Sandane tok seieren

STIL tar ferie på andreplass på tabellen etter at dei søndag sikra seg tre poeng i bortekampen mot eit sterkt Stryn 2.

Medlemskontingent er no sendt ut

Fredag 15. juni vart medlemskontingenten for Sandane Turn og Idrettslag sendt ut. Denne må alle som er medlem i STIL betale.

Uavgjort for Sandane

Det vart 1-1 i kveldens kamp mellom Fjøra 2/Sogndal 3 og Sandane. Mads Wie skåra eit tidleg leiarmål for Sandane, men heimelaget utlikna i andre omgang. Sandanetrenar Torbjørn Gran er lite nøgd med seg sjølv og laget, som dei siste tre serierundene resultatmessig har parkert fullstendig.

Margot kom igjennom nålauget: UEFA B-LISENS!

Denne veka kom meldinga til STILs klubbkontor: Margot Meling Nesgård er godkjent som UEFA B-trenar! Ho blir den første kvinnelege trenaren i STIL med UEFA B-lisens. Margot har gjennom åra brukt mykje tid som fotballtrenar i STIL, og det siste året har det vorte endå meir.

Turn - neste sesong?

Turnstyret takkar for denne sesongen, og unner alle, både trenarar og turnarar ei velfortjent pause. Men før de tek heilt ferie vil vi gjerne vite om de ynskjer å halde fram med turn til hausten att.

Peter Holvik Lothe er gått bort

Nyleg kom den sørgelege bodskapen om at Peter Holvik Lothe er avliden, nær 56 år gamal. Med Peter har STIL misst eitt av klubbens varmaste hjarte.

RESULTATSERVICE KM FUTSAL

Her får du løpande oppdatering frå samtlege kampar i KM.

KM: Dugnadslistene er klare!

Då er dugnadslistene finpussa og klare før den store finalehelga. Arrangør-STIL ønsker å vise seg frå si beste side når 1000 gjester kjem til Sandane. Les vidare for å sjå timeoppsett og kva rolle du/de har fått tildelt.

Besøk våre lagsider

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift