Merkur 1 og 2 stengt torsdag 14. desember

Banene er dessverre ikke ryddet for snø og er stengt. Viktig at dette overholdes slik at ikke snøen tråkkes ned og fryser fast.

Julehandleuke Torshov Sport uke 50 (11-17/12)

Trykk "Les mer" på webartikkel eller se illustrasjonsbildet for mer info.

Husk å flytte mål og slukke lys!

Etter alle treninger skal målene flyttes ut av banen, evt. gjør avtale med neste lag som trener. Dette er viktig hvis vi fortsatt skal måke snø ved snøfall. Husk også å slukke flomlys hvis dere er de siste som benytter banen. NB! Ved pågående snøfall blir banene ikke måket og banene blir stengt. Evt. stenging er viktig å overholde slik at snøen ikke blir tråkket ned.

Klubbdommerkurs

Ved interesse arrangeres klubbdommerkurs for klubbens ungdommer og foresatte for kvalifisering til dømming av barnefotball.

Black week på Torshov Sport 18.-26. november

Det nærmer seg ett av årets høydepunkt for oss som driver butikk, og ikke minst for dere som forbruker. Neste uke starter BLACK WEEK. I år som i fjor kjører vi supre rabatter hele uken. Her bør man komme en tur til butikken å gjøre ett kupp enten til seg selv eller kanskje en julegave. Hilsen oss på Torshov Sport

Fredrikstad FotballCup arrangeres 26-27 mai 2018

Hold av datoene! Klubbens inntekter fra turneringen reduserer årsavgiften til de aktive med et betydelig beløp. Gjennomføringen krever dugnadsarbeid fra alle foresatte + spillere fra ungdomsavdelingen og eldre. Vi trenger premier til lykkehjul og annet, og oppfordrer alle til å begynne å samle inn i god tid. I tillegg må alle kull skaffe sponsor til programbladet.

Rekefest 2017

Alle Tiffarna-ambassadører ønskes hjertelig velkommen til Trosvik IFs tradisjonelle rekefest på klubbhuset fredag 10. november

Oppstart gutter og jenter født 2011- tir 29.aug

Alle gutter og jenter født i 2011 fra Trosvik, Trara og Cicignon skolekrets, som har lyst til å bli medlem av Trosvik Idrettsforening, starter opp sin trening..

Besøk våre lagsider

©2017 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift