Hopp og kombinert renn i Granåsen

Fullt trøkk i Granåsen Rekruttsenter - Langrenn, Allidrett og alle Byåsen/BSK utøvere er på plass - og det gir kø i heisen... Poengrenn torsdag kl 18, Resultater finnes her. STCUP lørdag kl 11. Påmelding via MinIdrett eller i bakken. Kr 100 pr renn i STCUP. Full premiering = alle får premie.

Junior VM

Simen Kvarstad skal til Jr VM for Byåsen IL og for Norge! vi gleder oss på hans vegne, spennende blir det også å se resultatlistene

Rekruttrenn/poengrenn

Det var tillyst poengrenn 25/1, dette utsettes til 1. februar pga kollisjon med poengrenn i langrenn. Langrennsutøvere som har vært på besøk i Rekruttsenteret oppfordres spesielt til å delta. PÅmelding i bakken fra 17:30, rennstart så raskt som mulig etter kl 18.

Årsmøte Hopp/kombinert

Det avholdes årsmøte hopp/kombiert 19. mars kl 20 i Granåsen Rekruttsenter

Resultater Granåsen CUP #3

Flott Granåsen CUP tirsdag kveld. Resultatene finner du under resultater....

OL for hopp/kombinert

Jørgen Graabak - OL vinner fra Sochi, reiser til OL i SørKorea for å hente edelt metall. Kanskje blir Magnus Moan også med? Ihvertfall skal Byåsens BK Ingebrigtsen avgårde som trener. Vi gleder oss.

Fullt Trøkk i Rekruttsenteret

Byåsen IL 10 åringer fylte hoppbakkene til randen, - gutter og jenter boltret seg i k5, k10 og K16. Dette kan det bli nye hoppere av!! Snart kommer 8 og 9-åringene også, og Allidretten. Kjempegøy!!!

Hopping i Jula - Alltid velkommen i bakken

Trondheim Bydrift bidrar med bakker onsdag og torsdag i mellom jula om forholdene ellers tillater det. Hopping kl 18 for de som har lyst. Hopping lørdag 30/12 fra kl10

Treningsrenn i Rekruttsenteret - hopp - resultater

Tirsdag 19/12 blir det treningsrenn i Rekruttsenteret med rennstart kl 18:15 i k5, og deretter går det oppover i alle bakker. Ingen prøveomgang, men fri treningshopping når rennet ikke går i samme bakke.

Kombinert renn i helga i Granåsen - med resultater

Byåsen IL arrangerer NC i kombinert lørdag og søndag Kombilekene (for K40 og K60) er flyttet fra Folldal til Trondheim og Granåsen Rekruttsenter.

Granåsen CUP - nå på snø

Kveldens Granåsen Cup i K90 ble dessverre avlyst midt i 1. omgang på grunn av tett snøvær. Vi fikk likevel kjørt 1 omgang med 3 klasser. Resultatene finnes i saken.

Snøproduksjon avsluttet for 2017?..

8-10 foreldre og Trondheim Bydrift har skaffet Rekruttsenteret snø. Snart er anlegget hoppklart!