Nå kan du bestille klubbtøy igjen!

Nettbutikken for klubbtøy er åpen i perioden 24.-29.mars. Tøyet leveres ca. 5 uker etter åpningsvinduet. Fra lørdag 25.mars vil det være størrelsesprøver hos Sykkelboden.

Årsmøte DFI

Årsmøtet i DFI avholdes den 30. mars kl 19.00 i kantina på Seiersten Ungdomsskole. Etter NIFs lov gjelder følgende: For å være stemmeberettiget og være valgbar, må man ha fylt 15 år, vært medlem av DFI i minst en måned og ha oppfylt medlemsforpliktelsene. Sakspapirer med innkomne forslag ligger som vedlegg i denne saken.

Vårtesten 2017

Søndag 23. april 2017 inviterer Nesodden- og Drøbak Sykkelklubb til et friskt landeveisritt i Follodistriktet. Rittet starter i Drøbak og går videre til Vestby, Ås, og Nesodden før det kommer tilbake til Drøbak igjen.

DFI Sykkel - årlig møte.

Sykkelgruppa avholder sitt årlige møte tirsdag 7. mars kl 19.00 i Smia Flerbrukshus. Saksdokumenter finner du som vedlegg når du klikker på "Les mer".

Klubbkveld med Mads Kaggestad og Line Schau Ystgaard

Fredag 3.mars inviterer Drøbak Sykkelklubb og Sykkelboden til sesong kick-off, med interessante foredrag og hyggelig sykkelprat!

Hvordan vil du ha klubben din?

Drøbak Sykkelklubb har startet en klubbutviklingsprosess sammen med Norges Cykleforbund. Men i hvilken retning skal vi utvikle oss?

Lillehammer-Oslo 2017

Har du lyst til å sykle Lillehammer-Oslo sammen med gode klubbvenner neste år? Les videre :)

Status fra Team Follo

Flere DSK-syklister deltar i Team Follo, som har som mål å sykle Trondheim-Oslo på 13:59 til sommeren.

©2017 123klubb for effektiv klubbdrift leveres av KX Products