KM i Nittedal og CF-løpet i Moss

Travel, men uttellende helg for utøverne fra DFI Friidrett: CF-løpet i Moss lørdagen og Kretsmesterskap i Nittedal lørdag og søndag. Det ble blod, svette, tårer og medaljer.

Kretsstevne 15. august på Ski Stadion

Drøbak stilte med 10 utøvere som både løp, kastet og hoppet fra seg under KS på Ski Stadion.

Blomstermilakampanje på Sporten - Drøbak City: 25% rabatt

Minner om påmeldingsfrist for deltakelse i årets Blomstermila i Drøbak - og minner er om Blomstermila-kampanje på Sporten på City denne uken: 25% rabatt på ett kjøp - ta med startnummer eller annet bevis på at du er påmeldt til Sporten i kjelleretasjen på Drøbak City.

Kretsmesterskap i friidrett Oslo/Akershus 2017 på Ski Stadion

Det ble storslagen medaljesanking under kretsmesterskapet for veteraner onsdag i Ski - der gull-trenerne Marcus, Matthew og Petter stilte på vegne av DFI Friidrett.

Fordel for medlemmer av DFI

Gjennom avtalen med Sporten Drøbak er nå DFI-appen klar. Appen erstatter det tidligere klubbkortet og du vil få informasjon om gode tilbud og rabatter når du handler hos Sporten Drøbak. Klikk på linken for å registrere deg!

Løpetrening torsdager

Vi har satt i gang et løpeprosjekt for de som ønsker å løpe langt og bli gode på lengre distanser. Tilbudet gjelder primært ungdom 12 år eller eldre, men alle er velkomne til å delta.

Oppegårdmila 2017

Lørdag 3. juni går Oppegårdmila av stabelen på Østre Greverud - en fantastisk oppvarming til Blomstermila i midten av måneden. Her finner du påmelding og litt praktisk informasjon til løpet. Distanser for hele familien: 500 m, 2 km, 5 km og 10 km.

Meld deg på Multisportuka 2017

Multisportuka 2017 arrangeres 26.-30. juni for 50 barn mellom 7-12 år. Øvelsene er sykkel, friidrett og ski m.m. - teknikk, konkurranser og lagspill. Her kan du melde deg på. Påmeldingsfrist 1. juni - få plasser igjen.

©2017 123klubb for effektiv klubbdrift leveres av KX Products