Medlemskontingent 2018

Medlemskontingent fakturert nå i mars.

Resultatlister fra BUL - rennet 2018

Da er 2018 - utgaven av det tradisjonsrike BUL - rennet med start fra Kvenvik og målgang på BUL huset, Breverud blitt historie. På en relativ kald dag i begynnelsen av mars var det mange store og små friskuser i skiløypene, takk for at dere stilte opp! Vedlagt finner dere resultatlistene for de som gikk på tid.

Resultatlister fra Telenor BUL cup 1. mars 2018

Vedlagt finner dere resultatlistene for de som gikk på tid på cupen 1. mars.

Resultatlister BUL cup 15. februar

Det er mye moro med Telenor BUL CUP, og flott å se så mange barn i alle aldre kose seg på ski. Vedlagt finner dere resultatlister for de som gikk på tid 15. februar 2018.

Sparebank1 Nord-Norge som Hovedsamarbeidspartner

Vi er veldig stolte over å annonsere at Sparebank1 Nord-Norge er med videre på laget, nå som vår Hovedsamarbeidspartner.

Årsmøte BUL, 21.mars

Årsmøtet avholdes onsdag 21/3 kl. 1800 til 2030 på Thon Hotel Alta.

Se vedlegg - resultatlistene for BUL-cup torsdag 8.02.2018

Da er årets første BUL cup overstått, det var utrolig fint å se små og store på ski på Breverud til tross for at vind gjorde effektiv kulde nokså kvass. Alle er vinnere, men vedlagt finnes også den offisielle resultatlista:-) Ses neste torsdag.

Telenor BUL-cup 2018

BUL ski- og skiskyting inviterer igjen til Telenorcup på anlegget i Breverud, BUL-huset. Vi gleder oss til å se store og små, unge og eldre, med ski på føttene og smil om munnen seks torsdager i februar/mars. Se vedlagte invitasjon for mer informasjon.

©2017 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift