Uavgjort for Sandane

Det vart 1-1 i kveldens kamp mellom Fjøra 2/Sogndal 3 og Sandane. Mads Wie skåra eit tidleg leiarmål for Sandane, men heimelaget utlikna i andre omgang. Sandanetrenar Torbjørn Gran er lite nøgd med seg sjølv og laget, som dei siste tre serierundene resultatmessig har parkert fullstendig.

Sandane til Sogndal

-Vi føler sjølv at vi har fått dårlegare resultat enn vi fortener. Mandag går vi for seier mot Sandane, seier trenar Aleksander Belland Eriksen i Fjøra 2/Sogndal 3.

Syril hala seieren i land

Jamt og spennande i Idrettsparken då Syril tok med seg alle poenga heim.

Nederlag i Førde

For første gang i år vart det tap for Sandanes menn.

Ny seier for Sandane

Ingen topp kamp, men solid då Sandane slo Balestrand og tok tre nye poeng i 5. divisjon.

Sandane kneip seieren

Rusk i maskineriet, men ein solid andre omgang avgjorde bortekampen mot Bjørn.

Margot kom igjennom nålauget: UEFA B-LISENS!

Denne veka kom meldinga til STILs klubbkontor: Margot Meling Nesgård er godkjent som UEFA B-trenar! Ho blir den første kvinnelege trenaren i STIL med UEFA B-lisens. Margot har gjennom åra brukt mykje tid som fotballtrenar i STIL, og det siste året har det vorte endå meir.

Selje - STIL 2-3 (0-2)

Selje la press på Sandane med to mål i sluttfasen av kampen, men STIL hala i land ein sterk 3-2-seier på bortebane søndag ettermiddag.

Turn - neste sesong?

Turnstyret takkar for denne sesongen, og unner alle, både trenarar og turnarar ei velfortjent pause. Men før de tek heilt ferie vil vi gjerne vite om de ynskjer å halde fram med turn til hausten att.

Peter Holvik Lothe er gått bort

Nyleg kom den sørgelege bodskapen om at Peter Holvik Lothe er avliden, nær 56 år gamal. Med Peter har STIL misst eitt av klubbens varmaste hjarte.

Besøk våre lagsider

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift