Årets julegave - GIL klubbtøy

Nettbutikken er klar - se link nedenfor! Endelig kan vi tilby våre medlemmer og andre støttespillere noen utvalgte GIL klær og produkter med en felles GIL profilering.

Snart kommer snøen til A-brua!

Etter lang tids planlegging fra Lars Erik og Steinar, var dugnadsgjengen samlet til første økt på søndag. Nå venter vi bare på kulde og litt tekniske detaljer, så blir det snøproduksjon i lysløypa!

Har poden vokst fra skitøyet fra i fjor?

Da må du huske å bestille nytt tøy for årets sesong! En annen god grunn for bestilling av nytt tøy, er å reklamere for vår nye sponsorer. De bidrar til at vi kan holde et høyt aktivitetsnivå. Husk bestillingsfristen som er absolutt: 25. oktober kl 23:59.

Påmelding til Trysilsamling 10-12. november

Langrennsgruppa ønsker velkommen til årets fellessamling i Trysil. Vi gleder oss til en helg med trening og hyggelig sosialt samvær. Påmeldingsfrist er mandag 30. oktober.

Lyst til å begynne med langrenn?

Har du et barn som kunne tenke seg å bli med på skitrening? Se påmeldingsskjema for sesongen 2017/2018 nedenfor. Etter høstferien starter vi opp med barmarkstreninger for alle alderstrinn.

Aktivitetslederkurs barneidrett

Vi inviterer alle trenere til aktivitetslederskurs i barneidrett denne høsten. Kurset går over 3 dager og passer for alle som trener barn i aldersgruppen 4 - 12 år.

Meld deg på Norgesløpet på Jessheim lørdag 2. september

Støtt Gjerdrum IL og bli med på Norgesløpet! 40 % av startkontingenten går til Gjerdrum IL dersom du oppgir Gjerdrum som vervekampanje.

Bilder fra langrennsgruppa

Sponsorer


©2017 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift