TIF årsmøte 29.feb

Trosvik Idrettsforening innkaller med dette til årsmøte som avholdes på klubbhuset mandag 29.februar kl 19.

Klubbkveld ons 10.feb 1830

Kurte kommer! Kommer du også? Klubbkvelden er for ALLE TIF trenere, oppkvinner/menn, miljøkontakter,BIG-, U-avd-, Snr-, Hus- og Hovedstyret. Alle som er og gjør noe i TIF ønskes velkommen til viktig klubbkveld hvor vi ..

Fredrikstad stadion er åpnet igjen etter snøstenging!

Grunnet begrensninger på måkekapasiteten på Fredrikstad Stadion benyttes den kommunale Merkur 1 som reservebane for FFK i perioder med mye snø. Les mer om hvordan vi fordeler belastningen i denne artikkelen.

Merkur er måket 16. januar

Både Merkur 1 og Merkur 2 er måket, MEN se egen artikkel for spesiell timeplan de dager Fredrikstad stadion ikke er måket. Husk å flytt alle mål ut av banen etter bruk - ellers er det ikke sikkert at banen blir brøytet ved nye snøfall. Brøyting er kostbart og vurderes fortløpende. Evt. ny banestatus gis her på web så...

God jul!

Trosvik Idrettsforening takker alle aktive, trenere, ledere, medlemmer og partnere for innsatsen og samarbeidet i 2015. Så mange positive folk..

TIF i Bysamarbeidsavtale

Fra 2016 erstattes Byprosjektet av en ny Bysamarbeidsavtale. TIF styret vedtok 14.des å inngå avtale med FFK og (foreløpig) 13 andre lokale klubber. Praktisk dreier Bysamarbeidet seg mest om spillerutviklingstiltak i G13 og G14 kullene...

Kampoppsett og resultater FBs romjulscup

Trosviks A-lag bruker, tradisjonen tro, juleferien til å spille romjulscup i Østfoldhallen. Her finner du kampoppsettet.

Info om TIF X-tra

Et tilbud til jenter og gutter født 2006, 2005 og 2004

Besøk våre lagsider

©2015 Markedets beste IT-plattform for idretten 123klubb leveres av KX Products as