Reisebrev fra Spania, 21. februar 2017

Ny dag gjennomført med treninger, en privatkamp, strålende sol og varmt.

Reisebrev fra Spania, 20. februar 2017

Da er første dag av årets treningsleir unnagjort, her er reisebrev nr 1. Gjør forøvrig oppmerksom på at dårlig internett forbindelse på hotellet gjør at de aller fleste bilder trolig ikke blir publisert før etter hjemkomst.

LYST PÅ EKSTRAJOBB I GIL FOTBALL?

Snart står klubbhuset klart, og i den forbindelse skal GIL Fotball ansette 2-3 personer. Så har du fylt 18 år (evnt gjør det i løpet av noen måneder) og er lysten på en jobb i fotballmiljøet så sender du inn en søknad.

GIL og Odal Sparebank fornyer sin samarbeidsavtale

Vi er veldig fornøyd med at Odal Sparebank ønsket å forlenge sin samarbeidsavtale med GIL for de neste to årene.

REMA 1000 Ask og GIL Fotball samarbeider videre

REMA 1000 Ask ved kjøpmann Thomas Halvorsen og GIL Fotball inngikk i 2015 en tre års samarbeidsavtale, dvs for perioden 2015-2017. Samarbeidet har for begge fungert meget bra i de to årene som har gått, såpass godt at man har reforhandlet avtalen og forlenget den til å gjelde ut 2019.

GIL ønsker å hedre ungdommen

'Årets forbilde' er en ny pris fra GIL for å hedre ungdom som utmerker seg og gjør en ekstrainnsats for klubben.

Ny hovedtrener på G-16

GIL Fotball har fått på plass ny hovedtrener for vårt G-16 lag de kommende sesongene. I kveld ble avtalen med Mathias Roås signert, en avtale som betyr at Mathias er hovedtrener for G-16 de kommende to årene. Mao er Mathias ansatt som hovedtrener ut 2018 sesongen. Intensjonen til begge parter er å forlenge avtalen for 2019 og senere år i løpet av perioden.

Siste dag på Tine Fotballskole

Årets fotballskole ble gjennomført i tre strålende solskinns dager. Ca 180 barn og drøye 20 instruktører har forhåpentligvis hatt noen flotte dager sammen. Vi retter en stor takk til foreldre og andre som har bistått med rigging, servering av lunsj etc. Tusen takk til alle!

Fotball samarbeidspartner

Følg oss på facebook

©2016 123klubb for effektiv klubbdrift leveres av KX Products