LSK kommer på besøk

Onsdag 30. august vil LSK med spillere fra a-laget komme på besøk til Gjerdrum.

Ny sjanse til å få med deg konferansen

Kom og hør bygdas beste foredragsholdere snakke om kommunikasjon, mot til å møte mennesker i sorg, om kunsten å vinne. Etter utallige oppfordringer gjentar vi høstens suksesskonferanse med Birger Landmark, Heidi Skutlaberg Wiig og Sigurd Granmark.

GIL konferansen 2017 - flest mulig, lengst mulig

Nærmere 100 personer var innom historiens første GIL konferanse. Det ble en inspirerende og lærerik kveld med mange gode innlegg. Vi takker for alle bidrag denne kvelden og gleder oss allerede til neste års konferanse.

GILs verdipris 2017 tildelt Helge Svee

Helge har vært en aktiv bidragsyter i GIL fotball siden 2007. De siste par årene har han vært primus motor bak prosjektet nytt klubbhus ved kunstgresset. Vi gratulerer Helge med prisen - det er meget fortjent.

Oppstart planarbeid - Romeriksåsen Flerbruksarena

I henhold til plan- og bygningslovens § 12-8 varsles oppstart av planarbeid med reguleringsplan for Romeriksåsen flerbruksarena i Gjerdrum Statsallmenning. Planområdet er lokalisert innenfor Gnr/Bnr: 73/1

Resultater klubbmesterskapet 2017

Vi inviterer til årets klubbmesterskap for Gjerdrum IL Langrenn onsdag 15. mars på Åsen skistadion. Rennet arrangeres som intervall start i fristil. Første start klokken 19.00. Påmelding via skiforbundets terminliste.

Velkommen til årsmøte tirsdag 21. mars kl. 1900

Langrennsgruppa inviterer deg til årsmøte på Veståsen skole (Heimkunnskapsrommet) tirsdag 21. mars kl. 1900

Reisebrev fra Spania, 21. februar 2017

Ny dag gjennomført med treninger, en privatkamp, strålende sol og varmt.

Bilder fra langrennsgruppa

Sponsorer


©2017 123klubb for effektiv klubbdrift leveres av KX Products