Kniplia åpner søndag 15. januar kl. 11.00

Endelig kom snøen og kuldegradene og vi kan derfor ønske velkommen til Kniplia fra søndag 15/1.

Salg av fyrverkeri

Som de siste årene så selger også i år GIL Fotball fyrverkeri, og hos oss finner du testvinnerne fra «TV2 Hjelper Deg».

JULETRÆRNE ER PÅ PLASS

Den årlige tradisjonen med at GIL Fotball selger juletrær startet i helgen, og som vanlig står vi ved siden av Mekonomen bilverksted. Årets første kunde var Kjersti Torp.

Billetter til Star Wars!

Nå har du muligheten til å vinne eksklusive billetter til premieren på den nye Star Wars filmen onsdag 14/12, i tillegg betyr det at GIL Fotball får donert en sum penger av iHus. Så her er det vinn/vinn for alle parter.

GIL ønsker å hedre ungdommen

'Årets forbilde' er en ny pris fra GIL for å hedre ungdom som utmerker seg og gjør en ekstrainnsats for klubben.

Ny hovedtrener på G-16

GIL Fotball har fått på plass ny hovedtrener for vårt G-16 lag de kommende sesongene. I kveld ble avtalen med Mathias Roås signert, en avtale som betyr at Mathias er hovedtrener for G-16 de kommende to årene. Mao er Mathias ansatt som hovedtrener ut 2018 sesongen. Intensjonen til begge parter er å forlenge avtalen for 2019 og senere år i løpet av perioden.

Siste dag på Tine Fotballskole

Årets fotballskole ble gjennomført i tre strålende solskinns dager. Ca 180 barn og drøye 20 instruktører har forhåpentligvis hatt noen flotte dager sammen. Vi retter en stor takk til foreldre og andre som har bistått med rigging, servering av lunsj etc. Tusen takk til alle!

Storfint besøk i solskinnet

Ca 180 barn og drøye 20 instruktører hadde mandag 15/8 første dag av årets fotballskole i strålende solskinn. En av Norges beste og mest suksessrike fotballtrenere igjennom tidene avla oss ett besøk. Utpå dagen fikk vi nemlig besøk av Egil Drillo Olsen som svarte villig på spørsmål og skrev autografer til den store gullmedaljen.

Fotball samarbeidspartner

Følg oss på facebook

©2016 123klubb for effektiv klubbdrift leveres av KX Products