DFI fotball søker daglig leder til ny stilling

DFI fotball har mange spillere og høy sportslig aktivitet. For å kunne utvikle oss videre trenger vi en dyktig daglig leder i DFI fotball, slik at vi styrker fotballadministrativ kapasitet, økonomistyring og tiltak for større inntekter.

Langrennstrening for de yngste friidrettsutøverne

I år har Skigruppa valgt å etablere en Flexigruppe for de yngste årskullene (2010, 2009, 2008) for å utvide treningstilbudet til de som ønsker å kombinere friidrett og ski.

Linnea til topps i Skiløpet 2017

Lørdag 1. september gikk Skiløpet av stabelen med over 1000 deltakere - og Linnea ga full gass og vant klassen sin lett på tiden 23:46.

Gear up! Klubbdager - Sport1 Drøbak

Sport1 Drøbak inviterer til klubbdager i samarbeid med DFI torsdag 7. og fredag 8. september. Se hvor mye du kan spare på klubbtøy og løpesko fra Salming...

Drøbak ministevne 1500m

8 friske utøvere ga full gass på 1500m under ministevne på Seiersten Stadion 23. august. Noen for å kvalifisere seg til andre mesterskap, andre som hare eller for å teste formen før høstsesongen kommer ordentlig i gang.

KM i Nittedal og CF-løpet i Moss

Travel, men uttellende helg for utøverne fra DFI Friidrett: CF-løpet i Moss lørdagen og Kretsmesterskap i Nittedal lørdag og søndag. Det ble blod, svette, tårer og medaljer.

Kretsstevne 15. august på Ski Stadion

Drøbak stilte med 10 utøvere som både løp, kastet og hoppet fra seg under KS på Ski Stadion.

Blomstermilakampanje på Sporten - Drøbak City: 25% rabatt

Minner om påmeldingsfrist for deltakelse i årets Blomstermila i Drøbak - og minner er om Blomstermila-kampanje på Sporten på City denne uken: 25% rabatt på ett kjøp - ta med startnummer eller annet bevis på at du er påmeldt til Sporten i kjelleretasjen på Drøbak City.

©2017 123klubb for effektiv klubbdrift leveres av KX Products