Samarbeid med Gjerdrum Naprapati & Trening

GIL Fotball har de siste årene hatt ett godt samarbeid med Gjerdrum Naprapati & Trening (GNT), dette samarbeidet fortsetter også i 2017.

GILs verdipris 2017 tildelt Helge Svee

Helge har vært en aktiv bidragsyter i GIL fotball siden 2007. De siste par årene har han vært primus motor bak prosjektet nytt klubbhus ved kunstgresset. Vi gratulerer Helge med prisen - det er meget fortjent.

Reisebrev fra Spania, 23. februar 2017

Dagen startet med en god frokost før en rolig trening sto for tur. Dagens trening bestod blant annet av Pippi Pelikan og diverse konkurranser.

Reisebrev fra Spania, 22. februar 2017

Vi våknet opp til enda en varmere og flottere dag, og alle var klare for en ny herlig dag. Bortsett fra Kristine L og Thea som ikke møtte opp til frokost i tide.

Reisebrev fra Spania, 21. februar 2017

Ny dag gjennomført med treninger, en privatkamp, strålende sol og varmt.

Reisebrev fra Spania, 20. februar 2017

Da er første dag av årets treningsleir unnagjort, her er reisebrev nr 1. Gjør forøvrig oppmerksom på at dårlig internett forbindelse på hotellet gjør at de aller fleste bilder trolig ikke blir publisert før etter hjemkomst.

GIL og Odal Sparebank fornyer sin samarbeidsavtale

Vi er veldig fornøyd med at Odal Sparebank ønsket å forlenge sin samarbeidsavtale med GIL for de neste to årene.

REMA 1000 Ask og GIL Fotball samarbeider videre

REMA 1000 Ask ved kjøpmann Thomas Halvorsen og GIL Fotball inngikk i 2015 en tre års samarbeidsavtale, dvs for perioden 2015-2017. Samarbeidet har for begge fungert meget bra i de to årene som har gått, såpass godt at man har reforhandlet avtalen og forlenget den til å gjelde ut 2019.

Fotball samarbeidspartner

Følg oss på facebook

©2017 123klubb for effektiv klubbdrift leveres av KX Products