11èr Kunstgress Hovedbane og 11èr Tusse Åpent for trening

11èr kunstgress hovedbane og på 11èr kunstgress Tusse er i dag Torsdag 14 Desember åpnet for trening. Så det skal være greie treningsforhold i dag. NBNB HUSK OG SETT ALLE MÅL TILBAKE PÅ KORTSIDEN NÅR DERE GÅR FRA TRENINGEN. DETTE GJELDER BÅDE TUSSE OG HOVEDBANEN.

Retningslinjer for bruk av kunstgressbaner i vintersesongen

Her kommer retningslinjer for bruk av kunstgressbaner i vintersesongen. Legges også som vedlegg. Eventuelle spørsmål rettes til Daglig Leder. RETNINGSLINJER FOR BRUK AV KUNSTGRESSBANER I VINTERSESONGEN. Banene skal ikke benyttes når den er dekket av snø. Etter trening og kamper skal ALLE MÅLENE PLASSERES PÅ KORTLINJEN. Hvis ikke kan det hende at banen ikke blir brøytet og da blir det ingen trening. Når målene flyttes SKAL hjulene benyttes. Røyking, tyggegummi og snus på banen er FORBUDT. Kast ikke teip, isposer og annet søppel på banen. Bruk de oppsatte søppeldunkene Lyset slås automatisk av 15-30 min etter siste treningstid.

Vintervedlikehold av Langhus Idrettspark

Ski kommune eier og skal drifte Langhus Idrettspark året rundt. Kommunen har imidlertid aldri tatt ansvar for vintervedlikeholdet. Langhus IL Fotball har derfor i alle år måttet ta dette ansvaret selv. Kostnadene for å leie et eksternt brøytefirma er blitt så høye at klubben ikke lenger ser seg råd til det, spesielt ikke når det egentlig er kommunens ansvar. Vi arbeider derfor for å få på plass en langsiktig driftsavtale med kommunen. For å løse de akutte utfordringene har klubben gått til anskaffelse av en egen traktor som fra midten av neste uke vil bli brukt til å holde banene åpne og vedlikeholdt året rundt. Hvordan den langsiktige driftsavtalen blir seende ut vil komme tilbake til når forhandlingene er sluttført.

Klubben i mitt Hjerte

Årets Klubben i mitt hjerte begynner lørdag 12. november! 

Status Follo FK og samarbeidsklubber November 2017

Som sikkert mange har fått med seg, foreligger nå planer for videre drift av Follo FK. I den forbindelse har det vært avholdt møter mellom Follo FK og klubbene i nærområdet for å se om det var grunnlag for å etablere en ny samarbeidsavtale. Siden det har vært mye frem og tilbake rundt dette i forbindelse med tidligere drift, og siden konklusjonene av disse samtalene vil kunne ha betydning for en del av våre lag og spillere, kommer her en liten statusrapport så langt.

Langhus IL Fotball Nyttårscup

Til gamle og nye deltakere!   Start sesongen 2018 med fotballcup på Langhus

Vi bygger Langhus IL Fotball «stein for stein»

I fm varetellertelling på Coop Ekstra i dag 5 November deltok foreldre/ foresatte for J06, J07 og sist men ikke minst damelaget til Langhus IL Fotball

Fotballsesongen 2017

Langhus IL Fotball vil takke alle spillere/trener/lagleder og dommere Og ikke minst alle engasjerte supportere ( foreldre/besteforeldre/søsken) og alle som har støttet opp om lagene våre.

Dato Hjemmelag Bortelag Res
27.08 Langhus IL Fotball G19 Herrer Junior Oppegård
Fyll ut navn og e-post for å motta info fra Langhus IL Fotball

Besøk våre lagsider

Spiller Alder Kamper Mål

Følg oss!

Kontigent/treningsavgift

 
Kontingent og treningsavgift 2017
Vi ber alle om å betale treningsavgiften så fort som mulig.
Ubetalt beløp (ca): 294255
Ubetalt antall: 189
Betalt beløp: 1163750
Betalt antall: 606
 
©2017 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift