Gevinster ønskes til Fredrikstad FotballCup

Trosvik IF arrangerer siste helgen i mai Fredrikstad FotballCup med hundrevis av barn og unge på Merkur og Trosvikbanen. En populær aktivitet under turneringshelgen er våre lykkehjul, hvor gamle som unge for en billig penge kan snurre på hjulet og ha mulighet til å sikre seg en gevinst.

Fredrikstad FotballCup - annonse i programbladet

Trosvik IF er arrangør av Fredrikstad FotballCup som går av stabelen 27. - 28. mai 2017. Turneringen samler ca. 1500 spillere med familier. Vårt programblad med annonser deles ut ved parkeringene og i kioskene ved årets turnering. Vi håper du vil være med å bidra til årets programblad.

Årsmøte innkalling

Trosvik Idrettsforening innkaller med dette til årsmøte som avholdes på klubbhuset mandag 27.februar kl 19.

TIF julehilsen

Trosvik Idrettsforening takker alle aktive, trenere, ledere, medlemmer og partnere for innsatsen og samarbeidet i 2016. Vi er glade og stolte over at så mange positive mennesker bidrar...

Tariks fotballdag på Trosvik

Tarik Elyounoussi vil sammen med "Kurte" i Glomma­flanke og Trosvik IF lage fotballdag for TIF-unger. Dato, hvilke årskull og annen info kommer senere, men dette blir gratis og moro! Du kan lese mer...

Skøytedag lørdag 17. desember

Kl. 10:45 i Stjernehallen.

Julehandeluke på Torshov Sport 12.-18. desember

Torshov Sport Fredrikstad ønsker alle sine samarbeidsklubber og bedrifter velkommen til en hyggelig førjulshandel hos på Fredrikstad Stadion. Vis annonsebildet eller dokumentet vedlagt webartikkelen i kassa ved betaling.

Senior herrer ...

... har startet treningene igjen. Tirsdager og torsdager kl. 20:00 med oppmøte på klubbhuset kl. 19:30. Er i gang med 17 spillere på torsdagstreningen, neste trening er tirsdag. Velkommen på trening! Åpne treninger for gamle og nye spillere. PS. Romjulscup er like om hjørnet.

Besøk våre lagsider

©2016 123klubb for effektiv klubbdrift leveres av KX Products