Årsmøter i GIL

Da er det igjen tid for årsmøter og vi ønsker alle våre medlemmer hjertelig velkommen!

Trenerforum 14. februar

Velkommen til trenerforum med fokus på GIL som breddeklubb og hvordan drive skadeforebyggende trening for barn & unge. Vi ønsker å samle trenere på tvers av alle grener for å skape et forum for erfaringsutveksling og kunnskapsdeling.

Spørreundersøkelse - fysisk aktivitet og helse

Vi har i samarbeid med kommunen utarbeidet en spørreundersøkelse til alle innbyggere over 18 år for å kartlegge innbyggernes fysiske aktivitet og behov for sosiale møteplasser. Se lenke til undersøkelsen nedenfor.

Bygdecup 2018

Bygdecup ble første gang arrangert i år, og det viste seg å være en stor suksess.

Roger Vaaler tilbake i GIL Fotball

Årets julegave til G-16 kommer i form av en ny hovedtrener, en meget dyktig sådan. Roger Vaaler trente vårt G-16 lag for noen år siden, men måtte trekke seg av naturlige årsaker.

André overtar G-19

André Fornes går inn som hovedtrener på G-19 (juniorlaget), og det er en meget viktig brikke i klubbens trenerkabal.

Steffen er ny hovedtrener på MSA

GIL Fotball er veldig fornøyd med å få på plass Steffen Rasmussen som ny hovedtrener for a-lag herrer, en tvers igjennom Gjerdrums gutt. Han har tidligere vært med rundt a-laget, sittet i sportslig utvalg og har de siste årene trent yngre lag hvor egne barn spiller.

Kunstgresset i desember

Leverandøren av kunstgress/undervarme har rådet oss til å la snøen som kommer i desember bli liggende på banen, dette for at snøen fungerer utmerket som isolasjon.

Fotball samarbeidspartner

Følg oss på facebook

©2017 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift