Bygdecup 2018

Bygdecup ble første gang arrangert i år, og det viste seg å være en stor suksess.

Roger Vaaler tilbake i GIL Fotball

Årets julegave til G-16 kommer i form av en ny hovedtrener, en meget dyktig sådan. Roger Vaaler trente vårt G-16 lag for noen år siden, men måtte trekke seg av naturlige årsaker.

André overtar G-19

André Fornes går inn som hovedtrener på G-19 (juniorlaget), og det er en meget viktig brikke i klubbens trenerkabal.

Steffen er ny hovedtrener på MSA

GIL Fotball er veldig fornøyd med å få på plass Steffen Rasmussen som ny hovedtrener for a-lag herrer, en tvers igjennom Gjerdrums gutt. Han har tidligere vært med rundt a-laget, sittet i sportslig utvalg og har de siste årene trent yngre lag hvor egne barn spiller.

Kunstgresset i desember

Leverandøren av kunstgress/undervarme har rådet oss til å la snøen som kommer i desember bli liggende på banen, dette for at snøen fungerer utmerket som isolasjon.

Juletrær og fyrverkeri

Tradisjonen tro skal også i år GIL Fotball selge juletrær og fyrverkeri. Den store nyheten er at vi i år også skal selge kunstige juletrær. Det er flere og flere nordmenn som går over til denne varianten, og til disse har vi to meget gode alternativer.

Årets julegave - GIL klubbtøy

Nettbutikken er klar - se link nedenfor! Endelig kan vi tilby våre medlemmer og andre støttespillere noen utvalgte GIL klær og produkter med en felles GIL profilering.

Vebjørn vender hjem

GIL Fotball er strålende fornøyd med at Vebjørn Sangnæs har bestemt seg for å returnere til moderklubben.

Fotball samarbeidspartner

Følg oss på facebook

©2017 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift