Det er no det gjeld!

Sandane har hatt ein strålande inngang på 2018-sesongen, og står utan tap etter tre spelte kampar. I dei komande kampane vil vi få svar på viktige spørsmål. Andre pinsedag spelar STIL borte mot Bjørn.

Margot kom igjennom nålauget: UEFA B-LISENS!

Denne veka kom meldinga til STILs klubbkontor: Margot Meling Nesgård er godkjent som UEFA B-trenar! Ho blir den første kvinnelege trenaren i STIL med UEFA B-lisens. Margot har gjennom åra brukt mykje tid som fotballtrenar i STIL, og det siste året har det vorte endå meir.

Høyang kjem til Sandane

Fredag kveld møtest Sandane og Høyang til det vi trur blir eit durabeleg oppgjer i Sandane Idrettspark.

Selje - STIL 2-3 (0-2)

Selje la press på Sandane med to mål i sluttfasen av kampen, men STIL hala i land ein sterk 3-2-seier på bortebane søndag ettermiddag.

Søndagskamp mot tabellfirar Selje

Sandane tar søndag turen til Selje i ein kamp som vil gje dei blå litt meir peiling på kvar dei står i forhold til motstandarane i årets serie.

Sterk sesongopning av STIL

Mads Wie (3), Jonas Denk og Arne Morten Vilnes Øen sette måla då Sandane for første gang på mange år verkeleg dunka til i sesongstarten: 5-1 over Førde 2.

Takk til Karoline og Hege Marita!

På årsmøtet i STIL fotball gjekk Karoline Klausen og Hege Marita Svalheim ut av styret som hhv. økonomiansvarleg og kioskansvarleg. Begge har levert ein fantastisk innsats som har gitt framifrå resultat. Vi kjem til å sakne desse jentene i styret, men trur nok vi likevel kjem til å sjå dei i kulissane i åra som kjem. Stor takk også til Britt Elin Lothe og Sissel Ravnestad som har vore i kiosknemnda og Per Helge Evebø som har vore leiar i valnemnda.

Styresamansetning og nemnder for 2018

På årsmøtet i fotballgruppa vart det gjort fleire endringar i styresamansetninga og nye namn i nemnder.

Klubb-TV

Besøk våre lagsider

Spiller Alder Kamper Mål

Trafikksikker klubb

STIL Fotball sine støttespelarar

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift