Påmelding turn - nye turnarar

No er vi klare til å ta imot påmeldingar frå nye turnarar.

Sandane - Anga fredag kveld

Sandane mønstrar eit sterkt mannskap til kampen alle i blått gledar seg til.

Thriller i Sogn

Sandane gjorde det vanskeleg for seg sjølv då det som såg ut som ei sikker tomålsleiing vart snudd til 2-3 av Balestrand. Men to kjappe mål mot slutten av kampen sikra blåtrøyene tre poeng.

Partioversikten for turn er klar!

Siste bit av puslespelet er lagd - timeplanen for turnpartia finn de her:-) Det er lagt opp til trening ein gong i veka for dei ulike årskulla, med unntak for dei aller eldste som har tilbud om to treningar pr. veke. Påmelding opnar 10. september for "gamle" gymnaster. 17. september kl 18 opnar vi påmelding for alle andre nye medlemmar dersom det er ledige plassar att.

VIktige datoar for turn

Det nærmar seg påmelding til ny sesong 2018/2019

Status ny sesong for turnpartia

Turnstyret jobbar med treningstidene for sesongen 2018/2019. Siden halltiden i Trivselhagen ikkje er ferdig fordelt, må vi avvente ein avklaring her; antakeleg i veke 34-35. Når vi veit meir om det, kan vi få lagt den siste kabalen i lag med dei som skal være trenarar.

Spelemannslaget hass Torbjørn i storslag

Sandane spelte på eit vidt og godt register og det vart etter kvart aldri tvil om at det skulle bli seier mot Selje. Mads Wie skåra ekte hat trick i første omgang, i det som også var Arne Morten Vilnes Øen sin avskjedskamp i STIL-trøya.

Seier i Førde!

Sandane tok ein fin borteseier mot Førde 2.

Sandane tok seieren

STIL tar ferie på andreplass på tabellen etter at dei søndag sikra seg tre poeng i bortekampen mot eit sterkt Stryn 2.

Medlemskontingent er no sendt ut

Fredag 15. juni vart medlemskontingenten for Sandane Turn og Idrettslag sendt ut. Denne må alle som er medlem i STIL betale.

Besøk våre lagsider

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift