Ny sjanse til å få med deg konferansen

Kom og hør bygdas beste foredragsholdere snakke om kommunikasjon, mot til å møte mennesker i sorg, om kunsten å vinne. Etter utallige oppfordringer gjentar vi høstens suksesskonferanse med Birger Landmark, Heidi Skutlaberg Wiig og Sigurd Granmark.

Meld deg på Gjerdrumsløpet - 8. juni

Velkommen til årets utgave av Gjerdrumsløpet - torsdag 8. juni kl. 1800 fra A-brua i Gjerdrum Almenning. Det blir de samme løypene som i fjor og vi håper på like bra vær og rekorddeltakelse.

GIL konferansen 2017 - flest mulig, lengst mulig

Nærmere 100 personer var innom historiens første GIL konferanse. Det ble en inspirerende og lærerik kveld med mange gode innlegg. Vi takker for alle bidrag denne kvelden og gleder oss allerede til neste års konferanse.

Samarbeid med Gjerdrum Naprapati & Trening

GIL Fotball har de siste årene hatt ett godt samarbeid med Gjerdrum Naprapati & Trening (GNT), dette samarbeidet fortsetter også i 2017.

GILs verdipris 2017 tildelt Helge Svee

Helge har vært en aktiv bidragsyter i GIL fotball siden 2007. De siste par årene har han vært primus motor bak prosjektet nytt klubbhus ved kunstgresset. Vi gratulerer Helge med prisen - det er meget fortjent.

Reisebrev fra Spania, 23. februar 2017

Dagen startet med en god frokost før en rolig trening sto for tur. Dagens trening bestod blant annet av Pippi Pelikan og diverse konkurranser.

Reisebrev fra Spania, 22. februar 2017

Vi våknet opp til enda en varmere og flottere dag, og alle var klare for en ny herlig dag. Bortsett fra Kristine L og Thea som ikke møtte opp til frokost i tide.

Reisebrev fra Spania, 21. februar 2017

Ny dag gjennomført med treninger, en privatkamp, strålende sol og varmt.

Fotball samarbeidspartner

Følg oss på facebook

©2017 123klubb for effektiv klubbdrift leveres av KX Products