Langrennsmesse hos Intersport onsdag 18. oktober

Onsdag er det tid for den årlige langrennsmessen hos Intersport på Kløfta. Vår mangeårige sponsor G-sport skifter kjedenavn og blir Intersport. Vår avtale med dem videreføres.

Lyst til å begynne med skiskyting?

Skiskyttergruppe inviterer til skiskytterskole. Kurset går over 6 uker med oppstart i uke 42.

Skiskyting + o-løp = sant!

Mange av våre skiskyttere er aktive i flere idretter. Sist helg deltok fire utøvere i KM i orientering med gode resultater.

Dugnad på M3M

Sett av lørdag 16. september til dugnad på M3M. Vi planlegger å starte klokken 9. Mer informasjon kommer.

Aktivitetslederkurs barneidrett

Vi inviterer alle trenere til aktivitetslederskurs i barneidrett denne høsten. Kurset går over 3 dager og passer for alle som trener barn i aldersgruppen 4 - 12 år.

Meld deg på Norgesløpet på Jessheim lørdag 2. september

Støtt Gjerdrum IL og bli med på Norgesløpet! 40 % av startkontingenten går til Gjerdrum IL dersom du oppgir Gjerdrum som vervekampanje.

Ny sjanse til å få med deg konferansen

Kom og hør bygdas beste foredragsholdere snakke om kommunikasjon, mot til å møte mennesker i sorg, om kunsten å vinne. Etter utallige oppfordringer gjentar vi høstens suksesskonferanse med Birger Landmark, Heidi Skutlaberg Wiig og Sigurd Granmark.

GIL konferansen 2017 - flest mulig, lengst mulig

Nærmere 100 personer var innom historiens første GIL konferanse. Det ble en inspirerende og lærerik kveld med mange gode innlegg. Vi takker for alle bidrag denne kvelden og gleder oss allerede til neste års konferanse.

Sponsorer

Bilderesultat for gabler

Bilderesultat for univern

 

 

Skisporet

Værmelding Lysdammen

©2017 123klubb for effektiv klubbdrift leveres av KX Products