Nå kommer faktura for Del 2 - Vårsesongen... NB: En god del utestående fra tidligere!!!

Nå kommer del 2 av treningskontingenten. Håper alle følger med at man får dette på (MERK): epost. Det er fort gjort at det er registrert feil epost, og vi mistenker at det for noen er slik. Det er fordi vi fortsatt har noen ubetalte fakturaer både fra høstterminen, men også fra forrige sesong. Trenere følger opp dette, men det vil også bli sendt ut papirfaktura til disse nå. Dersom du ikke får faktura, så hør med lagledelse/trener som kan ta kontakt med økonomi. Eller så kan dere bruker epost: faktura@vanghl.no for å ta direkte kontakt med oss.

Bent Svele som gjestetrener

Jenter 2006 var så heldige å få besøk av Bent Svele som gjestetrener. Han hadde en kjempegod økt med jentene. Det var mye fokus på grunnleggende ferdigheter i håndball, og vi fikk terper godt på kasteteknikk og mottak. I tillegg lærte vi noen fine øvelser med høyt tempo og fokus på pådrag, og valg mellom skudd og viderespill. Jentene synes det var kjempegøy å bli trent av en så kunnskapsrik trener. Takk til Bent Svele for god inspirasjon til både spillere og trenere.

Oda Linea er Minihåndballjente på landslaget!

Oda Linea Enger fra J2006 er valgt ut til å være Minihåndballjente for kvinnelandslaget denne sesongen. Hun ble plukket ut av over 2000 søkere. Oppdraget startet i dag med presentasjon av VM-troppen. I tillegg fikk Oda Linea vite hvem som er hennes personlige mentor på landslaget. Det er verdens beste strekspiller Heidi Løke.

Årets første "hele" håndballhelg er forbi, med mange flotte øyeblikk!

Vi kan godt si at nå er håndballsesongen virkelig igang, og det er gledelig at vi har hatt mange flotte håndball-moments i helgen.

Vi fortsetter med "Kveldsmat for en 10'r" denne sesongen også!

Det er denne uken startet opp med kveldsmat etter trening igjen. Det er lagene sjøl som må tilrettelegge for dette, ved at foresatte møter opp og tilbereder kveldsmat. Hva og hvordan er opp til dere innenfor hvert lag...

Velkommen til håndballsesongen 2017/18

Da er sommeren over og vi har vært godt i gang med de eldste lagene våre et par uker allerede. Treningstider er nå oppdatert og lagt ut og vi ønsker alle medlemmer (gamle som nye) velkommen tilbake til en ny flott håndballsesong. HEIA VANG!

©2017 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift