Åpen gymgruppe

IK.Våg starter opp en åpen gymgruppe for alle opp til 16 år. Aktiviteten baseres på allsidig trening og lek med mange forskjellige øvelser. Tilbudet er støttet av Kristiansand kommune og er ment som et inkluderende idrettstilbud.

Oppstart for barneidrett

Nå starter vi opp med barneidretten. Det blir først et infomøte for foreldre og foresatt med påmelding. Aktiviteten starter uken etter informasjonsmøte. Medlemskontingenten er fremdeles kun kr. 500 for hele skoleåret. Her kan alle delta.

Grimstadlekene 2017

IK Våg Friidrett hadde 6 utøvere påmeldt til Grimstadlekene søndag 14 mai 2017. Igjen var det god innsats og godt humør blant IK Våg's deltakere.

Vellykket arrangement i Møvighallen

Barneidretten avsluttet sesongen med et vellykket arrangement i Møvighallen 9.mai. Over 100 barn, med søsken, foreldre, besteforeldre med flere var til stede.

Furulundstafetten

IK Våg Friidrett stilte med 1 lag i jenter 12 i Furulunden i Mandal lørdag 29 april. De løp veldig bra og fikk en fin sølvmedalje. Jentene på laget var Amanda, Ane, Ada Sofie, Julia og Anne. Gratulerer til jentene!

IK Våg og Taxi Sør Håndballskole 2017

Da er det åpnet for å melde seg på årets håndballskole!! IK Våg og Taxi Sør inviterer i år igjen.Hiv deg rundt og vær med 26.-28. juni 2017

IK Vågs Hederstegn til Bjørn Terje Karlsen og Terje Olsen.

Bjørn Terje Karlsen og Terje Olsen tildelt Hederstegn på IK Vågs Årsmøte 22.03.17.

KM i Lyngdal

Det var stor deltagelse fra I.K.Våg under KM i Lyngdal lørdag 28.januar 2017. Fra venstre: Anne Lorentzen, Lina Romedal Berthelsen, Ane Hope, Margit Berge, Oda Sørskår, Ada Sofie Saraste.

©2017 123klubb for effektiv klubbdrift leveres av KX Products