Julehandeluke på Torshov Sport 12.-18. desember

Torshov Sport Fredrikstad ønsker alle sine samarbeidsklubber og bedrifter velkommen til en hyggelig førjulshandel hos på Fredrikstad Stadion. Vis annonsebildet eller dokumentet vedlagt webartikkelen i kassa ved betaling.

Senior herrer ...

... har startet treningene igjen. Tirsdager og torsdager kl. 20:00 med oppmøte på klubbhuset kl. 19:30. Er i gang med 17 spillere på torsdagstreningen, neste trening er tirsdag. Velkommen på trening! Åpne treninger for gamle og nye spillere. PS. Romjulscup er like om hjørnet.

Black Friday på Torshov Sport 21.-26. november

25-60 % på de fleste varer i butikk og på nett

Basistrening på lørdager for ungdomslagene på Friskis&Svettis, Mosseveien

Vi har tilgang til sal med ustyr og garderober/badstue (ikke vektrommet). F&S stiller med instruktør de første gangene, deretter organiserer TIF treningene.

Trenerkurs barnefotball - uke 49 i TIF

NFF GRASROTTRENER delkurs 1 kjøres nå i TIF. Kurset er åpent for alle og passer for deg som er eller vil bli trener/lagleder eller vil bidra rundt barnefotballen - eller hvis du bare er interessert i tankene bak barnefotballen. Kurset er også obligatorisk startkurs for deg som vil gå videre og bli fotballtrener. Vi starter nå...

Åpent møte for A-lagsspillere og juniorer 1. nov. kl. 18:00

Trosvik IF ønsker vår nye A-lagstrener, Rino Hansen, hjertelig velkommen til klubben. Det inviteres til åpent møte for gamle og nye spillere om sesongen 2017 på klubbhuset tirsdag 1. nov kl 18:00.

Trosvik IF 70 år - jubileumsfest lørdag 22/10 kl. 10-13

Alle medlemmer ønskes hjertelig velkommen til en markering av 70-års jubileumet på Trosvik klubbhus/Trosvikbanen.

Empatisk barneidrett 25/10 kl. 19:00-21:00

Besøk våre lagsider

©2016 123klubb for effektiv klubbdrift leveres av KX Products