Årsmøte DFI

Årsmøtet i DFI avholdes den 30. mars kl 19.00 i kantina på Seiersten Ungdomsskole. Etter NIFs lov gjelder følgende: For å være stemmeberettiget og være valgbar, må man ha fylt 15 år, vært medlem av DFI i minst en måned og ha oppfylt medlemsforpliktelsene. Sakspapirer med innkomne forslag ligger som vedlegg i denne saken.

Bamselekene 2017

Bamselekene i Stangehallen gikk av stabelen 18.-19. mars og for de 15 utøverne fra DFI Friidrett inneholdt lekene alt fra jubel til tårer, førsteplasser, personlige rekorder, hard konkurranse, tålmodighet og godt samspill.

Bassen Sprint 2017

Seks spreke utøvere fra DFI Friidrett tok en pause i vinterferien og stilte til start under Bassen Sprint i Bærum Idrettspark lørdag 25. februar.

Tyrvinglekene 2017

Henriette Bakken, Linnea Holten, Daniel Hansen, Anniken Norstrøm og Ragnhild Serine Haugen representerte DFI-Friidrett i Thon Hotels Tyrvinglekene i helgen.

Juleavslutning DFI Friidrett

Tirsdag 13. desember i Smia kl 18:30 - 20:00: Sosialt, året som gikk og premieutdeling. VELKOMMEN store og små!

Velkommen til dugnad: UTEGYM 18. november

Nå er vi rett før målstreken med å etablere det første gratis utegym-anlegget i Drøbak. Etter en 2 årig prosess står vi her og har alt på plass og det gjenstår bare å montere opp apparatene. Vi ønsker å starte opp arbeidet fredag 18. November og holde på fremover så sant forholdene tillater det. Møt opp på parkeringsplassen på Høiås fredag fra kl 13 :)

Nye treningstider fra uke 42

De yngste trekker inn i Seiersten Aula mandager, mens 4. klasse og oppover tuner inn ny toppform utendørs.

STERK innsats på Oppegårdlekene 2016

Lørdag 10. september gikk Oppegårdlekene av stabelen på Østre Greverud og Sofiemyr stadion. DFI gjorde det BRA!

©2017 123klubb for effektiv klubbdrift leveres av KX Products