Blomstermilakampanje på Sporten - Drøbak City: 25% rabatt

Minner om påmeldingsfrist for deltakelse i årets Blomstermila i Drøbak - og minner er om Blomstermila-kampanje på Sporten på City denne uken: 25% rabatt på ett kjøp - ta med startnummer eller annet bevis på at du er påmeldt til Sporten i kjelleretasjen på Drøbak City.

Kretsmesterskap i friidrett Oslo/Akershus 2017 på Ski Stadion

Det ble storslagen medaljesanking under kretsmesterskapet for veteraner onsdag i Ski - der gull-trenerne Marcus, Matthew og Petter stilte på vegne av DFI Friidrett.

Fordel for medlemmer av DFI

Gjennom avtalen med Sporten Drøbak er nå DFI-appen klar. Appen erstatter det tidligere klubbkortet og du vil få informasjon om gode tilbud og rabatter når du handler hos Sporten Drøbak. Klikk på linken for å registrere deg!

Løpetrening torsdager

Vi har satt i gang et løpeprosjekt for de som ønsker å løpe langt og bli gode på lengre distanser. Tilbudet gjelder primært ungdom 12 år eller eldre, men alle er velkomne til å delta.

Oppegårdmila 2017

Lørdag 3. juni går Oppegårdmila av stabelen på Østre Greverud - en fantastisk oppvarming til Blomstermila i midten av måneden. Her finner du påmelding og litt praktisk informasjon til løpet. Distanser for hele familien: 500 m, 2 km, 5 km og 10 km.

Blomstermila - resultater

Resultater fra den 28. Blomstermila lørdag 17. juni finner du ved å klikke på "Les mer"

Drøbakslekene 2017 - bilder og resultater

Drøbakslekene 2017 gikk av stabelen 20. mai i strålende solskinn og med mange gode resultater og personlige rekorder. Her finner du bilder og resultatene. Fotograf: Frode Roxrud Gill.

Herlig innsats i Ekebergstafetten 2017

Søndag 14. mai var det igjen duket for Ekebergstafetten - og fra DFI Friidrett stilte ti raske løpetalenter med lette bein og presise vekslinger.

©2017 123klubb for effektiv klubbdrift leveres av KX Products