Årsmøte innkalling

Trosvik Idrettsforening innkaller med dette til årsmøte som avholdes på klubbhuset mandag 27.februar kl 19.

TIF julehilsen

Trosvik Idrettsforening takker alle aktive, trenere, ledere, medlemmer og partnere for innsatsen og samarbeidet i 2016. Vi er glade og stolte over at så mange positive mennesker bidrar...

Tariks fotballdag på Trosvik

Tarik Elyounoussi vil sammen med "Kurte" i Glomma­flanke og Trosvik IF lage fotballdag for TIF-unger. Dato, hvilke årskull og annen info kommer senere, men dette blir gratis og moro! Du kan lese mer...

Skøytedag lørdag 17. desember

Kl. 10:45 i Stjernehallen.

Julehandeluke på Torshov Sport 12.-18. desember

Torshov Sport Fredrikstad ønsker alle sine samarbeidsklubber og bedrifter velkommen til en hyggelig førjulshandel hos på Fredrikstad Stadion. Vis annonsebildet eller dokumentet vedlagt webartikkelen i kassa ved betaling.

Senior herrer ...

... har startet treningene igjen. Tirsdager og torsdager kl. 20:00 med oppmøte på klubbhuset kl. 19:30. Er i gang med 17 spillere på torsdagstreningen, neste trening er tirsdag. Velkommen på trening! Åpne treninger for gamle og nye spillere. PS. Romjulscup er like om hjørnet.

Black Friday på Torshov Sport 21.-26. november

25-60 % på de fleste varer i butikk og på nett

Basistrening på lørdager for ungdomslagene på Friskis&Svettis, Mosseveien

Vi har tilgang til sal med ustyr og garderober/badstue (ikke vektrommet). F&S stiller med instruktør de første gangene, deretter organiserer TIF treningene.

Besøk våre lagsider

©2016 123klubb for effektiv klubbdrift leveres av KX Products