Gå og Sykle mer

Bli med og vinn en fin premie til laget/gruppen din

Sykkelservice i Langhus idrettspark

Hei! SKI Kommune tilbyr alle barn og unge gratis sykkelsjekk Tirsdag 8.mai fra kl 16:30 til kl 19:30 i Langhus Irettspark.

Langhus IL Fotball FFO

Langhus IL Fotball vil fra og med 1 August starte opp FFO I Langhus Idrettspark

Langhus IL Fotball - en Fair Play-klubb

Langhus IL Fotball er en Fair Play-klubb. Fair Play er godt forankret i klubbens og lagenes aktiviteter. Det gjelder på banen og ikke minst på sidelinjen.

Informasjon ang "idrettsfrukt"- Bama Avtalen

Langhus IL Fotball mener at fysisk aktivitet og et sunt og godt kosthold hører naturlig sammen. Vi ønsker derfor og informere litt om idrettsfrukt avtalen via BAMA. Vi registrerer at noen lag benytter avtalen ,mens andre ikke. Vi antar at et sunt og godt kosthold tilstrebes blant alle aktive i regi av fotballen BAMA gir alle idrettslag 60% rabatt på frukt, grønt, Bendit-produkter og Juice(mye penger spart). Derfor "sponser" Bama alle idrettslag i Norge som er medlem av Norges Idrettsforbund , ved å gi dere 60% rabatt på frukt, grønt, Bendit-produkter oj Juice - enten det er til trening, samlinger, enkelt kamper, cuper eller andre arrangementer. Sjekk ut avtalen på følgende : www.bama.no/idrettsfruktTa kontakt med Daglig Leder for refusjon av penger - da dette må gjøres av klubben.

Langhus 7èr kunstgress

Langhus IL Fotball hadde Mandag en befaring sammen med Ski Kommune på 7èr kunstgress. Og etter befaringen ble det bestemt at 7èr kunstgress blir stengt på ubestemt tid .Dette gjelder både kamper og trening. OFK har fått beskjed i dag og Langhus IL Fotball avventer tilbakemelding fra dem hva som skjer med oppsatte kamper. Daglig leder kommer tilbake med mer info når dette foreligger.

Klubbdommerkickoff

Hei alle klubbdommere !! Nå nærmer det seg med stormskritt seriestart for 2018 og i den forbindelse så inviterer vi til klubbdommermøte/kickoff Sted: Møterommet i Langhushallen kl 18:00-19:30 Tirsdag 3 April Her skal vi gå gjennom div ny retningslinjer for klubbdommer . Det er viktig at alle som skal dømme i 2018 møter. Påmelding til Langhus.fotball@gmail.com

Årsmøte 13 Mars 2018

Vi minner om årsmøtet tirsdag 13. mars kl 1900 i klasserommet i Langhushallen. Velkommen!

Fyll ut navn og e-post for å motta info fra Langhus IL Fotball

Besøk våre lagsider

Følg oss!

Kontigent/treningsavgift

 
Kontingent og treningsavgift 2018
Vi ber alle om å betale treningsavgiften så fort som mulig.
Ubetalt beløp (ca): 1496541
Ubetalt antall: 662
Betalt beløp: 50450
Betalt antall: 27
 
©2017 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift