KM-sluttspel futsal på Sandane 3-4. mars

Årsmøte i Sandane Turn og Idrettslag

Årsmøtet i STIL blir torsdag 15. mars 2018 klokka 18:00 i STIL-stova.

Då er vi klare for å ta i mot påmelding til årets barneturnstevne 21. og 22. april 2018

Turnstevnet er eit årleg arrangement i fylket, og denne gongen er det Førde IL som inviterar fylkets gymnaster til seg i april i lag med Sogn og Fjordane Gymnastikk og Turnkrets. Frist: Innan 17. februar 2018

Vi treng nye folk i turnstyret!

Valnemnda til turnstyret er på leit etter nye styremedlemmar. Styret treng nye folk, og er i fyrste omgang på leit etter to nye styremedlemmar.

Treningssamling med Niclas Lundmark 3.-4. mars

Turngruppa er stolt over at Nicklas Lundmark kjem til Sandane fyrste helga i mars for å halde trenarsamling for turntrenarane våre. Dette håper vi skal bli ei motiverande, lærerik og inspirerande samling. Har du meldt deg på?

Årsfesten vel gjennomført!!

Laurdag 27.januar gjekk årets STIL-fest av stabelen! Tradisjonen tru hadde AU laga til eit program som innheldt både idrett og musikk,med apell og med uttdeling av prisar for idrettsåret 2017.

Turnbasar 7. april

Stil Turn inviterer til den tradisjonelle Turnbasaren i Firdahallen laurdag 7. april. Alle er hjertelig velkomne til god basarstemning og flotte oppvisningar frå dei flinke turnarane våre!

ÅRSMØTE I STIL FOTBALL

Det vert med dette kalla inn til årsmøte i STIL Fotball tysdag 27. februar kl. 2000, i Sandane Idrettspark. Vanlege årsmøtesaker. Har du har saker som du ønsker at årsmøtet skal behandle, må desse meldast til styret innan 13. februar.

Besøk våre lagsider

©2017 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift