Endelig er serien i gang for J06

Endelig er hviletiden over og seriespill i gang igjen. Jenter 11 år er i år meldt på med 3 lag og alle lagene hadde kamp søndag 17/sep. Til å være første kamp og fokus på utgruppert i 2. omgang kom jentene godt ut av første serierunde. 2 seiere og 1 tap. Vi nullstiller og klare for nye utfordringer neste søndag. Bilde er fra lag Blå som vant sin kamp borte mot Ski.

Storhamar cup 2017

DFI jenter 2006 deltok på Storhamar Cup helgen 27-28. mai....

Fadderansvarlige 2017/18

Da har lagene fått tildelt faddere fra styret for sesong 2017/2018. Kontaktinfo finner dere under "Om DFI håndball" og "styret".

Fordel for medlemmer av DFI

Gjennom avtalen med Sporten Drøbak er nå DFI-appen klar. Appen erstatter det tidligere klubbkortet og du vil få informasjon om gode tilbud og rabatter når du handler hos Sporten Drøbak. Klikk på linken for å registrere deg!

Bli med DFI håndball til VM

I samarbeid med Drøbak Frogn Håndballklubb, ønsker vi deg velkommen til felles håndball-tur til selveste finalen i Hamburg i desember. Er du en av oss som kanskje er over gjennomsnittet glad i håndball, med små tendenser til dramaskrik, små-bykst fra sofaen og et felles hat mot dommeren når håndballjentene- og gutta kjemper om de største medaljekampene? Da må du oppleve den unike stemningen, samholdet og gleden av å se de live med oss i Hamburg.

Håndballens aktivitetsuke 2017

I år lager vi også en egen håndballgruppe for spillere født 2005 - 2003, i tillegg til det ordinære programmet som gir en mer variert aktivitetsdag. Disse vil trene 2-3 økter håndballspesifikk trening hver dag. Påmelding: www.deltaker.no/dfiuke2017

DFI Håndball etablerer egne gutte- og jentelag i alderstrinnet 8 år som er født i 2009

Vi starter på sesongen med to tematreninger i Mai før oppstart etter sommerferien i høst. Alle gutter og jenter født i 2009 er hjertelig velkomne. Lørdag 6. Mai kl 1130-1300 Lørdag 20 Mai kl 1130-1300 Sted: Frogn Arena (Frogn videregående skole)

Suksess i slottsfjellcup

Jenter 00/01, gutter 05/06 og jenter 04 deltok også i Slottsfjellcup, og samtlige lag kan rapporterer om suksess og gode prestasjoner. Litt ekstra spesielt var det for jentene som dro på sin siste cup sammen som J00/01, men seier i bronsefinalen ga en fin brionsemedalje rundt halsen på veien hjem.

Hei alle sammen. Jeg er ny WEB-ansvarlig i DFI håndball. Vi i styret ønsker at våre sider skal bli enda mer "levende" og at dere  både skal finne nyttig og oppdatert informasjon og artikler der. Men..vi ønsker også å få artikler inn fra dere og da trenger vi litt hjelp. Det betyr at hvis dere ønsker å få lagt ut noe på håndball sidene og/eller på FB sidene til DFI, kan dere sende det på epost til meg. Det kan være at dere har deltatt på en håndballcup, har hatt en sosial happening eller lignende som dere vil dele med håndballgruppa. Legg med bilde(r) og skriv noen ord, så skal jeg legge det ut så fort det lar seg gjøre. Epostadressen min er kristin.jensen@telehuset.no.

©2017 123klubb for effektiv klubbdrift leveres av KX Products