Har du slipt motorsaga?

Dersom ikke, har du fremdeles noen dager på deg. Førstkommende lørdag (22. oktober) er det nemlig klart for tidenes dugnadsinnsats i både sommer- og vintertraseer i den vakre skogen vår!

Ny hovedtrener på G-16

GIL Fotball har fått på plass ny hovedtrener for vårt G-16 lag de kommende sesongene. I kveld ble avtalen med Mathias Roås signert, en avtale som betyr at Mathias er hovedtrener for G-16 de kommende to årene. Mao er Mathias ansatt som hovedtrener ut 2018 sesongen. Intensjonen til begge parter er å forlenge avtalen for 2019 og senere år i løpet av perioden.

Siste dag på Tine Fotballskole

Årets fotballskole ble gjennomført i tre strålende solskinns dager. Ca 180 barn og drøye 20 instruktører har forhåpentligvis hatt noen flotte dager sammen. Vi retter en stor takk til foreldre og andre som har bistått med rigging, servering av lunsj etc. Tusen takk til alle!

Storfint besøk i solskinnet

Ca 180 barn og drøye 20 instruktører hadde mandag 15/8 første dag av årets fotballskole i strålende solskinn. En av Norges beste og mest suksessrike fotballtrenere igjennom tidene avla oss ett besøk. Utpå dagen fikk vi nemlig besøk av Egil Drillo Olsen som svarte villig på spørsmål og skrev autografer til den store gullmedaljen.

Reisebrev og bilder fra Spania, 26. feb 2016

Vi startet dagen nok en gang med en overlevende (så vidt) frokost da klokken slo 08.00. Alle var nokså slitne og orket ikke stort, men det stoppet ikke oss skal du se.

Reisebrev og bilder fra Spania, 25. feb 2016

Nå har vi vært her i fire fantastiske dager.

Reisebrev og bilder fra Spania, 24. feb 2016

Dagen i dag startet kl.08.00 med en enkel frokost. Siden dette er dagens viktigste måltid så møtte vi alle opp til riktig tid.

Fotball samarbeidspartner

Følg oss på facebook

©2016 123klubb for effektiv klubbdrift leveres av KX Products