USA in Ski Jumping!

Exchange Professor Gavin Taylor tested the Norwegian ski jumping sport in Granåsen Rekruttsenter last week. Les hans egen beskrivelse av opplevelsen i artikkelen under

Foreldreseminar Granåsen 28.september

Olympiatoppen Midt-Norge og Sunn Idrett inviterer til kveldsseminar for idrettsforeldre og trenere av unge utøvere torsdag 28.september 2017.

Hoppfotografering 2017

Det blir fotografering til hoppkalender i Granåsen Rekruttsenter tirsdag 3 oktober kl 17

Oppstart Hopping + litt annen INFO

Hopptreninger starter tirsdager og torsdager kl 18 fra 29/8 august. Trenere er på plass og vi gleder oss stort! Dette blir nok en flott hoppsesong

Anleggsarbeidet startet 19/6-2018

Håvard Fætten har tatt på seg jobben å bygge ny k40 bakke i Granåsen. Arbeidet er planlagt for ferdigstillelse i sommer og derved klar til vinterhopping.

Sommertrening er igang

De som følger Byåsen h/k på facebook, har sett at vi har fått trenere på plass foran neste sesong. Og vi tar noen treningstirsdager på plast nå før ferien. Johannes, Kristian og Jonas tar imot gamle og nye utøvere i de minste bakkene

VM-utbyggingen 2023 er igang!!

Riktig nok starter utbyggingen i Gran[sen fore fullt først etter 17.mai 2018, men Byåsen er som vanlig tidlig ute og bygging av ny 40 meters bakke er i full gang!

K38 renoveres - "Dugnad 29/5 fra 14:00"

Nye anbud muliggjør realisering av K-38 i 2017. Vi river tilløp og rensker unnarenn, men trenger mye folk. Dugnad mandag 29. til torsdag 1juni. Møt opp!

Hoppdagen 2017 lørdag 10/6 kl 1100

Vi gjentar suksessen fra ifjor, med premieutdeling fra Hellem CUP, hopping i alle bakker, grilling og hyggelig samkvem i bakken. Nye og gamle utøvere - velkommen.

Sesongavslutning h/k Byåsen og BSK - mer info lagt til

Alle hoppere inviteres til sesongavslutning i BSK hytta ved Ferista (Byåsen Butikksenter) torsdag 6.april kl 18.

NM Kombinert og NC Hopp

Vi gratulerer Jørgen Graabak som Kongepokalvinner og takker for en fantastisk hopp sesong - hvor Byåsen har hatt fornøyelsen av å arrangere 3 NM. Også super takk til Morten Lein - snart eks rennkoordinator i NC Hopp

61.Høgåsrenn 12. mars 2017 + STCUP 11.mars

Høgåsrennet arrangeres for 61. gang søndag 12 mars. Lørdag 11. mars er det ST-CUP i Granåsen Rekruttsenter. Her et bilde fra Høgåsrenn i 2005. Fint vær da og flotte forhold loves i bakken. Alle helgens detaljer finner du he, nå med resultaterr: