

Selv om det forsatt er relativt vinterlig ute, satser de ivrigste på å starte sesongen rett over påske. Vi kaller derfor alle medlemmer og foreldre til jolle- og brettseilere inn til dugnad og felles innsats for foreningen lørdag 7. april.

Velkommen til seilkro 6. april

Tur og hav inviterer til seilkro og kick off for sesongen på seilhytta fredag 6. april kl. 1830.

Terminliste Oslo Akershus Seilkrets

Terminlisten for Oslo Akershus Seilkrets (OAS) er nå publisert og det er bare å begynne å planlegge årets seilsesong!

Sommer- og seilcamp 2018

Sommercampen er åpnet for påmelding! DSSF tilbyr også i år vår populære sommercamp - aktiviteter på, i og ved vannet for barn i alderen 7-14 år. Gode muligheter til å prøve både jolle- og brettseiling - vi har flinke instruktører. Tilbudet gjelder uke 26, 27, 31, 32 og 33. Vær rask med påmelding, de mest populære ukene blir fort fulle!

Innkalling til årsmøte 2018

Det vil bli avholdt ordinært årsmøte for DSSFs medlemmer tirsdag 20. mars kl. 19.

DSSF på Facebook

Takk for støtte!

Været i Drøbaksundet

Støtt oss gjennom Grasrotandelen

©2017 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift