GIL kontoret sommerstengt

Da har vi tatt sommerferie og GIL kontoret vil derfor være stengt frem til mandag 1/8. Vi ønsker alle våre fantastiske utøvere, trenere, lagledere og andre frivillige en riktig god sommer! Vi ser frem til en aktivitetsfylt høst og mange flere flotte idrettsøyeblikk sammen med dere.

Kurs i førstehjelp og bruk av hjertestarter høsten 2016

Det er viktig at trenere og lagledere behersker grunnleggende førstehjelp og brukere av hallen må også vite hvordan man anvender hjertestarteren. Vi kjører derfor kurs i dette 1-2 ganger per år. Høstens kursdatoer er nå satt - meld deg på i dag!

295 løpere på startstreken

Vi gratulerer alle med vel gjennomført løp! Værgudene var med oss og skapte en flott ramme rundt historiens første Gjerdrumsløp. Vi sender også en stor takk til Gjerdrum Musikklag som kom og spilte for oss under oppvarmingen - det ble skikkelig stemning på A-brua da. De offisielle resultatlistene er nå klare og ligger som vedlegg på denne siden.

GIL FOTBALL SKAL BYGGE KLUBBHUS

Styret i GIL Fotball har de siste årene jobbet for å få på plass et nytt klubbhus i Gjerdrum Idrettspark, noe vi mener vil bli en flott sosial arena.

GIL Fotball's årskalender

Da er vinneren fra april trukket.

Reisebrev og bilder fra Spania, 26. feb 2016

Vi startet dagen nok en gang med en overlevende (så vidt) frokost da klokken slo 08.00. Alle var nokså slitne og orket ikke stort, men det stoppet ikke oss skal du se.

Reisebrev og bilder fra Spania, 25. feb 2016

Nå har vi vært her i fire fantastiske dager.

Reisebrev og bilder fra Spania, 24. feb 2016

Dagen i dag startet kl.08.00 med en enkel frokost. Siden dette er dagens viktigste måltid så møtte vi alle opp til riktig tid.

Fotball samarbeidspartner

Følg oss på facebook

©2016 123klubb for effektiv klubbdrift leveres av KX Products