Bøler sjappa har nå tatt sommerferie og er tilbake ved skolestart

J2000 - HÅNDBALL, trenger spillere

Bøler J2000 har de to siste årene kvalifisert seg til A-sluttspill i region Østlandet. Dette har laget også som mål i kommende sesong og gjennom det kunne kvalifisere seg til å delta i Bringserien.

Bøler IF Tine fotballskole 2016

Bøler fotball arrangerer fotballskole for gutter og jenter i alderen 6 - 12 år. Meld deg på nå! Siste frist 19. juni, for uke 26...

Treningsavgift for Bøler Fotballl for 2016 er sendt ut

Faktura er sendt ut pr. epost til alle medlemmers hovedadresse, eller vil bli levert på treningsfeltet/sendt pr. post til medlemmer uten registrert epostadresse. Les under for å få nyttig informasjon tilknyttet treningsavgift i Bøler Fotball.

Saksliste - Årsmøte Bøler IF

Minner om årsmøte for Bøler IF. Møte vil bli holdt på Haraløkka Klubbhus, onsdag 2. mars klokken 1830. Her finner du sakslisten...

Invitasjon til Haraløkka Microserie for gutter/jenter 2009

Bøler fotball inviterer nok en gang til den tradisjonelle Haraløkka Microserie. Denne sesongen for barn født i 2009. Hvis det er nok påmeldte jentelag blir det en ren jenteserie med cup.

Grasrotandelen

BØLER IF - Organisasjonsnummer: 983881416

Bilderesultat for grasrotandel

Grasrotandelen ble lansert 1. mars 2009. Grasrotandelen er en ordning som gjør det mulig for spillere hos Norsk Tipping å gi 5 prosent av spillinnsatsen direkte til et lag eller en forening. Grasrotandelen gjelder for alle spillene til Norsk Tipping, bortsett fra fysiske Flax-lodd, Extra og Belago. For spillene Multix og Instaspill er Grasrotandelen 10 % av spillinnsatsen etter fradrag for gevinster.

©2016 123klubb for effektiv klubbdrift leveres av KX Products