Årsmøte Bøler håndball 7/2-2017 kl 1900 i Bølerhallen.

Vedlagt ligger årsmøtepapirene (saksliste, årsmelding, regnskap og budsjett). Vel møtt!

Klubbkontoret - Uke 5

Klubbkontoret er stengt i uke 5.

Årsmøter i Bøler IF

Informasjon om årsmøter i Bøler IF. Bøler Idrettsforening er et fleridrettslag bestående av flere grupper, og det er nå planlagt årsmøter i de ulike gruppene i Bøler IF på følgende datoer:

Årsmøte Bøler håndball 7/2-2017 kl 1900 i Bølerhallen.

Saker som ønskes behandlet må sendes styret innen 24/1, saksliste kommer innen 31/1.

Faktura for medlemsavgift og treningsavgift Bøler håndball

Alle medlemmer skal nå ha fått to fakturaer, en for medlemsavgift og en for treningsavgift. Om dere ikke mottar, vær vennlig å sjekk spamfilter og søppelbøtte. ...@yahoo.com-adresser kan ha problemer med å motta. Avsender er fakturabolerhandball@getmail.no

J2003 Håndball trenger spillere

Har du spilt håndball før? Da trenger vi deg! Vi er 9 jenter som liker å spille håndball sammen, og vi er blitt ganske gode. Vi har deltatt på 4-5 cuper per år de siste årene, og i 2015 vant vi B-sluttspillet i en av dem. I år har vi kommet til semifinale i A-sluttspill på to av cupene.

Besøk våre lagsider

Grasrotandelen

BØLER IF - Organisasjonsnummer: 983881416

Bilderesultat for grasrotandel

Grasrotandelen ble lansert 1. mars 2009. Grasrotandelen er en ordning som gjør det mulig for spillere hos Norsk Tipping å gi 5 prosent av spillinnsatsen direkte til et lag eller en forening. Grasrotandelen gjelder for alle spillene til Norsk Tipping, bortsett fra fysiske Flax-lodd, Extra og Belago. For spillene Multix og Instaspill er Grasrotandelen 10 % av spillinnsatsen etter fradrag for gevinster.

©2016 123klubb for effektiv klubbdrift leveres av KX Products