Seiersten stadion stenger!

Reparasjonsarbeider av kunstgresset på Seiersten vil bli utført i uke 28 og uke 29. Stadion er derfor helt stengt for trening disse 2 ukene - vennligst respekter dette.

DFI-kontoret sommeren 2017

DFI-kontoret har åpent stort sett hele sommeren, bortsett fra uke 29 og 30 da kontoret er helt stengt. Normalt er kontoret åpent mellom kl. 09.00 og 15.00. Langåpent på tirsdager starter opp igjen fra og med tirsdag 22. august. Dersom noen ønsker møter med oss på kveldstid i sommer er selvsagt det fullt mulig - kontakt oss da på dfi@dfi.no eller ring daglig leder på 905 15 585. God sommer til alle!

Storhamar cup 2017

DFI jenter 2006 deltok på Storhamar Cup helgen 27-28. mai....

Fadderansvarlige 2017/18

Da har lagene fått tildelt faddere fra styret for sesong 2017/2018. Kontaktinfo finner dere under "Om DFI håndball" og "styret".

Fordel for medlemmer av DFI

Gjennom avtalen med Sporten Drøbak er nå DFI-appen klar. Appen erstatter det tidligere klubbkortet og du vil få informasjon om gode tilbud og rabatter når du handler hos Sporten Drøbak. Klikk på linken for å registrere deg!

Bli med DFI håndball til VM

I samarbeid med Drøbak Frogn Håndballklubb, ønsker vi deg velkommen til felles håndball-tur til selveste finalen i Hamburg i desember. Er du en av oss som kanskje er over gjennomsnittet glad i håndball, med små tendenser til dramaskrik, små-bykst fra sofaen og et felles hat mot dommeren når håndballjentene- og gutta kjemper om de største medaljekampene? Da må du oppleve den unike stemningen, samholdet og gleden av å se de live med oss i Hamburg.

DFI Håndball etablerer egne gutte- og jentelag i alderstrinnet 8 år som er født i 2009

Vi starter på sesongen med to tematreninger i Mai før oppstart etter sommerferien i høst. Alle gutter og jenter født i 2009 er hjertelig velkomne. Lørdag 6. Mai kl 1130-1300 Lørdag 20 Mai kl 1130-1300 Sted: Frogn Arena (Frogn videregående skole)

Håndballens aktivitetsuke 2017

I år lager vi også en egen håndballgruppe for spillere født 2005 - 2003, i tillegg til det ordinære programmet som gir en mer variert aktivitetsdag. Disse vil trene 2-3 økter håndballspesifikk trening hver dag. Påmelding: www.deltaker.no/dfiuke2017

Hei alle sammen. Jeg er ny WEB-ansvarlig i DFI håndball. Vi i styret ønsker at våre sider skal bli enda mer "levende" og at dere  både skal finne nyttig og oppdatert informasjon og artikler der. Men..vi ønsker også å få artikler inn fra dere og da trenger vi litt hjelp. Det betyr at hvis dere ønsker å få lagt ut noe på håndball sidene og/eller på FB sidene til DFI, kan dere sende det på epost til meg. Det kan være at dere har deltatt på en håndballcup, har hatt en sosial happening eller lignende som dere vil dele med håndballgruppa. Legg med bilde(r) og skriv noen ord, så skal jeg legge det ut så fort det lar seg gjøre. Epostadressen min er kristin.jensen@telehuset.no.

©2017 123klubb for effektiv klubbdrift leveres av KX Products