Bent Svele som gjestetrener

Jenter 2006 var så heldige å få besøk av Bent Svele som gjestetrener. Han hadde en kjempegod økt med jentene. Det var mye fokus på grunnleggende ferdigheter i håndball, og vi fikk terper godt på kasteteknikk og mottak. I tillegg lærte vi noen fine øvelser med høyt tempo og fokus på pådrag, og valg mellom skudd og viderespill. Jentene synes det var kjempegøy å bli trent av en så kunnskapsrik trener. Takk til Bent Svele for god inspirasjon til både spillere og trenere.

Oda Linea er Minihåndballjente på landslaget!

Oda Linea Enger fra J2006 er valgt ut til å være Minihåndballjente for kvinnelandslaget denne sesongen. Hun ble plukket ut av over 2000 søkere. Oppdraget startet i dag med presentasjon av VM-troppen. I tillegg fikk Oda Linea vite hvem som er hennes personlige mentor på landslaget. Det er verdens beste strekspiller Heidi Løke.

Årets første "hele" håndballhelg er forbi, med mange flotte øyeblikk!

Vi kan godt si at nå er håndballsesongen virkelig igang, og det er gledelig at vi har hatt mange flotte håndball-moments i helgen.

Vi fortsetter med "Kveldsmat for en 10'r" denne sesongen også!

Det er denne uken startet opp med kveldsmat etter trening igjen. Det er lagene sjøl som må tilrettelegge for dette, ved at foresatte møter opp og tilbereder kveldsmat. Hva og hvordan er opp til dere innenfor hvert lag...

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift